Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Šklebíci z listového těsta
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Lemon Pie / Citronový koláč
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Kořeněný patizon v těstíčku
Domácí vepřovka po česku ala …
Smoothie z červené řepy
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki