• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Atomový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Atomový koláč

autor: dorianna
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Atomový koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      hrnek cukr
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • ovoce Navrch
    • želatina Navrch
  • Náplň
    • 1
      l mléko
    • 3
      ks puding Libovolné

Postup přípravy receptu

1
Ingredience na těsto suroviny stačí jen řádně promíchat, vlít na plech (já ho ani nevymazávám) a upéci. Na ještě horkou placku nalijeme uvařený hustý puding a poklademe jej ovocem a zalijeme želatinou uvařenou podle návodu na sáčku.
2
Pokud děláme z kompotovaného ovoce, lze želatina udělat i ze šťávy z kompotu - na litr šťávy dáme opět 3 pudingy nejlépe vanilkové a uvaříme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchý koláč s rebarborou a drobenkou

Jednoduchý koláč s rebarborou a…

Ostružinovomalinový ovesný koláč

Ostružinovomalinový ovesný koláč

Jablkový koláč z kynutého těsta

Jablkový koláč z kynutého těsta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andrea dddd | 30. 4. 2009 17:58

    Tak nevím jestli je to vě mě,ale ten koláč je divný!!!Je tvrdší a na plech málo těsta...dá se říct,že znám a umím jiné a lepší koláče!!!!!

  • Ivana Samcová | 1. 4. 2008 17:38

    Je to velmi dobrá buchta, navíc i pěkně vypadá.Dělala jsem o víkendu, jako ovoce jsem použila kompotované meruňky. Místo želatiny, kterou my moc nemusíme, jsem do 1 l vody a zbylé šťávy z meruněk dala pomerančový TANG a uvařila v tom 3 pudinky. Měla jsem sice větší spotřebu pudinků, ale určitě to zato stálo. Dík za recept.

  • Ivana Ivanová | 4. 2. 2008 21:22

    Pekla jsem podruhé v životě a koláč se mi povedl je moc dobrý jednoduchý a rychlý a všem chutnal.

  • Jirka Ježek | 24. 1. 2007 14:13

    Koláč jsem upekl a mace se zbýhaly sliny

  • lenka dubová | 30. 10. 2006 10:31

    Dělala jsem s banány,mouky 2 hrnky,skvělé!Na teplé těsto,teplý pudink.Rodina mlaskala.

  • Věrka od vlka | 16. 4. 2006 13:31

    myslím,že by se placka měla nechat vychladnout.Vypadá jako zdrclá.Jinak dobré.Želatinu dělám:na 1 litr šťávy 1 puding.Zkusím a ozvu se...

  • Mirka Vašulková | 27. 3. 2006 23:00

    Nevím jak kdo ale já i moje rodina byla nadšena,nebot do věčera na plechu nezbalo nic.Dělala jsem to z kompotovaných meruněk.Opravdu skvělé!!!!!

  • Helča | 30. 12. 2005 15:39

    Nedávno jsem koláč také pekla, dala jsem 2 a půl hrnku mouky a trochu kakaa a těsto bylo moc husté, takže pak vypadalo trochu zdrcle(ale nebylo). Jinak dobré, koláč jsem rozřízla a namazala krémem z Banánových řezů s čokoládou, navrchu jsem to polila čokoládou. Mňam. Souhlasím, že pekáček je lepší.

  • Alena | 22. 10. 2005 12:12

    Koláč(dort) jsem upekla nedávno. Dala jsem na něj jahody. Byl vynikající! Já i můj přítel(šéfkuchař!)jsme si ohromně pochutnali. Za týden si ho opět vyžádal. Udělala jsem ho s kiwi, kompot. broskví a kompot.mandarinkou. Koláč jsem upekla přesně podle návodu a vše vyšlo dokonale, puding i těsto. Nevím, co se vám na tom nemohlo podařit. Místo velkého plechu je určitě lepší pekáček.

  • Evca | 12. 10. 2005 18:49

    Koláč jsem upekla v neděli pro návštěvu, ale musím říct, že jsem z něj byla celkem zklamaná.A nevím,proč se jmenuje zrovna atomový.

  • Zuzka | 8. 10. 2005 21:00

    Mouky stačí 2 hrnky a těsta je na můj vkus málo na velký hluboký plech, takže jsem použila užší plech. Ze 3 pudinků vznikla "kejda", kterou jsem vyhodila a raději jsem uvařila pudink z 1 sáčku a bylo to dobré. Souhlasím s použitím kyselejšího ovoce - na sladkém pudinku více vynikne.

  • stanislava senderaková | 1. 8. 2005 21:37

    Samozřejmě že pudink sladíme ,vaříme jej dle návodu ,jen místo 1 sáčku pudinku na 1/2 l mléka dáváme více sáčků ,ostatní postup je stejný jako když vaříme pudink normálně .

  • Iva Šubrtová | 23. 6. 2005 08:35

    Atomový koláč jsem upekla, ale mouky bych dala jen 2 hrnky (jinak je opravdu atomový) a pudink bych osladila, jinak to je mdlé. Ale jinak můžu říct,že je to po těchto úpravách dobré. A ovoce bych dala nějaké ostřejší (myslím, že rybíz by nebyl špatný- já dala broskve a třešně).

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Mléko Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Puding Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mléčná rýže se skořicí

Mléčná rýže se skořicí

Pečená francouzská bageta plněná kuřecím salátem

Pečená francouzská bageta plněná…

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Zapékané brambory s brokolicí a kuřecím masem

Zapékané brambory s brokolicí a…

Rychlé kuřecí na kari s pórkem

Rychlé kuřecí na kari s pórkem

Bábovka s kysanou smetanou na plech

Bábovka s kysanou smetanou na plech

Dušené hovězí na pivu s mrkví

Dušené hovězí na pivu s mrkví

Zeleninové pohankové "rizoto"

Zeleninové pohankové "rizoto"

Smetanové maso na paprice s bramborem - pečené

Smetanové maso na paprice s bramborem…

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

36
Plněné kynuté knedlíky vepřovými výpečky
Plněné kynuté knedlíky…
28
Čínská dýně
Čínská dýně
26
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
19
Bazalková pasta / pesto
Bazalková pasta / pesto
17
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Nemocný Hezucký moderoval přímo z nemocnice: Kašel, únava, ale i drsný humor! A vysvětlení, jak ho léčí…

Nemocný Hezucký moderoval přímo z nemocnice: Kašel, únava, ale i drsný humor! A vysvětlení, jak ho léčí…

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

  • Recepty.cz
  • Atomový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact