• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g těstoviny barevné
    • tvrdý sýr
    • 1
      stroužek česnek
    • cibule
    • neapolská omáčka (da marco)
    • kečup - jemný
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Do vroucí vody dáme těstoviny, a mezitím oloupeme a najemno nakrájíme cibulku, na pánvičce rozpálíme trochu oleje a dáme do ní cibuli. Až cibule změkne, nalejeme do pánvičky neapolskou omáčku a přidáme trošičku kečupu. Po pěti min. dáme do omáčky vymačkaný česnek. Když máme chvilinku čas, nastrouháme tvrdý sýr.
2
Slejeme těstoviny a přestaneme ohřívat omáčku.
3
Sýr nasypeme nakonec na talíř s těstovinami a omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

Barevné knedlíky

Barevné knedlíky

Barevné kokosové tyčinky s kakaovým krémem

Barevné kokosové tyčinky s kakaovým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Poschtak | 30. 1. 2011 21:08

    Fajn, asi sem přidám recept na fazole z plechovky, je na nich asi stejně vaření...

  • Elizaveta Makki | 2. 3. 2008 08:56

    Úplně obyčejný, rychlý recept. Dělám ho už dlouho, ale s mnohem kvalitnější omáčkou Prima Kuchina a s barevnými těstovinami jedině od Panzani. Rodina mi to ale stejně moc nejí, a manžel říká, že nemá rád "moc netučnou stravu". Lepší mi opravdu přišly ty plátky s dukátky a nivovou omáčkou.

  • Eva z Prahy | 1. 3. 2008 21:41

    Recept je to skvělý, ale já moc nedůvěřuji omáčkám z obchodu, proto když už jí koupím, přidávám 2-3 rajčata.

  • Mandy | 28. 10. 2006 22:58

    GOOD :o)

  • Jaromír :-) | 26. 8. 2006 08:18

    Je to docela dobré. Musím si to chválit

  • Mirek Kozina | 29. 3. 2006 20:03

    Já jsem sem psal snad třikrát a nikdy mi to sem nedali!! Tak teď sem můj příspěvek snad dáte!! Sice tu nemáte napsáno, za jak dlouho jídlo připravujete a počet porcí, ale to nevadí, protože tohle jídlo je super, hlavně k večeři. Ale trvá mi asi půl hodiny než takový článek napíšu, protože tenhle počítač mám teprve dva dny.

  • King Koros | 24. 3. 2006 21:09

    Jo. Naprosto souhlasím s ostatními. Good dinner (dobrá večeře) s těmito těstovinami.

  • Rišo | 23. 3. 2006 17:46

    Tohle jídlo jsem zkusil a je doopravdy super.

  • Vlasta | 23. 3. 2006 17:41

    Bomba! Teď jsme si to dali k večeři. Nejdřív jsem tomu moc nedůvěřovala. Manžel to tu našel a protože má rád těstoviny, chtěl to po mě uvařit. Všechno i sám nakoupil. No, abych pravdu řekla, myslela jsem si, že to můj muž bude jíst sám... Ale jak to z té pánvičky zavonělo, tak jsem se rozhodla, že to tedy ochutnám. No a fakt jsem si musela Váš recep pochvalovat. Měli by ho dát do deseti TOP receptů. A taky tady vidím samé chválné komentáře. Skvělá večeře. Vlasta

  • Jana | 21. 3. 2006 20:59

    Celkem dobré jídlo.

  • Ilona Kosatarková | 21. 3. 2006 19:57

    Hledala jsem jiné Vaše recepty a našla jsem ty kuřecí plátky s nivou a bramborovými dukátky. Hm.. Celkem dobrý, ale toto jídlo je lepší.

  • Leana F. | 20. 3. 2006 20:34

    Super jídlo. Udělala jsem "Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou", když k nám přijela návštěva. Každý se ptal, kde jsem tento výborný recept viděla. Jednou jsem to zkusila s makarony a nebylo to ono.

  • Dalibor | 20. 3. 2006 20:25

    My toto chutné jídlo také připravujeme. Nikdy nás ale nenapadlo, udělat to s barevnými těstovinami. Děláme ho s omáčkou značky Buitoni - jako p.Andrea. Proto jsme zkusili Váš recept s omáčkou zn. DA MARCO(koupili jsme ji v Plusu) a byl moc chutný, možná i lepší než ten s normál. těstovinami.

  • Andrea | 19. 3. 2006 20:11

    My takto pripravujeme omáčku na špagety vždy, keď sa jedná o Neapolské špagety a do už hotovej omáčky (zn. Buitoni - predpokladám, že sú všetky rovnaké, líšia sa len cenou…). Keďže všetky hotové omáčky sú pomerne kyslé (a nadmerne slané), pridávame trochu kryštálového cukru. Niekedy (pre obmenu) tiež rajčiny pokrájané na drobné kocky (taktiež z konzervy), trochu oregana event. Salsa brava (španielska štipľavá rajčinová omáčka, niečo na spôsob Pikantného kečupu, ale bez cukru – typického na Patatas bravas).

  • Ilona Kosatarková | 19. 3. 2006 14:09

    Dobrý den, Katko, Váš recept je geniální. Mím dětem to moc chutnalo a neustále to chtějí dělat. Už jeden recept od Vás jsem zkoušela dělat a byl výborný! Nechcete sem napsat ještě nějaký? Když tak napište na e-mail: Kosatarkova.i@centrum.cz

  • Marcela Dvořáčková | 19. 3. 2006 08:22

    Já a můj manžel, nevíme co už vařit nového a tak jsme zkusili Váš recept a jelikož máme moc rádi takové omáčky, moc nám chutnalo. Manžel si to velice pochvaloval a říkal, abych Vám tady něco napsala. Snad se nebudete zlobit, ale do Vašeho receptu jsme si ještě přidali kousky kuřecího masa a byla to bomba!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Z mléka / sýra Oběd Večeře Smažení Vaření Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Neapolská omáčka (Da Marco) Olej Těstoviny Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cibulový koláč III.

Cibulový koláč III.

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Čína pro lenochy

Čína pro lenochy

Bůčková pochoutka

Bůčková pochoutka

Avokádový salát

Avokádový salát

Dalamánky z chlebové mouky

Dalamánky z chlebové mouky

Salát z jemných párků

Salát z jemných párků

Řízky v klobásovém zelí

Řízky v klobásovém zelí

Halloumi z grilu na salátu

Halloumi z grilu na salátu

Doporučujeme

40 minut
Zeleninový boršč

Zeleninový boršč

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

32
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
13
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
12
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
11
Kuře na kokosu
Kuře na kokosu
11
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse: Křehký moučník podle receptu prezidentské kuchařky Čiriny
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse:…
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
AHA.cz Těžko u Adamczykových! Vyšťavený Marek zmínil příčinu krachu vztahu

Těžko u Adamczykových! Vyšťavený Marek zmínil příčinu krachu vztahu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 30. 10. 2025: Kdo dostane nečekanou nabídku a komu se zkomplikuje den?

Denní horoskop na čtvrtek 30. 10. 2025: Kdo dostane nečekanou nabídku a komu se zkomplikuje den?

Ženy.cz Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Blesk.cz Roxette exkluzivně o svém návratu: Praha je vždy lahůdka! Per zavzpomínal na Ivana Hlinku

Roxette exkluzivně o svém návratu: Praha je vždy lahůdka! Per zavzpomínal na Ivana Hlinku

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

  • Recepty.cz
  • Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact