Kuře s hříbky a tymiánem na víně
"Červené" kuře
Pečené kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nechutná to byl to hnus
Mňamka. Směs jsem vetřela i do masa pod kůži a nemělo to chybu.
Vynikající. Chutnalo nám a moc . Jen si myslím, že tenhle recept patří do kategorie grilování
Výborné, šťavnaté, rychlé. Doporučuji
Dělali jsme na dřevěném uhlí a opravdu moc dobré.
Mám rada jedlá pri ktorých nie je veľa riadu a tento je presne taký . Je to rýchle , jednoduché a určite super.
Kapr s česnekem
Brokolicový koláč
Bábovka s vaječným koňakem
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Pikantní pečené kuře
Rybí filé zapečené se sýrem a s…
Veganský perník
Krkovice na moravance
Potahovací hmota
Husí prsa s nádivkou
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky