Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Václavkový guláš
Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem
Vepřové koleno marinované
Pohanková pomazánka
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Mangové smoothie
Mrkvovo-medový koláč s pomerančem
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Tažený jablkový závin
Hovězí bourguignon