• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ázerbájdžánské kutaby s masem
Napište svůj komentář k receptu

Ázerbájdžánské kutaby s masem

autor: sahrazad
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ázerbájdžánské kutaby s masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g hovězí maso nebo skopové
    • 1
      ks cibule
    • 20
      g granátové jablko
    • 110
      g mouka
    • 30
      g máslo přepuštěné
    • voda
    • 1
      hrst sumach
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Z pšeničné mouky, vody a soli připravíme nudlové těsto, které vyválíme na sílu 1 milimetru a vykrájíme z něj kolečka o velikosti dezertního talířku.
2
Maso umeleme s cibulí, přidáme pepř, sůl, granátové jablko a důkladně vše promícháme. Mleté maso zabalíme do těsta ve tvaru půlměsíce a pomalu opečeme na pánvi na másle. Hotový pokrm posypeme sumachem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Blesková česnečka s uzeným masem

Blesková česnečka s uzeným masem

Zapečené palačinky s kuřecím masem a sýrem

Zapečené palačinky s kuřecím masem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • fiuvrdyzpee | 1. 11. 2013 10:40

    ZOCaV4 <a href="http://rgpxwsjqifxb.com/">rgpxwsjqifxb</a>, [url=http://lsydyfdlzzsz.com/]lsydyfdlzzsz[/url], [link=http://fkicjuwqdjkq.com/]fkicjuwqdjkq[/link], http://jpceojtgqxzc.com/

  • Evangelina Ciprová | 29. 3. 2007 00:12

    Děkuji Sahrazad za obšírné vysvětlení, co s kořením sumach. Přivezla jesm si ho z Turecka a nevěděla jsem, jak ho používat. Ještě jednou díky.

  • Zuzana Zlámalová | 23. 2. 2007 16:38

    Sumach jsem viděla u Sindibáda v Brně nebo na Pankrácké tržnici v Praze (babka kořenářka tam ale bohužel není vždycky). Tipuji, že vybavenější kořenářky by mohly minimálně poradit konkrétní místo, kde sumach sehnat.

  • Gábina Houšková | 20. 2. 2007 14:50

    Anonyme, podívej se na komentář u receptu Lulja kabab

  • Sahrazad | 20. 2. 2007 14:25

    Sumach je koření. V podstatě to jsou usušené a umleté plodové palice stromu a keře škumpy koželužské, domácí kolem Středomoří a v jihozápadní Asii. U nás některé druhy škump rovněž rostou v parcích, ale jejich plody se nepoužívají. Podporuje trávení, zklidňuje žaludek a zabraňuje průjmům. Sumach má chuť ovocně kyselou, neostrou, bez vůně. Využívá se podobně jako citrónová šťáva nebo ocet. Hodí se k masu, rybám, do salátů, kebabů, na šašlik, do čočky, sypou se jím rožněné pokrmy, hodí se také do jogurtů. Nejvíce se používá v ázerbájdžánské, turecké, íránské a libanonské kuchyni. Běžně se dá koupit v Rakousku v tureckých marketech, u nás se dá koupit přes internet na www.koreni.cz

  • Zdeňka | 20. 2. 2007 12:57

    Zvláštní kombinace masa a granátového jablka,to jsem ještě neslyšela,ale nedovedu si představit,kolik naplním koleček velikostí dezertního talířku 100g masa.Nejedná se o překlep?

  • englicka marketa | 20. 2. 2007 12:16

    tak jsem vyčetla,že je to,směs červeného koření na maso.áááá navíc prý působí protiprůjmově:o)))))...ale kde ho koupit???asi ve zdravé výživě...

  • Anonym | 20. 2. 2007 12:07

    was is das : posypeme sumachem ??????

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Ázerbájdžán Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Granátové jablko Hovězí maso Máslo Mouka Pepř mletý Sůl Sumach Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brokolicový koláč

Brokolicový koláč

Rakouský bramborový salát

Rakouský bramborový salát

Ukrajinský krabí salát

Ukrajinský krabí salát

Smradlavoučká topinka

Smradlavoučká topinka

Dušená mrkev Dudin

Dušená mrkev Dudin

Naše vynikající bublanina

Naše vynikající bublanina

Králík v zelenině s hořčicí

Králík v zelenině s hořčicí

Pečený Pangasius

Pečený Pangasius

Melounový nanuk

Melounový nanuk

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

35
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
14
Bramborové koláče - kynuté
Bramborové koláče -…
12
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
10
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Plněné papriky v…
10
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Avokádový salát
Avokádový salát
Avokádový salát k večeři
Avokádový salát k večeři
Ázerbájdžánská Bozartma z kuřete
Ázerbájdžánská Bozartma z kuřete
Azu po česku
Azu po česku
Azu po tatarsku
Azu po tatarsku
B-Punč
B-Punč
  • Recepty.cz
  • Ázerbájdžánské kutaby s masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact