Tuto jednoduchou a chutnou polévku uvaříte rychlostí blesku. Do 30 minut ji můžete podávat.
RADA: Jak připravit přepuštěné máslo neboli ghí
RADA: Rychlé polévky: 7 receptů na každý den v týdnu
Polévka z kořenové zeleniny
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Jemná kedlubnová polévka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bavorské vdolečky
Listové taštičky plněné mletým masem
Falešný vlašský salát
Tvarohová buchta s margotkou
Hraběnčin rebarborový koláč
Přírodní vepřové maso
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Kompot z hroznového vína
Bramborový koláč s rozmarýnem
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše