Tradiční česká bábovka se dá připravovat na mnoho způsobů. Co takhle vyzkoušet neotřelou variantu z těsta z červené řepy? Nechybí v ní ani kakao a hořká čokoláda. Výsledný moučník je krásně vláčný a šťavnatý a jistě si na něm pochutná celá rodina.
RADA: Červená řepa 7x jinak: Pomazánka, koláč i bramboráky
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: 5 tipů k pečení sladkého i slaného
Australská čokoládová buchta z…
Čokoládová buchta s řepou
Zdravý kakaový chlebíček z červené…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vizovické pečivo
Losos v alobalu
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Trubičky
Americké muffiny
Masíčko v hermelínu-minutka
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Eintopf s červenou řepou
Penne s tuňákem a kukuřicí
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Husí vývar s těstovinami
Mrkvové rohlíčky s povidly
Nejlepší bramborové knedlíky
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…