• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bezé s višňovu zmrzlinou
Napište svůj komentář k receptu

Bezé s višňovu zmrzlinou

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bezé s višňovu zmrzlinou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g višňová zmrzlina
    • 400
      g moučkový cukr
    • 8
      ks bílek
    • 200
      ml smetana ke šlehání
    • 2
      lžička kakao
    • sůl
    • višně na ozdobu

Postup přípravy receptu

1
Z bílků se špetkou soli ušleháme tuhý sníh. Za stálého šlehání postupně přidáváme cukr, poté kakao. Do sáčku s ozdobnou koncovkou dáme 1/4 celkového množství sněhu. Na velký plech vyložený pečícím papírem nastříkáme 8 věnečků o průměru asi 10 cm. V předehřáté troubě věnečky zvolna asi 2 hodiny sušíme. Hotové bezé věnečky opatrně sejmeme z plechu a necháme dobře vychladnout.
2
Zdobítko naplníme zbylým sněhem a na plech vyložený pečícím papírem spirálovitě nastříkáme 8 plných koleček o stejném průměru jako věnečky. V mírně předehřáté troubě kolečka také 2 hodiny sušíme. Sejmeme z plechu a necháme zcela vychladnout. Připravíme tuhou šlehačku, 3/4 celkového množství ozdobně nastříkáme na věnečky. Přiklopíme plnými kolečky a do jejich středu klademe kopečky zmrzliny. Kolem nich nastříkáme zbylou šlehačku. Hotové přizdobíme višněmi.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovocné bezé

Ovocné bezé

Banány na bezé

Banány na bezé

Bezé roláda

Bezé roláda

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Laďka Něrgešová | 28. 8. 2007 20:04

    je to opravdu skvělé,a po pravdě rečeno jsem to jedla poprvé v život:D

  • Anina | 24. 6. 2006 18:09

    Bezé cukroví se mi nikdy ještě nepovedlo.

  • Miroslava Petrakova | 27. 12. 2005 17:00

    je to velmi dobre na osvezeni chuti co se tyce beznych zmrzlin vyborne

  • Gábina Osvaldová | 6. 12. 2004 16:53

    Z vlastní zkušenosti radím kolečka sušit kratší dobu-ale jinak vynikající

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Nejlepší dezerty
Moučníky Dezerty Dopolední svačina Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Kakao Moučkový cukr Smetana ke šlehání Sůl Višně Višňová zmrzlina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pravý upírský bramborák

Pravý upírský bramborák

Díratá buchta z čokoládových figurek

Díratá buchta z čokoládových figurek

Brokolicová polévka II.

Brokolicová polévka II.

Treska paní Gunilly

Treska paní Gunilly

Plněný bramborák II.

Plněný bramborák II.

Pečené brambory se sýrovou omáčkou

Pečené brambory se sýrovou omáčkou

Jablečný povidlovník - mokrý koláč

Jablečný povidlovník - mokrý koláč

Domácí nugát

Domácí nugát

Cuketová bábovka s ovocem

Cuketová bábovka s ovocem

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

31
Dušené kuře (králík) s cizrnou
Dušené kuře (králík) s…
22
Boží milosti F.O.O.D.
Boží milosti F.O.O.D.
21
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Salát z kysaného zelí III.
Salát z kysaného zelí…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Bešamelová prsíčka v pršutu (prosciutto) s parmezánem
Bešamelová prsíčka v pršutu (prosciutto…
Bezděkovská směs
Bezděkovská směs
Bezé roláda
Bezé roláda
Bezinková limonáda
Bezinková limonáda
Bezinková limonáda II.
Bezinková limonáda II.
Bezinková šťáva II.
Bezinková šťáva II.
  • Recepty.cz
  • Bezé s višňovu zmrzlinou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact