• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Barevná kuřecí srdíčka
Napište svůj komentář k receptu

Barevná kuřecí srdíčka

autor: Stáňa
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Barevná kuřecí srdíčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g kuřecí maso kuřecí srdíčka
    • 150
      ml sojová omáčka
    • 1
      lžíce česnekové plátky
    • 1
      ks pórek (Menší)
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      ks paprika - žlutá
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      hrst sušené houby

Postup přípravy receptu

1
Srdíčka naložíme do sojové omáčky s česnekovými plátky a necháme asi hodinu odležet (pokud budeme dávat i houby namočíme je zároveň do trochy vody). Pórek nakrájíme na kolečka, papriky na tenké nudličky. Srdíčka zprudka orestujeme na rozpáleném oleji, podlijeme zbylou sojovou omáčkou s česnekem, případně přidáme namočené houby. Pak asi 10 min. dusíme a podle potřeby zlehka podléváme vodou. Zeleninu spaříme vařící vodou a přidáme k již měkkým srdíčkům, popřípadě podlijeme ještě trochou vody a ještě krátce podusíme (tak, aby zelenina příliš nezměkla). Vhodná příloha je vařená rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

kuřecí srdíčka

kuřecí srdíčka

Kuřecí srdíčka - pečená

Kuřecí srdíčka - pečená

Pikantní kuřecí srdíčka

Pikantní kuřecí srdíčka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Můrinka
    Můrinka | 26. 4. 2011 16:35

    Výborné, píšu pochvalu! ;-) Obvykle nechávám základ - srdíčka, sojovku a česnek - a pak už přihazuju, co dům dal - papriky, kukuřici,... Je to opravdu pochoutka. :-)

  • Jana Sosnová | 19. 3. 2009 11:43

    musím pochválit chutnalo nám takže dávám za 1 a doporučuji

  • Eva J. | 29. 11. 2008 15:17

    Nikol - já myslím, že určitě, akorát bych dala tu sójovku nebo cokoliv slaného až nakonec, aby játra neztvrdla...

  • nikol nikitičová | 15. 10. 2008 13:09

    myslite ze by tenhle recept sel dohromady i s kurecimi jatry?

  • Jitka Macháčková | 7. 2. 2008 21:56

    Bylo to opravdu vynikající, jen jsem neměla odvahu tam dát celých 150 ml sojovky - je to celá sklenička - tak jsem dala půlku.. Opravdu toto množství srdíček snese takové množství sojovky? Ale jinak je to skvělé, dělala jsem s houbami české provenience. Trochu to připomíná čínu, takže by se tam určitě hodily i sušené čínské houby "jidášova ucha".. Dávám za "1".

  • Anonym | 26. 12. 2007 12:29

    děte do prdele

  • mirka nováková | 26. 12. 2007 12:28

    no je mi 15 ale chutnalo mi to:))))))))))))

  • Hedvika | 4. 6. 2007 14:59

    Báječné,dělám něco podobného,srdíčka předem naložím do bílého vína a sojovky.Pak teprve při úpravě přidávám zeleninu přímo do pánve-nespařuji.... Ale to hlavní,srdíčka odblaním a asi tak 3x naříznu,tím je taky vyčistím od žilek a vznikne mi krásná placička. Skvěle se pak osmaží a jsou opravdu lahodná. Dělám ve woku jako čínu,vodou nepodlévám.

  • Liselotte Hradilov | 4. 6. 2007 12:58

    Výborný nápad, dělala jsem je vždy jako zadělávané drůbky, tentokáte jsem chtěla změnu.Místo sušených hub jsem přidala na plátky nakrájené žampiony. Jako příloha rýže. Výborné!!

  • Týna | 25. 4. 2007 12:49

    taky chválím, dělala jsem to o víkendu a bylo to super - nejím houby, takže ty jsem tam nedávala, ale byla to ňamka, podávala jsem s malými bramboráčky

  • Renata Fajmonová | 28. 9. 2006 11:24

    Nemá to chybu,moc dobré !!!

  • Iveta sumak | 30. 8. 2006 09:54

    moc nam chutnalo,davam za 1

  • Jeery Kook | 4. 10. 2004 18:00

    Hodne dobre,s hranolky .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnekové plátky Kuřecí maso Paprika - žlutá Pórek Rostlinný olej Sojová omáčka Sušené houby Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z červené řepy

Salát z červené řepy

Česneková pomazánka z balkánského sýra

Česneková pomazánka z balkánského sýra

Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami

Kokosovo-čokoládová buchta s…

Kuřecí nudličky s Nivou a šunkou

Kuřecí nudličky s Nivou a šunkou

Čína pro lenochy

Čína pro lenochy

Blesková rýže kari podle Lidušky

Blesková rýže kari podle Lidušky

Gyros tousty z cukety - sterilované

Gyros tousty z cukety - sterilované

Slané lívance

Slané lívance

Drožďová (kvasnicová) pomazánka s ovesnými vločkami

Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Poslední sledované recepty

176
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté
156
Havajské kuře huli huli
Havajské kuře huli huli
47
Vykrajované měsíčky
Vykrajované měsíčky
47
Domácí jitrnice
Domácí jitrnice
44
Kuřecí kapsa First class
Kuřecí kapsa First class

Zajímavé články

Rychlovky z horkovzdušné fritézy: Tři jednoduché recepty, které vás budou bavit
Rychlovky z horkovzdušné fritézy: Tři jednoduché…
Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak připravit ty nejšťavnatější
Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak…
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
AHA.cz Hezucký (56) děsí o rakvích: Polstrovaný, nebo dřevěný, to je jedno!

Hezucký (56) děsí o rakvích: Polstrovaný, nebo dřevěný, to je jedno!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy „To je státní hymna, ty vole!“ Z kultovních Samotářů jsou padesátníci. Jak se jejich představitelé změnili?

„To je státní hymna, ty vole!“ Z kultovních Samotářů jsou padesátníci. Jak se jejich představitelé změnili?

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Matěj Dejdar a misska Biasiol: Po fiasku pravá láska

Matěj Dejdar a misska Biasiol: Po fiasku pravá láska

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

  • Recepty.cz
  • Barevná kuřecí srdíčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact