• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Baklažánové plátky s žampionovou směsí
Napište svůj komentář k receptu

Baklažánové plátky s žampionovou směsí

autor: Markéta S.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Baklažánové plátky s žampionovou směsí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks lilek
    • žampiony
    • česnek
    • veka Kousek - nebo bageta
    • tvrdý sýr
    • 1
      ks vejce
    • strouhanka Na trojobal
    • mouka Na trojobal

Postup přípravy receptu

1
Baklažán oloupeme a příčně nakrájíme na tenké, asi 0,5 cm plátky. Lehce osolíme a opepříme. Žampiony posekáme nadrobno, podusíme na másle nebo olivovém oleje a pak přidáme nadrolenou nebo nastrouhanou bagetu a rozetřený česnek tak, aby se směs dala "uplácat".
2
Můžete osolit, tak, aby vám to chutnalo. Na plátek lilku dejte směs, pořádně uplácejte, na to plátek tvrdého sýra a přimáčněte druhý plátek. Obalte v trojobalu a usmažte.
3
Já podávám s bramborovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné baklažánové taštičky

Plněné baklažánové taštičky

Česnekovo-slaninová roláda s žampionovou omáčkou

Česnekovo-slaninová roláda s…

Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou

Vepřové se smetanovo-žampionovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. | 7. 8. 2014 00:10

    Výborné, dělala jsem s brambory a je to zajímavá kombinace oblíbených baklažánů a ještě oblíbenějších žampionů....

  • Tereza - | 23. 5. 2007 07:35

    Milý anonym, aj surová zelenina môže byť nezdravá, ak obsahuje priveľa dusičnanov, a to bez rozboru ani nezistíte a spapáte s dobrým pocitom. Nechajte na ľuďoch, nech si vyberú, prípadne jedlo upravia podľa svojho.

  • Marketa F. | 22. 5. 2007 15:08

    Anonyme, pokud pocitate kalorie, tak muzete udelat bez trojobalu v troube na lehce vymazanem plech. Tak to udelal muj manzel uplne poprve, ale ja kdyz jsem to pak nekolikrat zkousela sama, tak se mi ten baklazan z neznameho duvodu vzdy vysusil a nebylo to nic moc, tak to radsi delam na panvi, tam je uspech zarucen. Pokud budete delat v troube, tak dejte smes mezi platky baklazanu, bez syra, dejte do trouby, po par minutach otocte a kdyz je hotove, prikrijte platkem syra a nechte roztavit.

  • Anonym | 22. 5. 2007 11:08

    Zase jeden z příkladů, jak ze zeleniny udělat nezdravé jídlo.

  • kk | 22. 5. 2007 10:47

    Toto vyzerá priam fantasticky-určite vyskúšam.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Lilek Mouka Strouhanka Tvrdý sýr Vejce Veka Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houbový kuba II.

Houbový kuba II.

Punčové řezy - jako z cukrárny :-)

Punčové řezy - jako z cukrárny :-)

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Bramborový koláč s tuňákem

Bramborový koláč s tuňákem

Jogurtovo-švestkový koláč

Jogurtovo-švestkový koláč

Pizza s cuketou

Pizza s cuketou

Pudinkové lívanečky (DUKAN)

Pudinkové lívanečky (DUKAN)

Žampionové placičky (karbanátky)

Žampionové placičky (karbanátky)

Nakládané masové kostky dušené na cibuli

Nakládané masové kostky dušené na…

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

78
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
22
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
22
Houbová omáčka krok za krokem
Houbová omáčka krok za…
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Hvězda Ordinace Martin Stránský (55): Potřetí tátou! A zase má syna!

Hvězda Ordinace Martin Stránský (55): Potřetí tátou! A zase má syna!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Další doporučené recepty:

Báječný vanilkový řez z listového těsta - krémeš
Báječný vanilkový řez z listového těsta…
Baklava
Baklava
Baklava s ořechy
Baklava s ořechy
Baklažány s jogurtovou omáčkou
Baklažány s jogurtovou omáčkou
Balatonská pomazánka
Balatonská pomazánka
Balíčky s pikantní náplní
Balíčky s pikantní náplní
  • Recepty.cz
  • Baklažánové plátky s žampionovou směsí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact