• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bezé s višňovu zmrzlinou
Napište svůj komentář k receptu

Bezé s višňovu zmrzlinou

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bezé s višňovu zmrzlinou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g višňová zmrzlina
    • 400
      g moučkový cukr
    • 8
      ks bílek
    • 200
      ml smetana ke šlehání
    • 2
      lžička kakao
    • sůl
    • višně na ozdobu

Postup přípravy receptu

1
Z bílků se špetkou soli ušleháme tuhý sníh. Za stálého šlehání postupně přidáváme cukr, poté kakao. Do sáčku s ozdobnou koncovkou dáme 1/4 celkového množství sněhu. Na velký plech vyložený pečícím papírem nastříkáme 8 věnečků o průměru asi 10 cm. V předehřáté troubě věnečky zvolna asi 2 hodiny sušíme. Hotové bezé věnečky opatrně sejmeme z plechu a necháme dobře vychladnout.
2
Zdobítko naplníme zbylým sněhem a na plech vyložený pečícím papírem spirálovitě nastříkáme 8 plných koleček o stejném průměru jako věnečky. V mírně předehřáté troubě kolečka také 2 hodiny sušíme. Sejmeme z plechu a necháme zcela vychladnout. Připravíme tuhou šlehačku, 3/4 celkového množství ozdobně nastříkáme na věnečky. Přiklopíme plnými kolečky a do jejich středu klademe kopečky zmrzliny. Kolem nich nastříkáme zbylou šlehačku. Hotové přizdobíme višněmi.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovocné bezé

Ovocné bezé

Banány na bezé

Banány na bezé

Bezé roláda

Bezé roláda

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Laďka Něrgešová | 28. 8. 2007 20:04

    je to opravdu skvělé,a po pravdě rečeno jsem to jedla poprvé v život:D

  • Anina | 24. 6. 2006 18:09

    Bezé cukroví se mi nikdy ještě nepovedlo.

  • Miroslava Petrakova | 27. 12. 2005 17:00

    je to velmi dobre na osvezeni chuti co se tyce beznych zmrzlin vyborne

  • Gábina Osvaldová | 6. 12. 2004 16:53

    Z vlastní zkušenosti radím kolečka sušit kratší dobu-ale jinak vynikající

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Nejlepší dezerty
Moučníky Dezerty Dopolední svačina Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Kakao Moučkový cukr Smetana ke šlehání Sůl Višně Višňová zmrzlina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrníčkový perník 1.

Hrníčkový perník 1.

Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka

Husí játra jako předkrm

Husí játra jako předkrm

Tvarohový koláč s meruňkami

Tvarohový koláč s meruňkami

Lahodné profiteroles

Lahodné profiteroles

Pravé italské tiramisu II.

Pravé italské tiramisu II.

Psí keksy

Psí keksy

Rukolový salát s novými bramborami

Rukolový salát s novými bramborami

Volské oko v chlebu

Volské oko v chlebu

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

256
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
255
Máslové řízky
Máslové řízky
140
Dýňová tortila
Dýňová tortila
21
Španělská bramborová polévka
Španělská bramborová…
18
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Vdova po Bartoškovi (†78) Andrea: Poprvé bez Jirky na premiéře! Kdo jí dělal doprovod?

Vdova po Bartoškovi (†78) Andrea: Poprvé bez Jirky na premiéře! Kdo jí dělal doprovod?

SportRevue.cz FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Další doporučené recepty:

Bešamelová prsíčka v pršutu (prosciutto) s parmezánem
Bešamelová prsíčka v pršutu (prosciutto…
Bezděkovská směs
Bezděkovská směs
Bezé roláda
Bezé roláda
Bezinková limonáda
Bezinková limonáda
Bezinková limonáda II.
Bezinková limonáda II.
Bezinková šťáva II.
Bezinková šťáva II.
  • Recepty.cz
  • Bezé s višňovu zmrzlinou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact