• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • BeBe roláda - taky dobrá
Napište svůj komentář k receptu

BeBe roláda - taky dobrá

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
BeBe roláda - taky dobrá
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      balíček sušenky be-be (Čokoládové + bílé)
    • 2
      ks pomazánkové máslo
    • 0,25
      ks máslo
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      lžíce moučkový cukr 2-3
    • 2
      ks banány
    • 1
      ks broskve
    • hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
Krém si připravíme z pomazánkového másla, obyčejného másla, vanilkového a moučkového cukru. Na alobal si naskládáme jednotlivě sušenky (3 na výšku a 7 na šířku) tak, aby vznikla šachovnice. Na sušenky opatrně rozetřeme dobře rozmíchaný krém tak, aby se sušenky nepolámaly... Na krém opět naskládáme sušenky jako v první vrstvě a do středu na ŠÍŘKU položíme 2 banány. Kolem nich můžeme dát jednu najemno nakrájenou broskev.
2
Celé zabalíme tak, aby vznikla roláda s podstavou trojúhelníku. Na noc dáme do ledničky, aby sušenky nasákly. Na ovonění pokapeme vždy vrstvu sušenek rumem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bebe řezy II.

Bebe řezy II.

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Banánová střecha z BEBE sušenek

Banánová střecha z BEBE sušenek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • D | 11. 3. 2013 11:24

    Hm... určitě není pochyb o tom, že tento recept není starší dvaadvaceti let :-D

  • Věra z Dc | 19. 10. 2007 08:21

    Radime, ale toto je roláda tu jsi taky vymyslel ???Jsi fakt dobrej :-))))))

  • Jana Kutačová | 18. 10. 2007 23:24

    Radime Blasko,klobouk dolů...ale mluvím za sebe,nikdo si tady recept nepřivlastňuje.A navíc by mě tedy zajímalo,kolik chyb tam je,jak v postupu,tak v ingrediencích... a kdy jsi tu střechu vymyslel.Jsem jen ženská zvědavá,znáš to....o))

  • Radim | 18. 10. 2007 19:07

    Ahoj kuchařinky, jmenuji se Radim a je mi22 let.Tu BEBE Strřechu jsem vymyslel já, nechci se chlubit, ale mnohé z Vás si recept bere jako svůj nápad!!!Nevadí mi to, ale je tam spoustu chyb v surovinách a postupu.Hezké vaření DÁMY.

  • Stuart Hugh | 12. 9. 2007 18:35

    http://0ff822a459b925ac5225998965faa0fa-t.fflpbg.org <a href="http://0ff822a459b925ac5225998965faa0fa-h.fflpbg.org">0ff822a459b925ac5225998965faa0fa</a> [url]http://0ff822a459b925ac5225998965faa0fa-b1.fflpbg.org[/url] [url=http://0ff822a459b925ac5225998965faa0fa-b2.fflpbg.org]0ff822a459b925ac5225998965faa0fa[/url] [u]http://0ff822a459b925ac5225998965faa0fa-b3.fflpbg.org[/u] 771741281ca914d1c8c7feeb20b7f8c3

  • Jana Kutačová | 10. 5. 2007 09:11

    Aničko: mrkněte na recept Střecha z Bebe sušenek.Je to i s fotografiemi.:o)

  • anna kovarikova | 9. 5. 2007 21:33

    taky bych vas moc rada poprosila o fotky receptu,pokud je jeste mate diky moc anicka.8@centrum.cz

  • Jana Kutačová | 7. 10. 2006 14:03

    bramborko:vůbec nic se neděje,nemusíte se omlouvat.:o)))

  • bramborka | 6. 10. 2006 15:23

    Moc se omlouvám paní Kutačová,asi jsem to přehlédla.

  • Jana Kutačová | 5. 10. 2006 20:32

    bramborka: tohle už jsem napsala jako jeden z prvních komentářů.S tím pomaz.máslem jsem to nezkoušela,ale je to opravdu téměř ident.receptík:o))

  • bramborka | 5. 10. 2006 18:48

    To je skoro stejné jako "Střecha z Be-Be"jen místo tvarohu je tu pomazánkové máslo.

  • ... ... | 31. 8. 2006 12:10

    Je to skvělý ani ten rum se tam dávat nemusí

  • Jana Povolná | 22. 8. 2006 12:46

    Jestli také mohu poprosit o fotky,ráda bych to zkusila.Děkuji jana.povol@seznam.cz

  • Květa | 20. 8. 2006 22:29

    Prosím taky o fotky, chtěla bych to zkusit, vypadá to jednoduché. Díky. skerikova@seznam.cz

  • Jana Kutačová | 19. 8. 2006 23:58

    Doufám,že jsem všem vyhověla a poslala obrázkové přílohy.Trochu mi blbne mail,tak kdyby náhodou něco,dejte prosím vědět,pošlu znova..:o)

  • Ivana Poulová | 18. 8. 2006 13:31

    Pani kutačová moc Vás prosím mohla by jste mi zaslat též fotky k receptu. Začínám se učit vařit a tak nemám žádné zkušenosti. Předem moc děkujiautodiesel@guick.cz

  • Peťa | 17. 8. 2006 23:10

    Právě si čtu Váš recept a vypadá zajímavě.Mohla bych paní Kutačová poprosit o fotky?Děkuji.

  • Klárinka | 13. 8. 2006 15:11

    Recept je mnam, my to delame s tvarohem misto s pomazankovym maslem. Je to podle me chutnejsi.(2x tvaroh se umixuje s pulkou masla).

  • Zdena Ščudlová | 10. 8. 2006 21:58

    Četla jsem několikrát, ale stále nevyzkoušela. Sbíhají se mi sliny, jen když to čtu. Mohu poprosit také o foto, určitě vyzkoušíme. Díky.

  • Adéla Najmanová | 10. 8. 2006 18:21

    Mohla bych vás, Jano, taky poprosit o nějaký ty fotečky? Moc děkuji! Adela.naj@seznam.cz

  • Zuzana Šindlerová | 10. 8. 2006 17:54

    Jani, můžu vás taky poprosit? Adresa: zuzka.sindlerova@centrum.cz Díky!

  • Jana Kutačová | 10. 8. 2006 17:00

    Kajko: už se Vám to nese poštou netovou.Přeji příjemné skládání.Jinak jsem to zkoušela ještě vylepšit o borůvky a taky to nevadilo.Je to prostě jednoduché a hodně jedlé.Jinak pro annu:ani já jsem tady nepochopila,jak by se to skládalo suché bez krému..:o)

  • anna | 10. 8. 2006 10:07

    Jak píše Jana, je to prakticky střecha z BB sušenek, jen tam dávám tvaroh místo pom. másla.Přesto vynikající i např s mandarinkami.Jen si nedovedu představit jak by se to skládalo,když dám všechen krém na první vrstvu a banán bude jen mezi sušenkami.

  • Kajka | 9. 8. 2006 22:52

    Paní Kutačová, také Vás poprosím o fotky. Chtěla bych to brzy vyzkoušet. Vaše recepty jsou fajn . Už jsem jich dost vyzkoušela a ani jeden nezklamal.Děkuji. Adresa: celman@seznam.cz

  • Vlasta | 9. 8. 2006 14:53

    Jani,děkuji za obrázkovou přílohu.S dcerou jsme skládaly podle fotek a moc nás to bavilo a to už nemluvím o tom,jak to skvěle chutnalo!

  • Jana Kutačová | 8. 8. 2006 10:06

    Mohu Vám holky poslat recept i s fotkama,jak střechu poskládat.Stačí dát adresu.o)

  • Soňa N | 8. 8. 2006 08:36

    Vezmeme alobal a z obou delších stran přiklopíme k sobě tak,že se sušenky nahoře spojí do střechy.Jde to docela snadno.

  • Eliška | 7. 8. 2006 21:13

    Ja taky nějak nepochopila, jak mám ty sušenky skládat........

  • Adéla Najmanová | 7. 8. 2006 20:36

    Tento recept vypadá velmi lákavě, ale po přečtení jsem nepřišla na to, jak se to má zabalit, aby vznikla střecha...

  • Hana Lorencová | 7. 8. 2006 12:04

    1/4 másla je myšleno čtvrt kila nebo 1/4 z 250 g?

  • Jana Kutačová | 7. 8. 2006 11:12

    Tento recept už tady vpodstatě je-Střecha z Bebe sušenek a je to moc dobré papání a obměny mohou být opravdu různé a nekonečné.:o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Svačina Syrové Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Broskve Hnědý rum Máslo Moučkový cukr Pomazánkové máslo Sušenky BE-BE Vanilkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Trhanec

Trhanec

Kuřecí satay

Kuřecí satay

Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně

Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Bramboráky z kyselého zelí

Bramboráky z kyselého zelí

Špagety s kuřecím masem, žampiony a hráškem

Špagety s kuřecím masem, žampiony a…

Kokosky ze Salka

Kokosky ze Salka

Bramborovo-hrášková kaše

Bramborovo-hrášková kaše

Hráškový prívarok (přívarek)

Hráškový prívarok (přívarek)

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

64
Klasické lečo
Klasické lečo
57
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
26
Lečo s fazolemi a klobásou
Lečo s fazolemi a…
24
Dýňové muffiny
Dýňové muffiny

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Zpěvačka Martina Pártlová (46): Svatba nebude a druhé dítě taky ne

Zpěvačka Martina Pártlová (46): Svatba nebude a druhé dítě taky ne

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

  • Recepty.cz
  • BeBe roláda - taky dobrá
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact