Bábovka s medem, ricottou a jablky
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Pečená dýně s medem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu skvělá! Přidávám více medu a méně cukru :-)
dělala jsem to jen s rozinkami a všem to mooooc chutnalo :-)
mohu jenom doporucit
bylo to výborné, VŘELE DOPORUČUJI
Římský salát s rajčaty a olivami
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Svařák
Květáková polévka s mrkví II.
Cizrnová pánev
Čokoládové suflé bez lepku
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Kuřecí maso na gril i do trouby
Dukátové buchtičky z remosky s…
Obalovaný asijský květák z trouby
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky