Tuto jednoduchou a chutnou polévku uvaříte rychlostí blesku. Do 30 minut ji můžete podávat.
RADA: Jak připravit přepuštěné máslo neboli ghí
RADA: Rychlé polévky: 7 receptů na každý den v týdnu
Polévka z kořenové zeleniny
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Jemná kedlubnová polévka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bůčkové závitky se zelím
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Čevabčiči na chorvatský způsob
Bramborové placičky se špenátem
Krkovice s červeným zelím
Krůtí guláš s těstovinami
Masová minutka s řapíkatým celerem
Čokoládová babka
Marináda na kuřecí maso s citrusy
Čočkový salát se sázeným vejcem
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše