• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Baklažánové plátky s žampionovou směsí
Napište svůj komentář k receptu

Baklažánové plátky s žampionovou směsí

autor: Markéta S.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Baklažánové plátky s žampionovou směsí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks lilek
    • žampiony
    • česnek
    • veka Kousek - nebo bageta
    • tvrdý sýr
    • 1
      ks vejce
    • strouhanka Na trojobal
    • mouka Na trojobal

Postup přípravy receptu

1
Baklažán oloupeme a příčně nakrájíme na tenké, asi 0,5 cm plátky. Lehce osolíme a opepříme. Žampiony posekáme nadrobno, podusíme na másle nebo olivovém oleje a pak přidáme nadrolenou nebo nastrouhanou bagetu a rozetřený česnek tak, aby se směs dala "uplácat".
2
Můžete osolit, tak, aby vám to chutnalo. Na plátek lilku dejte směs, pořádně uplácejte, na to plátek tvrdého sýra a přimáčněte druhý plátek. Obalte v trojobalu a usmažte.
3
Já podávám s bramborovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné baklažánové taštičky

Plněné baklažánové taštičky

Česnekovo-slaninová roláda s žampionovou omáčkou

Česnekovo-slaninová roláda s…

Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou

Vepřové se smetanovo-žampionovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. | 7. 8. 2014 00:10

    Výborné, dělala jsem s brambory a je to zajímavá kombinace oblíbených baklažánů a ještě oblíbenějších žampionů....

  • Tereza - | 23. 5. 2007 07:35

    Milý anonym, aj surová zelenina môže byť nezdravá, ak obsahuje priveľa dusičnanov, a to bez rozboru ani nezistíte a spapáte s dobrým pocitom. Nechajte na ľuďoch, nech si vyberú, prípadne jedlo upravia podľa svojho.

  • Marketa F. | 22. 5. 2007 15:08

    Anonyme, pokud pocitate kalorie, tak muzete udelat bez trojobalu v troube na lehce vymazanem plech. Tak to udelal muj manzel uplne poprve, ale ja kdyz jsem to pak nekolikrat zkousela sama, tak se mi ten baklazan z neznameho duvodu vzdy vysusil a nebylo to nic moc, tak to radsi delam na panvi, tam je uspech zarucen. Pokud budete delat v troube, tak dejte smes mezi platky baklazanu, bez syra, dejte do trouby, po par minutach otocte a kdyz je hotove, prikrijte platkem syra a nechte roztavit.

  • Anonym | 22. 5. 2007 11:08

    Zase jeden z příkladů, jak ze zeleniny udělat nezdravé jídlo.

  • kk | 22. 5. 2007 10:47

    Toto vyzerá priam fantasticky-určite vyskúšam.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Lilek Mouka Strouhanka Tvrdý sýr Vejce Veka Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Výborný narozeninový dort

Výborný narozeninový dort

Škvarkové pagáčky

Škvarkové pagáčky

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Kokosky ze Salka

Kokosky ze Salka

Achillova pikantní křidýlka

Achillova pikantní křidýlka

Bramborové knedlíky plněné směsí s anglickou slaninou

Bramborové knedlíky plněné směsí s…

Zapečené brambory s brokolicí a modrým sýrem

Zapečené brambory s brokolicí a…

Fazolové ragú se zeleninou

Fazolové ragú se zeleninou

Smothie-Kiwi a banán

Smothie-Kiwi a banán

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

23
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Jablečné / Hruškové…
19
Jednoduchá ovesná kaše
Jednoduchá ovesná kaše
18
Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu
16
(ne)Kynutý závin podle Lidušky
(ne)Kynutý závin podle…
16
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Báječný vanilkový řez z listového těsta - krémeš
Báječný vanilkový řez z listového těsta…
Baklava
Baklava
Baklava s ořechy
Baklava s ořechy
Baklažány s jogurtovou omáčkou
Baklažány s jogurtovou omáčkou
Balatonská pomazánka
Balatonská pomazánka
Balíčky s pikantní náplní
Balíčky s pikantní náplní
  • Recepty.cz
  • Baklažánové plátky s žampionovou směsí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact