Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Plněná cuketa II
Tvarohovo-višňový závin
Turistická pomazánka
Kokosové kari s krůtími prsíčky
Cuketové nudle se sýrovou omáčkou
Jednoduchá pomazánka s Romadurem
Jahodové lívanečky II.
Lečo s mletým masem
Přírodní maso se žampiony - minutka
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek