• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Barevná kuřecí srdíčka
Napište svůj komentář k receptu

Barevná kuřecí srdíčka

autor: Stáňa
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Barevná kuřecí srdíčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g kuřecí maso kuřecí srdíčka
    • 150
      ml sojová omáčka
    • 1
      lžíce česnekové plátky
    • 1
      ks pórek (Menší)
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      ks paprika - žlutá
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      hrst sušené houby

Postup přípravy receptu

1
Srdíčka naložíme do sojové omáčky s česnekovými plátky a necháme asi hodinu odležet (pokud budeme dávat i houby namočíme je zároveň do trochy vody). Pórek nakrájíme na kolečka, papriky na tenké nudličky. Srdíčka zprudka orestujeme na rozpáleném oleji, podlijeme zbylou sojovou omáčkou s česnekem, případně přidáme namočené houby. Pak asi 10 min. dusíme a podle potřeby zlehka podléváme vodou. Zeleninu spaříme vařící vodou a přidáme k již měkkým srdíčkům, popřípadě podlijeme ještě trochou vody a ještě krátce podusíme (tak, aby zelenina příliš nezměkla). Vhodná příloha je vařená rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

kuřecí srdíčka

kuřecí srdíčka

Kuřecí srdíčka - pečená

Kuřecí srdíčka - pečená

Pikantní kuřecí srdíčka

Pikantní kuřecí srdíčka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Můrinka
    Můrinka | 26. 4. 2011 16:35

    Výborné, píšu pochvalu! ;-) Obvykle nechávám základ - srdíčka, sojovku a česnek - a pak už přihazuju, co dům dal - papriky, kukuřici,... Je to opravdu pochoutka. :-)

  • Jana Sosnová | 19. 3. 2009 11:43

    musím pochválit chutnalo nám takže dávám za 1 a doporučuji

  • Eva J. | 29. 11. 2008 15:17

    Nikol - já myslím, že určitě, akorát bych dala tu sójovku nebo cokoliv slaného až nakonec, aby játra neztvrdla...

  • nikol nikitičová | 15. 10. 2008 13:09

    myslite ze by tenhle recept sel dohromady i s kurecimi jatry?

  • Jitka Macháčková | 7. 2. 2008 21:56

    Bylo to opravdu vynikající, jen jsem neměla odvahu tam dát celých 150 ml sojovky - je to celá sklenička - tak jsem dala půlku.. Opravdu toto množství srdíček snese takové množství sojovky? Ale jinak je to skvělé, dělala jsem s houbami české provenience. Trochu to připomíná čínu, takže by se tam určitě hodily i sušené čínské houby "jidášova ucha".. Dávám za "1".

  • Anonym | 26. 12. 2007 12:29

    děte do prdele

  • mirka nováková | 26. 12. 2007 12:28

    no je mi 15 ale chutnalo mi to:))))))))))))

  • Hedvika | 4. 6. 2007 14:59

    Báječné,dělám něco podobného,srdíčka předem naložím do bílého vína a sojovky.Pak teprve při úpravě přidávám zeleninu přímo do pánve-nespařuji.... Ale to hlavní,srdíčka odblaním a asi tak 3x naříznu,tím je taky vyčistím od žilek a vznikne mi krásná placička. Skvěle se pak osmaží a jsou opravdu lahodná. Dělám ve woku jako čínu,vodou nepodlévám.

  • Liselotte Hradilov | 4. 6. 2007 12:58

    Výborný nápad, dělala jsem je vždy jako zadělávané drůbky, tentokáte jsem chtěla změnu.Místo sušených hub jsem přidala na plátky nakrájené žampiony. Jako příloha rýže. Výborné!!

  • Týna | 25. 4. 2007 12:49

    taky chválím, dělala jsem to o víkendu a bylo to super - nejím houby, takže ty jsem tam nedávala, ale byla to ňamka, podávala jsem s malými bramboráčky

  • Renata Fajmonová | 28. 9. 2006 11:24

    Nemá to chybu,moc dobré !!!

  • Iveta sumak | 30. 8. 2006 09:54

    moc nam chutnalo,davam za 1

  • Jeery Kook | 4. 10. 2004 18:00

    Hodne dobre,s hranolky .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnekové plátky Kuřecí maso Paprika - žlutá Pórek Rostlinný olej Sojová omáčka Sušené houby Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nadýchané vdolečky

Nadýchané vdolečky

Chodský koláč

Chodský koláč

Buchty jako od babičky

Buchty jako od babičky

Bůčková roláda v alobalu

Bůčková roláda v alobalu

Škvarky z domácí pekárny

Škvarky z domácí pekárny

Jahodové řezy se zakysanou smetanou

Jahodové řezy se zakysanou smetanou

Barevná karamelová lízátka

Barevná karamelová lízátka

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob

Pikantní sladkokyselá polévka na…

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

17
Tažený jablkový závin
Tažený jablkový závin
17
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Mrkvový krém se zázvorem…
13
Milionářské řezy se slaným karamelem
Milionářské řezy se…
12
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
12
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz 75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Barevná kuřecí srdíčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact