Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Papriky plněné hermelínem
Játrová nádivka na pekáč
Bábovka šlehačka
Salátový prívarok II.
Koka dortík - rychle a snadno
Cuketová žemlovka (nádivka)
Nivové sušenky (slané cukroví)
Adžika masovo-zeleninová směs
Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek