• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Babiččiny opékané brambory
Napište svůj komentář k receptu

Babiččiny opékané brambory

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Babiččiny opékané brambory
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg brambory
    • kmín
    • 1
      ks cibule
    • olej či sádlo

Postup přípravy receptu

1
Brambory nakrájíme na větší kusy a uvaříme v osolené vodě s kmínem. Cibuli nakrájíme na kolečka a necháme zesklovatět. Přidáme brambory a chvíli společně opékáme. Můžeme je nechat trochu přismahnout, budou opečené pěkně do zlatova.
2
Výborná příloha k masu či samostatný pokrm - v tom případě podávat se zeleninovým salátem jako lehkou večeři.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Opékané pikantní bramborové plátky

Opékané pikantní bramborové plátky

Babiččiny závitky

Babiččiny závitky

Babiččiny rarášky

Babiččiny rarášky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lucia | 28. 1. 2014 15:29

    ja ako rýchlovku zvyknem robiť zemiačiky od mccain, v rúre alebo na panvici s trochou oleja, pridáte koreniny podľa vlastnej chuti, alebo si už rovno kúpite ochutené.

  • Věroslav Uttersdorfský | 20. 9. 2011 17:33

    Bylo to dobré zpestření po všech těch nudných přílohách. Děkuji.

  • hakuja | 17. 11. 2010 18:01

    To je nejmilejší jídlo kamaráda,a když je udělm,spořádá celou velkou pánev.Moc dobrý recept. :-) :-)

  • Zora Manasová | 3. 8. 2010 15:27

    Pán Havlík, za takéto vyjadrenie má pani Řezácčová právo sa na Vás hnevať. Ak sa Vám jej názor nepáči, dá sa to povedať ináč. Tie zemiaky sú už uvarené, takže netreba veľa tuku a ani dlho opekať. A určite je to zdravšei ako pečené bravčové mäso.

  • ladka stafl | 2. 8. 2010 18:44

    Tak tohle dělala babička jako nejmilejší večeři pro dědu i pro nás, vnoučata a nezbláznila se, my to opakujem :-DD

  • Klára Keselyova | 2. 8. 2010 17:43

    Prečo, by sa zbláznila? Pre mňa je najlepšia večera, zemiaky pripečené od obeda a pohár zakysanky, alebo acidofilného mlieka. A zásadne tie zemiaky už neprihrievam, mám ich rada, keď majú izbovú teplotu. Mňam.

  • Olga Zehnalová | 2. 8. 2010 17:35

    Výborná večera, pani Řezáčová sa vôbec nezbláznila, čo je na tom nezdravé?

  • Adam Havlík | 2. 8. 2010 14:40

    Není to špatné. Ale brambory, ještě osmažené a jako LEHKÁ večeře? Nezlobte se na mne paní Řezáčová, ale asi jste se zbláznila ...

  • Ančí Benešová | 15. 3. 2008 21:19

    Je to super,udělala jsem,zavonělo to a hned jsem se na to "vrhla"

  • bája | 28. 11. 2007 18:08

    dobré je toto dělat ze zbylých brambor

  • bája | 28. 11. 2007 18:08

    dobré je toto dělat ze zbylých brambor

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Přílohy Brambory Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Kmín Olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Selské brambory

Selské brambory

Koložvárské zelí

Koložvárské zelí

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a skořicí

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…

Kuřecí maso v sýrové omáčce

Kuřecí maso v sýrové omáčce

Americký hamburger z vyzrálého hovězího

Americký hamburger z vyzrálého…

Bryndzová pomazánka II.

Bryndzová pomazánka II.

Bramborový bochánek (mazanec)

Bramborový bochánek (mazanec)

Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou

Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou

Celerové karbanátky (sekaná)

Celerové karbanátky (sekaná)

Doporučujeme

70 minut
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou omáčkou

Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

23
Zeleninové závitky
Zeleninové závitky
18
Jablečné pyré
Jablečné pyré
17
Klasické lečo
Klasické lečo
16
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
13
Kapustové placičky
Kapustové placičky

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Nedělní Aha! 12. 10. 2025

Nedělní Aha! 12. 10. 2025

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Zemřela herečka Diane Keatonová (†79)

Zemřela herečka Diane Keatonová (†79)

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

  • Recepty.cz
  • Babiččiny opékané brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact