• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Badyánová polévka z Vietnamu
Napište svůj komentář k receptu

Badyánová polévka z Vietnamu

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 100 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Badyánová polévka z Vietnamu
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g hovězí maso
    • zázvor (kousek, čerstvý, nakrájený na tenké plátky)
    • 3
      ks badyán (tři hvězdičky)
    • 3
      ks hřebíček
    • 1
      ks skořice (svitek)
    • 2
      lžička rybí omáčka (+ na namáčení masa)
    • 2
      hrst rýžové nudle
    • 3
      ks jarní cibulka (nakrájená na kroužky)
    • 250
      g hovězí roštěná (lze i falešná svíčková)
    • 2
      ks limetka (nakrájená na skrojky)
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Maso uvařte ve větším množství osolené vody se zázvorem a ostatním kořením, asi hodinu až hodinu a půl nebo až bude zcela měkké. Vývar pak přeceďte a maso dejte stranou. Až vychladne, pokrájejte ho na tenké plátky. Vývar dochuťte rybí omáčkou, solí a pepřem. Falešnou svíčkovou nebo roštěnku dejte na mrazák.
2
Nudle uvařte zvlášť a rozdělte je do misek. Zmražené maso nakrájejte na co nejtenčí plátky. Vývar uveďte do varu, rozlijte do misek, vložte plátky syrového masa, které se horkou polévkou uvaří, posypte nakrájenou cibulkou a podávejte s miskou rybí omáčky, v níž se namáčejí kousky masa.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchá vločková polévka

Jednoduchá vločková polévka

Polévka z pečeného květáku

Polévka z pečeného květáku

Čočková polévka ala Romana

Čočková polévka ala Romana

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • cuchta kuchta | 22. 9. 2013 07:30

    zajimava inspirace........ jen spatny popis co s a jak se kterym masem...ale jako podnet ke kombinaci koreni a co se zbylym hovezim carpacciem dobry

  • cuoco | 16. 3. 2012 10:47

    :'( Pho Bo , skoda vyborna polievka ale recept je ako z turistickeho autobusu pointa chyba.. :-X

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Pho Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Polévky Hovězí Oběd Večeře Vaření Vietnam Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Badyán Hovězí maso Hovězí roštěná Hřebíček Jarní cibulka Limetka Pepř mletý Rybí omáčka Rýžové nudle Skořice Sůl Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zabijačková polévka

Zabijačková polévka

Ořechová bábovka III.

Ořechová bábovka III.

Muffinky vynikající čokoládové

Muffinky vynikající čokoládové

Cibulačka se sýrem II.

Cibulačka se sýrem II.

Vepřový králík pečený na bylinkách

Vepřový králík pečený na bylinkách

Dušené jehněčí Irish Stew

Dušené jehněčí Irish Stew

Květákové makarony

Květákové makarony

Bramborovo-špenátová polévka

Bramborovo-špenátová polévka

Jahodové řezy - smetanové

Jahodové řezy - smetanové

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

34
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
24
Tvarohová buchta tříbarevná
Tvarohová buchta…
16
Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou
Vepřová panenka s…
14
Rychlá a výtečná kmínová polévka s kapustou
Rychlá a výtečná kmínová…
14
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které se pojí k 11. listopadu?
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které…
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Baby kuřata s medvědím česnekem a citronem
Baby kuřata s medvědím česnekem a…
Baby kuřátka s nádivkou a zeleninou
Baby kuřátka s nádivkou a zeleninou
Bačovy mošničky plněné ovčím sýrem
Bačovy mošničky plněné ovčím sýrem
Bagely
Bagely
Bagely s hummusem
Bagely s hummusem
Bageta s houbami
Bageta s houbami
  • Recepty.cz
  • Badyánová polévka z Vietnamu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact