Tuto jednoduchou a chutnou polévku uvaříte rychlostí blesku. Do 30 minut ji můžete podávat.
RADA: Jak připravit přepuštěné máslo neboli ghí
RADA: Rychlé polévky: 7 receptů na každý den v týdnu
Polévka z kořenové zeleniny
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Jemná kedlubnová polévka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z červené řepy
Zapečené kuře na žampionech
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Smažené ředkvičky
Krkovice na moravance
Babiččino kuře na šunce
Cibulová sladkokyselá omáčka /…
Brokolice / květák v sýrovém těstíčku
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…