• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • BeBe řezy
Napište svůj komentář k receptu

BeBe řezy

autor: Jana z Vysočiny
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 10
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
BeBe řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení vanilkový pudink
    • 0,50
      l mléko
    • 200
      g cukr krupice
    • 300
      g máslo
    • 3
      balíček sušenky be-be
    • granko
    • hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
Dle návodu uvaříme vanilkový pudink spolu se 100 g cukru. Do horkého zašleháme zbývající cukr a necháme vychladit. Poté zašleháme máslo a dochutíme rumem.
2
Vznikne tuhý krém, kterým promazáváme sušenky a dáváme je stále za sebou, vyrobíme jakousi nohavici. Krémem nešetříme a zbytkem pomažeme všechny strany.
3
Posypeme grankem a dáme do druhého dne ztuhnout do ledničky. Krájíme našikmo na úhledné řezy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bebe řezy II.

Bebe řezy II.

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Banánová střecha z BEBE sušenek

Banánová střecha z BEBE sušenek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mystery | 1. 9. 2012 16:09

    Zbožňuju tenhle recept, je to vážně ňamka :D:D

  • Danča | 25. 2. 2012 13:52

    Moc dobré... ;-)

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 13:34

    Mňáááám! :-) Opravdu skvělé!

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 13:34

    Mňáááám! :-) Opravdu skvělé!

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 13:33

    Mňáááám! :-) Opravdu skvělé!

  • Nikol Miklendova | 23. 1. 2009 19:15

    Super! Všem doporučuji! Jednoduché a velmi chutné!

  • ila kust | 18. 3. 2008 14:48

    Teď jsem domazala , je to opravdu dost sladké a krému by mi stačila polovička.

  • sheila knox | 17. 2. 2008 15:23

    je to opravdu výborné, jen trochu dost sladké...a zajímavé to také bude v kombinaci s kakaovými bebe sušenkami, vyzkouším příště;-)

  • MARCELA KYSELOVÁ | 5. 8. 2007 13:58

    ŮPLNÁ LAHŮDKA

  • Iveta Hejmová | 16. 5. 2007 17:57

    Tento recept je výborný, je hrozně rychlý a dobrý

  • EVA LORENCOVÁ | 15. 1. 2007 17:30

    Dělám něco podobného akorát je promazávám pařížským krémem a polévám čokoládou.

  • jaja 13 | 13. 11. 2005 06:41

    Taky dávám roládu do alobalu. Musím vždy dělat tuto roládu tajně, protože by byla snězená ještě dřív než zvlhne. Používám krémy od Dr. Oetkera - výborný je čokoládový a vaječný koňak, maximálně přidám trošku rumu.

  • Martina | 11. 11. 2005 15:27

    Já dávám natřenou roládu do alobalu a pak do ledničky a je to v pohodě.

  • eva | 11. 7. 2005 16:59

    Mila Vlasta, ked ich nechate niekolko hodin vonku v chladnicky, tak prevlhnu...urcite...ja som ich robila a tiez som bola sklamana, ale dcera si ich vzala do prace zabalene do folie, neboli v chladnicke a krasne zvlhli, tak sme ich doma tiez vybrali z chladnicky... majte sa...

  • Jana Tichá | 11. 7. 2005 14:20

    Vlasto, mě sušenky navlhly, i když nejsou tak měkké jako třeba rozmočené piškoty.Sice jsem to do receptu nepsala, ale po zatuhnutí jsem je zabalila do mikrotenu aby nenachytaly v lednici různé pachy. Možná i to má na zvlhnutí vliv.

  • Vlasta | 11. 7. 2005 14:00

    Dělala jsem přesně podle receptu, bylo to vyborné, ale Bebe sušenky mi i po dvou dnech v lednici dostatečně nenavlhly a zůstaly tuhé.Udělala jsem někde chybu a nebo to tak ma být?

  • Soňa | 17. 6. 2005 12:02

    Já dělávám obdobnou mňamku a to tak, že na hlubší plech pokladu BeBe sušenky, zaliji je hustším pudinkem uvařeným ze 2 sáčků pudinku a cca 800-850 ml dle chuti oslazeného mléka (já přidávám i vanilkový cukr) - nechám trochu ztuhnout a pak pokladu opět BeBe sušenkami; navrch poleju čokoládovou polevou a dám do ledničky uležet -nejlépe do druhého dne. Pak krájíme na malé řezy a pomlaskáváme si, jaká je to dobrota :-)

  • Helena | 6. 6. 2005 00:20

    Pudink vařím z 1 a 1/2 sáčku pudinku do 0,5 l mléka, dávám jen 8 lžic cukru a 250 g másla.Polovinu obarvím kakaem a sušenky střídavě natírám světlým a tmavým krémem.Celé pak posypu kokosem.

  • Naďa | 1. 4. 2005 15:12

    Tento recept jsem tu před časem uvedla jako "nepečené metrové řezy". Zkuste kouknout tam a možná se vám ten postup a návod bude zamlouvat víc.Není sladký,protože záleží na vás,co zvolíte jako náplň.Používám ale hlavně dvě barvy sušenek,pěkně to vypadá...tak zkuste zkonfrontovat........

  • Jana Povolná | 31. 3. 2005 20:55

    Je to opravdu výborné - dělám je také,dcera tomu říká METRDORT a používám Dortové náplně od Dr.Oetkera - jsou totiž rychlejší na přípravu a podle mě i chutnější ,než pudinkový krém.

  • Jana Tichá | 31. 3. 2005 15:49

    Je to fakt. Krém je dost sladký a myslím si, že když se ubere cukr, na kvalitu krému to vliv mít nebude. Konečně myslím si, že na tyhle řezy se dá použít i jiný dobře tuhnoucí krém.

  • Sabi | 31. 3. 2005 13:11

    O víkendu jsem tyto řezy připravila, celkem dobré, ale příšerně sladké, takže příště dám určitě jen poloviční dávku cukru:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Granko Hnědý rum Máslo Mléko Sušenky BE-BE Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chlebové placky

Chlebové placky

Bramborové noky - příloha ke gulášům

Bramborové noky - příloha ke gulášům

Kotlety na smetaně II.

Kotlety na smetaně II.

Blesková smaženka

Blesková smaženka

Cuketa s vejci - smaženice

Cuketa s vejci - smaženice

Kořeněné chipsy z hlívy

Kořeněné chipsy z hlívy

Masová minutka s hráškem

Masová minutka s hráškem

Banánový dortík

Banánový dortík

Čočková polévka

Čočková polévka

Doporučujeme

50 minut
Kotlety plněné kysaným zelím

Kotlety plněné kysaným zelím

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
16
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Lepenice s trhaným uzeným
Lepenice s trhaným uzeným
15
Jablečný krémový sen - řez
Jablečný krémový sen -…

Zajímavé články

Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse: Křehký moučník podle receptu prezidentské kuchařky Čiriny
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse:…
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
Halloween: Muffiny, cupcakes a další recepty na strašidelnou party, které vás budou bavit
Halloween: Muffiny, cupcakes a další recepty na…
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
AHA.cz Těžké časy Anny Geislerové: S dcerou řeší závislost

Těžké časy Anny Geislerové: S dcerou řeší závislost

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Flíska i rozepnutá saka: Která módní pekla by se neměla opakovat na státních vyznamenáních?

Flíska i rozepnutá saka: Která módní pekla by se neměla opakovat na státních vyznamenáních?

Ženy.cz Podzimní virózy: kýchání, rýma, kašel. Co se děje ve vašem těle a proč?

Podzimní virózy: kýchání, rýma, kašel. Co se děje ve vašem těle a proč?

Blesk.cz Bydlení pop-art umělce Rataje: Splnil si dětský sen

Bydlení pop-art umělce Rataje: Splnil si dětský sen

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy První detail, kterého si všimnete na obrázku, odhalí tajemství vaší osobnosti

První detail, kterého si všimnete na obrázku, odhalí tajemství vaší osobnosti

  • Recepty.cz
  • BeBe řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact