Tuto jednoduchou a chutnou polévku uvaříte rychlostí blesku. Do 30 minut ji můžete podávat.
RADA: Jak připravit přepuštěné máslo neboli ghí
RADA: Rychlé polévky: 7 receptů na každý den v týdnu
Polévka z kořenové zeleniny
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Jemná kedlubnová polévka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Babiččiny "Francky"
Sýrová pomazánka s česnekem II.
Jarní salát - vitamínová bomba
Řezy s vaječným likérem
Kuřecí roláda s nádivkou
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Pohádkový čokoládový dort
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky