• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Boloňské řízky - zapečené
Napište svůj komentář k receptu

Boloňské řízky - zapečené

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boloňské řízky - zapečené
Boloňské řízky - zapečené
Boloňské řízky - zapečené
Boloňské řízky - zapečené
Boloňské řízky - zapečené
Boloňské řízky - zapečené
Boloňské řízky - zapečené
Boloňské řízky - zapečené
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vepřové maso nebo kuřecí
    • sůl a pepř
    • 1
      ks mrkev - větší
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      ks červená paprika
    • 100
      g čerstvé žampiony
    • 800
      g nakládaná loupaná rajčata - plechovka
    • bazalka čerstvá nebo sušená
    • 2
      lžička cukr krupice
    • olej
    • alobal
    • 1
      lžička solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osolíme a opeříme, vložíme do olejem vymazaného pekáče.
2
Na řízky nasypeme drobně pokrájenou mrkev, plátky česneku, papriky a žampionů a pokrájená rajčata. Ve šťávě z rajčat rozmícháme cukr, trochu osolíme a s ní přelijeme zeleninu, posypeme bazalkou, zaklopíme nebo zakryjeme alobalem a dáme na hodinu zapéct do předehřáté trouby.
3
Pak odklopíme a pečeme doměkka ještě asi 30 minut. Ke konci pečení můžeme vše posypat Parmezánem. Plátky se zeleninou dáme na talíře s přílohou. Do výpeku nalijeme v malém množství vody rozmíchaný solamyl, krátce provaříme, případně ještě dochutíme a přelijeme buď boloňské řízky nebo přílohu.
4
Jako přílohu můžeme dát brambory, rýži i těstoviny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boloňské špagety

Boloňské špagety

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Holečková | 26. 6. 2016 07:07

    Dělala jsem je včera k obědu a byly výborné. Udělala jsem taky rýži, kterou už jsme delší čas neměli. :-)

  • Zuzana Suchá | 7. 5. 2013 14:10

    V kuchyni používám hodně zeleniny a ponejvíc drůbeží maso. Oběd byl výtečný, děkuji za další dobrý recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Bazalka Čerstvé žampiony Červená paprika Česnek Cukr krupice Mrkev Nakládaná loupaná rajčata Olej Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí paštika

Domácí paštika

Ravioli s náplní

Ravioli s náplní

Makové koblížky

Makové koblížky

Slaný dort I

Slaný dort I

Kynuté knedlíky plněné masem

Kynuté knedlíky plněné masem

Nutelový dort II.

Nutelový dort II.

Smažák bez prskání - sýrové placičky

Smažák bez prskání - sýrové placičky

Bramborovo-pórková polévka s fazolemi a koprem

Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…

Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

Doporučujeme

55 minut
Bramborový koláč s rozmarýnem

Bramborový koláč s rozmarýnem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

121
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
38
Bešamelová omáčka s česnekovými výhonky
Bešamelová omáčka s…
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Dýňový kompot
Dýňový kompot
18
Drožďová (kvasnicová) pomazánka se slaninou
Drožďová (kvasnicová)…

Zajímavé články

Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II.: Nechávala si je vylepšit dvěma neobvyklými přísadami
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II…
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
AHA.cz Smutné přiznání Brzobohaté: Konec přijde v prosinci

Smutné přiznání Brzobohaté: Konec přijde v prosinci

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Bydlení transgender miss Martiny Sobkové: Byt přizpůsobila kočkám!

Bydlení transgender miss Martiny Sobkové: Byt přizpůsobila kočkám!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

Další doporučené recepty:

Boloňská pizza
Boloňská pizza
Boloňské brambory
Boloňské brambory
Boloňské fazole pro vegany
Boloňské fazole pro vegany
Boloňské špagety
Boloňské špagety
Boloňské špagety
Boloňské špagety
Boloňské špagety a la Krupi
Boloňské špagety a la Krupi
  • Recepty.cz
  • Boloňské řízky - zapečené
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact