Bedly na kmíně
Václavky (bedly) s kořenovou…
Václavky (bedly, hlíva) nejen s…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
chutnalo to i mé ženě, která je ke všem nehřibovitým houbám velmi nedůvěřivá a taky všem kolegům v práci a ti mají sakra vybíravé jazýčky. takže 1****
výborné
Udělal jsem si tuhle pochoutku 2 roky po Vás a dávám jí za 1.
Je jedno do čeho je namočíte,dá se to jíst stejně.
nejlepší je je namočit tak na 30 sec do mlíka
Bedly se nemusi dávat do horke vody jdou obalit krásně i tak.
Před úpravou dejte bedly na 1-2 minuty do horké vody. Jsou krásně vláčné nelámají se a lépe se obalují v těstíčku.
Cizrnový guláš se zeleninou
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Sýrová polévka s vejci
Svíčková Stroganoff
Kafíčkový moučník
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Bramborové nočky s medvědím česnekem
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake