Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Mňamka z listového těsta
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Barevné pomazánky - Brokolicová
Cuketová omeleta
Hrníčková ovocná roláda
Polévka z bílých fazolí s uzeným masem
Svíčková na smetaně podle Richarda…
Makové muffiny s ovocem
Kyselica (zelňačka) s čabajkou
Smetanové fleky se zelím
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek