Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce
Zapečené brambory se smetanou
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Pastýřský koláč - Páj
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Americké palačinky s horkými jablky
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Hrášková polévka se slaninou
Bábovka z červené řepy
Krůtí pečeně
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Tvarohová bábovka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…