Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Jednoduchá brokolicová polévka
Slaný koláč s rajčaty a mozzarellou
Mrkvová pomazánka
Čokoládové muffiny
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Linecké banánky
Dušené maso s dýní
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Pravý segedínský guláš
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem