• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • BeBe řezy
Napište svůj komentář k receptu

BeBe řezy

autor: Jana z Vysočiny
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 10
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
BeBe řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení vanilkový pudink
    • 0,50
      l mléko
    • 200
      g cukr krupice
    • 300
      g máslo
    • 3
      balíček sušenky be-be
    • granko
    • hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
Dle návodu uvaříme vanilkový pudink spolu se 100 g cukru. Do horkého zašleháme zbývající cukr a necháme vychladit. Poté zašleháme máslo a dochutíme rumem.
2
Vznikne tuhý krém, kterým promazáváme sušenky a dáváme je stále za sebou, vyrobíme jakousi nohavici. Krémem nešetříme a zbytkem pomažeme všechny strany.
3
Posypeme grankem a dáme do druhého dne ztuhnout do ledničky. Krájíme našikmo na úhledné řezy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bebe řezy II.

Bebe řezy II.

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Banánová střecha z BEBE sušenek

Banánová střecha z BEBE sušenek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mystery | 1. 9. 2012 16:09

    Zbožňuju tenhle recept, je to vážně ňamka :D:D

  • Danča | 25. 2. 2012 13:52

    Moc dobré... ;-)

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 13:34

    Mňáááám! :-) Opravdu skvělé!

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 13:34

    Mňáááám! :-) Opravdu skvělé!

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 13:33

    Mňáááám! :-) Opravdu skvělé!

  • Nikol Miklendova | 23. 1. 2009 19:15

    Super! Všem doporučuji! Jednoduché a velmi chutné!

  • ila kust | 18. 3. 2008 14:48

    Teď jsem domazala , je to opravdu dost sladké a krému by mi stačila polovička.

  • sheila knox | 17. 2. 2008 15:23

    je to opravdu výborné, jen trochu dost sladké...a zajímavé to také bude v kombinaci s kakaovými bebe sušenkami, vyzkouším příště;-)

  • MARCELA KYSELOVÁ | 5. 8. 2007 13:58

    ŮPLNÁ LAHŮDKA

  • Iveta Hejmová | 16. 5. 2007 17:57

    Tento recept je výborný, je hrozně rychlý a dobrý

  • EVA LORENCOVÁ | 15. 1. 2007 17:30

    Dělám něco podobného akorát je promazávám pařížským krémem a polévám čokoládou.

  • jaja 13 | 13. 11. 2005 06:41

    Taky dávám roládu do alobalu. Musím vždy dělat tuto roládu tajně, protože by byla snězená ještě dřív než zvlhne. Používám krémy od Dr. Oetkera - výborný je čokoládový a vaječný koňak, maximálně přidám trošku rumu.

  • Martina | 11. 11. 2005 15:27

    Já dávám natřenou roládu do alobalu a pak do ledničky a je to v pohodě.

  • eva | 11. 7. 2005 16:59

    Mila Vlasta, ked ich nechate niekolko hodin vonku v chladnicky, tak prevlhnu...urcite...ja som ich robila a tiez som bola sklamana, ale dcera si ich vzala do prace zabalene do folie, neboli v chladnicke a krasne zvlhli, tak sme ich doma tiez vybrali z chladnicky... majte sa...

  • Jana Tichá | 11. 7. 2005 14:20

    Vlasto, mě sušenky navlhly, i když nejsou tak měkké jako třeba rozmočené piškoty.Sice jsem to do receptu nepsala, ale po zatuhnutí jsem je zabalila do mikrotenu aby nenachytaly v lednici různé pachy. Možná i to má na zvlhnutí vliv.

  • Vlasta | 11. 7. 2005 14:00

    Dělala jsem přesně podle receptu, bylo to vyborné, ale Bebe sušenky mi i po dvou dnech v lednici dostatečně nenavlhly a zůstaly tuhé.Udělala jsem někde chybu a nebo to tak ma být?

  • Soňa | 17. 6. 2005 12:02

    Já dělávám obdobnou mňamku a to tak, že na hlubší plech pokladu BeBe sušenky, zaliji je hustším pudinkem uvařeným ze 2 sáčků pudinku a cca 800-850 ml dle chuti oslazeného mléka (já přidávám i vanilkový cukr) - nechám trochu ztuhnout a pak pokladu opět BeBe sušenkami; navrch poleju čokoládovou polevou a dám do ledničky uležet -nejlépe do druhého dne. Pak krájíme na malé řezy a pomlaskáváme si, jaká je to dobrota :-)

  • Helena | 6. 6. 2005 00:20

    Pudink vařím z 1 a 1/2 sáčku pudinku do 0,5 l mléka, dávám jen 8 lžic cukru a 250 g másla.Polovinu obarvím kakaem a sušenky střídavě natírám světlým a tmavým krémem.Celé pak posypu kokosem.

  • Naďa | 1. 4. 2005 15:12

    Tento recept jsem tu před časem uvedla jako "nepečené metrové řezy". Zkuste kouknout tam a možná se vám ten postup a návod bude zamlouvat víc.Není sladký,protože záleží na vás,co zvolíte jako náplň.Používám ale hlavně dvě barvy sušenek,pěkně to vypadá...tak zkuste zkonfrontovat........

  • Jana Povolná | 31. 3. 2005 20:55

    Je to opravdu výborné - dělám je také,dcera tomu říká METRDORT a používám Dortové náplně od Dr.Oetkera - jsou totiž rychlejší na přípravu a podle mě i chutnější ,než pudinkový krém.

  • Jana Tichá | 31. 3. 2005 15:49

    Je to fakt. Krém je dost sladký a myslím si, že když se ubere cukr, na kvalitu krému to vliv mít nebude. Konečně myslím si, že na tyhle řezy se dá použít i jiný dobře tuhnoucí krém.

  • Sabi | 31. 3. 2005 13:11

    O víkendu jsem tyto řezy připravila, celkem dobré, ale příšerně sladké, takže příště dám určitě jen poloviční dávku cukru:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Granko Hnědý rum Máslo Mléko Sušenky BE-BE Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Angreštová marmeláda s medem

Angreštová marmeláda s medem

Řecké biftečky z mletého masa

Řecké biftečky z mletého masa

Babiččina postelová rýže

Babiččina postelová rýže

Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny

Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny

Vajíčková pomazánka z lučiny

Vajíčková pomazánka z lučiny

Rajčatová polévka

Rajčatová polévka

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Houbové rizoto se sýrem

Houbové rizoto se sýrem

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

88
Zeleninový salát s kuřecím masem, krutony a česnekovou zálivkou
Zeleninový salát s…
67
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Bublanina, která dlouho…
53
Sekaná z biochovu podle The Real Meat Society
Sekaná z biochovu podle…
45
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
42
Plněné papriky na cuketách (lilku) - pečené
Plněné papriky na…

Zajímavé články

Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
AHA.cz Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Ex Stropnického Daniel Krejčík (31): Tajná svatba! Přiznal nové příjmení

Ex Stropnického Daniel Krejčík (31): Tajná svatba! Přiznal nové příjmení

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

  • Recepty.cz
  • BeBe řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact