• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Barevná kuřecí srdíčka
Napište svůj komentář k receptu

Barevná kuřecí srdíčka

autor: Stáňa
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Barevná kuřecí srdíčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g kuřecí maso kuřecí srdíčka
    • 150
      ml sojová omáčka
    • 1
      lžíce česnekové plátky
    • 1
      ks pórek (Menší)
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      ks paprika - žlutá
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      hrst sušené houby

Postup přípravy receptu

1
Srdíčka naložíme do sojové omáčky s česnekovými plátky a necháme asi hodinu odležet (pokud budeme dávat i houby namočíme je zároveň do trochy vody). Pórek nakrájíme na kolečka, papriky na tenké nudličky. Srdíčka zprudka orestujeme na rozpáleném oleji, podlijeme zbylou sojovou omáčkou s česnekem, případně přidáme namočené houby. Pak asi 10 min. dusíme a podle potřeby zlehka podléváme vodou. Zeleninu spaříme vařící vodou a přidáme k již měkkým srdíčkům, popřípadě podlijeme ještě trochou vody a ještě krátce podusíme (tak, aby zelenina příliš nezměkla). Vhodná příloha je vařená rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

kuřecí srdíčka

kuřecí srdíčka

Kuřecí srdíčka - pečená

Kuřecí srdíčka - pečená

Pikantní kuřecí srdíčka

Pikantní kuřecí srdíčka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Můrinka
    Můrinka | 26. 4. 2011 16:35

    Výborné, píšu pochvalu! ;-) Obvykle nechávám základ - srdíčka, sojovku a česnek - a pak už přihazuju, co dům dal - papriky, kukuřici,... Je to opravdu pochoutka. :-)

  • Jana Sosnová | 19. 3. 2009 11:43

    musím pochválit chutnalo nám takže dávám za 1 a doporučuji

  • Eva J. | 29. 11. 2008 15:17

    Nikol - já myslím, že určitě, akorát bych dala tu sójovku nebo cokoliv slaného až nakonec, aby játra neztvrdla...

  • nikol nikitičová | 15. 10. 2008 13:09

    myslite ze by tenhle recept sel dohromady i s kurecimi jatry?

  • Jitka Macháčková | 7. 2. 2008 21:56

    Bylo to opravdu vynikající, jen jsem neměla odvahu tam dát celých 150 ml sojovky - je to celá sklenička - tak jsem dala půlku.. Opravdu toto množství srdíček snese takové množství sojovky? Ale jinak je to skvělé, dělala jsem s houbami české provenience. Trochu to připomíná čínu, takže by se tam určitě hodily i sušené čínské houby "jidášova ucha".. Dávám za "1".

  • Anonym | 26. 12. 2007 12:29

    děte do prdele

  • mirka nováková | 26. 12. 2007 12:28

    no je mi 15 ale chutnalo mi to:))))))))))))

  • Hedvika | 4. 6. 2007 14:59

    Báječné,dělám něco podobného,srdíčka předem naložím do bílého vína a sojovky.Pak teprve při úpravě přidávám zeleninu přímo do pánve-nespařuji.... Ale to hlavní,srdíčka odblaním a asi tak 3x naříznu,tím je taky vyčistím od žilek a vznikne mi krásná placička. Skvěle se pak osmaží a jsou opravdu lahodná. Dělám ve woku jako čínu,vodou nepodlévám.

  • Liselotte Hradilov | 4. 6. 2007 12:58

    Výborný nápad, dělala jsem je vždy jako zadělávané drůbky, tentokáte jsem chtěla změnu.Místo sušených hub jsem přidala na plátky nakrájené žampiony. Jako příloha rýže. Výborné!!

  • Týna | 25. 4. 2007 12:49

    taky chválím, dělala jsem to o víkendu a bylo to super - nejím houby, takže ty jsem tam nedávala, ale byla to ňamka, podávala jsem s malými bramboráčky

  • Renata Fajmonová | 28. 9. 2006 11:24

    Nemá to chybu,moc dobré !!!

  • Iveta sumak | 30. 8. 2006 09:54

    moc nam chutnalo,davam za 1

  • Jeery Kook | 4. 10. 2004 18:00

    Hodne dobre,s hranolky .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnekové plátky Kuřecí maso Paprika - žlutá Pórek Rostlinný olej Sojová omáčka Sušené houby Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jednoduchá česneková pomazánka na chlebíčky

Jednoduchá česneková pomazánka na…

Tvarohový koláč báby Havelkové

Tvarohový koláč báby Havelkové

Sněhové rohlíčky s krémem

Sněhové rohlíčky s krémem

Zelná polévka s uzenými žebry

Zelná polévka s uzenými žebry

Vaječný salát s ředkvičkami

Vaječný salát s ředkvičkami

Zavařená červená paprika

Zavařená červená paprika

Dobré špízy

Dobré špízy

Nočky se špenátem a slaninou

Nočky se špenátem a slaninou

"Tataráček" z Romadůru

"Tataráček" z Romadůru

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

50
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
45
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
42
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony
Dýňová polévka s…
42
Kedlubnové zelí na cidru s bramborami na bouchačku
Kedlubnové zelí na cidru…
39
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz Smutek u Adély Gondíkové: Lékaři potvrdili děsivou diagnózu

Smutek u Adély Gondíkové: Lékaři potvrdili děsivou diagnózu

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Slavnostní odhalení kalendáře Pirelli očima Iny T.: Autenticita, asymetrie i kýč

Slavnostní odhalení kalendáře Pirelli očima Iny T.: Autenticita, asymetrie i kýč

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

  • Recepty.cz
  • Barevná kuřecí srdíčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact