• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bezmasé zapékané brambory
Napište svůj komentář k receptu

Bezmasé zapékané brambory

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bezmasé zapékané brambory
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg brambory
    • 2
      ks pórek 1-2 ks
    • 300
      g žampiony
    • tatra
    • pepř mletý
    • sůl
    • vegeta

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Polovinu poklademe do pekáčku. Na ně dáme na kolečka nakrájený pórek a na plátky nakrájené žampiony, osolíme, opepříme nebo posypeme vegetou. Přikryjeme druhou vrstvou brambor.
2
Opět osolíme a opepříme. Zalijeme Tatra mlékem a dáme do trouby asi na 1 hodinu, dokud nejsou měkké.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé těstoviny - výborné

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • VejvodaA | 9. 11. 2014 09:34

    Ale jo,jíst se to dalo,i když žádná sláva (je dost pravděpodobné ovšem že to může být i rukama) :-)

  • La.Muk. | 30. 12. 2012 19:13

    chtěla jsem trochu odlehčit jídelníček, ale vyšlo mi ze všeho dost fádní jídlo

  • klárka 21 | 22. 6. 2012 13:52

    Zkusila jsem to s vegetou a přišlo mi to trochu nasládlé.. ale jinak dobré..:)

  • Jana Škorníková | 30. 10. 2011 01:00

    Na neslazené mléko jsem nenarazila,tak jsem použila smetanu a bylo to super.

  • david | 19. 7. 2011 19:41

    jdu do toho :-P

  • Petra_z_Pardubic
    Petra_z_Pardubic | 30. 6. 2011 15:48

    Vypadá pěkně :-) ještě to umět tak krásně nazdobit...

  • Ladia
    Ladia | 13. 10. 2010 11:55

    Zapékáné brambory rozhodně nelze považovat za přílohu. I v menu dne ji uvádíte jako hlavní chod.

  • michal jakouš | 2. 10. 2010 12:35

    houby tam moc nesedí

  • Katka | 21. 11. 2007 14:29

    Doniku,pošli,miluju pálivý,nejlépe něco s chilli papričkami!!!

  • donik .z | 28. 3. 2007 20:30

    ja sem pridal jeste chilli z nasi restaurace jelikoz jsem v Irsku a chutna to skvele nejak sem si zvykl na ostra jidla jestli chcete poslu recept na suprovni ostre jidlo

  • donik z. | 28. 3. 2007 18:47

    jeste bych to zalil vajickem ale bez tech zampionu houby nejim ani ty na umyvani ;-)))

  • Jana H. | 15. 10. 2006 11:46

    Eliso, tak se nerozmýšlejte a dejte ji tam a budete mít pokoj. S chlapama se to musí opatrně, že?

  • elisa přísavková | 15. 10. 2006 11:21

    Škoda,že by mi to chlapi bez uzeniny nejedli.Jinak to musí být dobré :))

  • Gabča | 7. 10. 2006 19:02

    je to výborné

  • jarUNka | 4. 10. 2006 13:21

    ja delam take podobne, jen to zalevam smetanou

  • Jana | 14. 5. 2006 08:44

    Mám podobný recept.Syrové brambory na čtvrtky,syrové žampiony na čtvrtky,zmražená brokolice růžičky-vše smíchat v zapékací vymaštěné míse.Osolit.Já peču ve skleněném pekáčku,nepodlévám.Vše zasypu vrstvou strouhaného eidamu,pokladu pár plátečků másla a zapékám.Kdo rád ostřejší,může posypat mletým pepřem,ale není to nutné.Je to lehké,chutné jídlo,s okurkovým salátem báječné.

  • Jaroslava Oumarová | 18. 4. 2006 11:11

    Jano, sladké se jmenuje Salko a je na moučníky. Tatra je kondenzované mléko neslazené.

  • jana dohnalova | 18. 4. 2006 10:17

    to tatra mleko ma byt jake v plechovce sladké

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Pepř mletý Pórek Sůl Tatra Vegeta Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brokolice s česnekem

Brokolice s česnekem

Hruškový džem se zázvorem

Hruškový džem se zázvorem

Linecká velikonoční vejce II.

Linecká velikonoční vejce II.

Přírodní maso s cuketou - minutka

Přírodní maso s cuketou - minutka

Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou

Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou

Jablečný perník s tvarohem

Jablečný perník s tvarohem

Salát s rukolou a olivami

Salát s rukolou a olivami

Holubce v bešamelu - plněné zelné listy

Holubce v bešamelu - plněné zelné…

Cibulové kroužky

Cibulové kroužky

Doporučujeme

70 minut
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou omáčkou

Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

48
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
43
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
41
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
32
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
31
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
AHA.cz Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Kotek ve Zrádcích: Návrat k Rafťákům! Kupuje vlastní rekvizity

Kotek ve Zrádcích: Návrat k Rafťákům! Kupuje vlastní rekvizity

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

Další doporučené recepty:

Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Bezmasé těstoviny - výborné
Bezmasé těstoviny - výborné
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy
Bezový sirup za studena
Bezový sirup za studena
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené plněné papriky v…
  • Recepty.cz
  • Bezmasé zapékané brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact