Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Poctivá zelňačka
Rychlá ovesná kaše ke snídani
Steak z roštěnce s bylinkovým máslem
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
Sedmikráskový med s pomerančem
Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …
Přírodní plátky se zeleninou a…
Brokolice (květák) se sýrovou…
Kokosové sušenky
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek