• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Babiččin mls
Napište svůj komentář k receptu

Babiččin mls

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Babiččin mls
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks kuřecí stehna Na kostičky
    • sušené houby Nebo čerstvé podle chuti
    • těstoviny Barevné
    • 1
      cibule
    • sádlo
    • slunečnicový olej
    • 2
      lžíce maggi
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      lžíce kari
    • vegeta
    • pepř mletý
    • sůl
    • 4
      vejce 3-4
    • 1
      lžíce hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Z magi, worchestru a kari uděláme marinádu, do které naložíme kuřecí maso (nejlépe přes noc). Na troše oleje a cibulce maso udusíme, zvlášť na sádle udusíme předem namočené houby (tedy pokud byly sušené - že :o)).
2
Směs masa a hub smícháme s uvařenými těstovinami, dochutíme vegetou, solí a pepřem. Zalijeme rozšlehanými vejci s jednou lžící mouky a zapečeme v troubě dozlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččin gjuvec na pátek

Babiččin gjuvec na pátek

Babiččin páteční půst (Imam Bajalda)

Babiččin páteční půst (Imam Bajalda)

Babiččin "skrblíkův zázrak"

Babiččin "skrblíkův zázrak"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • smolici
    smolici | 1. 11. 2010 14:47

    souhlasím s janou h

  • jana h | 7. 1. 2010 20:42

    zkusila jsem, nevim, jestli jsem udelala nejakou chybu, delala jsem presne podle receptu, bylo to prumerne jidlo, ktere uz delat nebudu... a opet bych se primlouvala, aby autori receptu uvadeli mnozstvi prisad presneji, (napr. sacek testovin je velmi siroky pojem) snizila by se tak pravdepodobnost nezdaru... dekuji...

  • Marta Jungová | 15. 11. 2009 13:56

    Málo kdy dávám čistou 1. Vám jí ale dám. Výborné a syté

  • Jana ŠM | 21. 12. 2007 11:07

    Vypadá to celkem zajímavě..Vypadá to chutně,tak jsem zvědavá..a docela se těším až to ochutnám

  • Julka | 6. 4. 2007 19:49

    No zkussime to zitra na obed doufam ze to bude chutne sice to kari moc nemusim ale uvidime kdyz rikate ze je to dobre tak vam veriim :)

  • Jana z VM | 5. 10. 2006 10:24

    Taky ráda vyzkouším, hub je opět nasušeno hodně, takže šetřit nemusíme, že Zdeno z JM ??

  • Zuzka z SO | 5. 10. 2006 09:34

    Dělai jsme to včera k večeři,je to super:-)

  • Anna Penkavova | 18. 8. 2006 17:10

    Bylo to moooc dobroucke!

  • Zdena z JM | 21. 6. 2006 06:32

    Bylo to moc dobré.Zlikvidovala jsem zbytek sušených hub z loňska.Doufám,že bude i letos velká úroda.Dávám 1.

  • Pavlína Svitáková | 10. 5. 2006 11:46

    Těstoviny,kuře a houbičky -mňam.Zkusím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Kari Kuřecí stehna Maggi Pepř mletý Sádlo Slunečnicový olej Sůl Sušené houby Těstoviny Vegeta Vejce Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bílý chléb dokonalý

Bílý chléb dokonalý

Roláda se šlehačkou

Roláda se šlehačkou

Cizrnový salát s restovanou paprikou

Cizrnový salát s restovanou paprikou

Křenová pomazánka II.

Křenová pomazánka II.

Bloody Mary II.

Bloody Mary II.

Buřtguláš trochu jinak

Buřtguláš trochu jinak

Houskový knedlík z domácí pekárny

Houskový knedlík z domácí pekárny

Cuketové nudle se sýrovou omáčkou

Cuketové nudle se sýrovou omáčkou

Masová minutka s hráškem

Masová minutka s hráškem

Doporučujeme

70 minut
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou omáčkou

Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

43
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
28
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
23
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
22
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
AHA.cz Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Nový seriál České televize Ratolesti řeší i změnu pohlaví: Zachrání Geislerová »divnou holku«?

Nový seriál České televize Ratolesti řeší i změnu pohlaví: Zachrání Geislerová »divnou holku«?

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

  • Recepty.cz
  • Babiččin mls
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact