• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Boršč se sýrem
Napište svůj komentář k receptu

Boršč se sýrem

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boršč se sýrem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g bílé zelí
    • 100
      g zelené fazolky - sterilované
    • 2
      ks paprika
    • 2
      ks rajčata
    • 200
      g cuketa
    • 1,50
      l hovězí vývar
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      hrnek mléko
    • 3
      lžíce sýr
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      hrst petrželka

Postup přípravy receptu

1
Všechnu zeleninu nakrájíme na malé kousky (kromě rajčat), vložíme do vařícího vývaru a vaříme do změknutí zeleniny. Přidáme světlou jíšku (z másla a mouky) a přidáme do polévky, vložíme oloupaná a na kousky nakrájená rajčátka, nasekanou petrželku, osolíme, opepříme a vlijeme hrnek mléka se sýrem a necháme ještě 5 minut povařit. Nemáte-li hovězí vývar, můžete ho nahradit bujónovou kostkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boršč s jehněčím masem

Boršč s jehněčím masem

Boršč

Boršč

Ukrajinský boršč

Ukrajinský boršč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marsí | 26. 11. 2007 09:14

    Jani, poblívka to bude určitě dobroučká, s tím sýrem to vyzkouším....a nic si z toho nedělejte, ony některé ženské také kupují různé imitace a nevadí jim to, tak nechápu proč zrovna tady ano...:-))) tak hlavičku vzhůru..:-)) moje recepty by se taky nemusely zamlouvat, páč dělám boršče dva..jeden pa rusky a jeden po polsku...-)) ten ruský je se zeleninou a masem a červenou řepou a ten polský jen z červené řepy..:-))

  • Jana Kutačová | 25. 11. 2007 14:09

    Oli,Jani,díky za podporu.Já si z toho nic nedělám,jen si nadávám jaké jsem jelito,když vím,jak tady někteří kritizují názvy pokrmů..a bohužel nejen to..o))

  • Olga | 24. 11. 2007 19:20

    Janka,veru to má ďaleko od boršču,ale ako zeleninová polievka bude určite dobrá,nič si z toho nerob.

  • Jana T. | 24. 11. 2007 15:11

    Jani nemusíte se omlouvat, většina z nás to pochopí, můžeme jídla pojmenovat jak chceme a uvařit si také můžeme co chceme - nikdo nás přece nenutí. Tady nejsme ve škole a myslím, že jde spíš o to uvařit si něco dobrého.

  • Jana Kutačová | 24. 11. 2007 11:10

    No,zase to slovíčkaření...Asi jsem to měla nazvat zeleninová polévka se sýrem,aby nevznikaly komentáře tohoto typu.Bože,někdo je prostě nenapravitelný.Pokud tady vložím recept,budu si hodně hlídat název.Myslím,že tady se jedná o polévku a ne o to jak se jmenuje.Všem dotčeným se omlouvám.o)))

  • Anonym | 24. 11. 2007 01:03

    To nemá s borščem nic společného!

  • i | 23. 11. 2007 20:00

    tomu říkáš Boršč????jo??hrůza

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Cuketa Hladká mouka Hovězí vývar Máslo Mléko Paprika Pepř mletý Petrželka Rajčata Sůl Sýr Zelené fazolky - sterilované
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohový závin

Tvarohový závin

Burisony v karamelu

Burisony v karamelu

Česnečka se šunkou a sýrem

Česnečka se šunkou a sýrem

Bramborové pyré s brokolicí

Bramborové pyré s brokolicí

Filé v alobalu

Filé v alobalu

Hovězí zázvorový guláš

Hovězí zázvorový guláš

Slané cukroví

Slané cukroví

Rychlý sváteční perník s náplní - i jako beránek

Rychlý sváteční perník s náplní - i…

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Doporučujeme

40 minut
Ostrokyselá čínská polévka

Ostrokyselá čínská polévka

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

90 minut
Perníčky

Perníčky

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

62
Nejjednodušší jablečný koláč
Nejjednodušší jablečný…
57
Perníčky
Perníčky
57
Kokosová pochoutka
Kokosová pochoutka
56
Pomazánka z Romadúru II.
Pomazánka z Romadúru II.
55
Ostrokyselá čínská polévka
Ostrokyselá čínská…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z plechu
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z…
Teplé saláty: Dokonalá porce vitaminů a chutí, která vás zasytí a potěší v chladných dnech
Teplé saláty: Dokonalá porce vitaminů a chutí,…
Dorty, které vypadají jako hořící svíčky: Sladká iluze, kterou můžete klidně i zapálit
Dorty, které vypadají jako hořící svíčky: Sladká…
Báječné horké nápoje, které vás zahřejí na duši i na jazyku
Báječné horké nápoje, které vás zahřejí na duši i…
Vyrobte si adventní kalendář: Rychlé nápady, z čeho je vyrobit i čím je naplnit
Vyrobte si adventní kalendář: Rychlé nápady, z…
AHA.cz Šoposká prosí o pomoc! Tragédie před finále Oktopusu

Šoposká prosí o pomoc! Tragédie před finále Oktopusu

Mimibazar Zdravé svačiny pro děti: Jak budovat správné stravovací návyky od dětství

Zdravé svačiny pro děti: Jak budovat správné stravovací návyky od dětství

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Kvíz: Zvládli byste maturitu z literatury? Otestujte se, zda by to bylo za jedna nebo s odřenýma ušima

Kvíz: Zvládli byste maturitu z literatury? Otestujte se, zda by to bylo za jedna nebo s odřenýma ušima

Ženy.cz Fenomény roku 2025 aneb Co je nahoře, domovní bratře?

Fenomény roku 2025 aneb Co je nahoře, domovní bratře?

Blesk.cz Queen Plačková je připravená na Vánoce: Kýč! A hned dvojitý

Queen Plačková je připravená na Vánoce: Kýč! A hned dvojitý

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se dožívají nejdelšího věku! Jste mezi nimi?

5 znamení zvěrokruhu, která se dožívají nejdelšího věku! Jste mezi nimi?

  • Recepty.cz
  • Boršč se sýrem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact