• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Atomový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Atomový koláč

autor: dorianna
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Atomový koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      hrnek cukr
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • ovoce Navrch
    • želatina Navrch
  • Náplň
    • 1
      l mléko
    • 3
      ks puding Libovolné

Postup přípravy receptu

1
Ingredience na těsto suroviny stačí jen řádně promíchat, vlít na plech (já ho ani nevymazávám) a upéci. Na ještě horkou placku nalijeme uvařený hustý puding a poklademe jej ovocem a zalijeme želatinou uvařenou podle návodu na sáčku.
2
Pokud děláme z kompotovaného ovoce, lze želatina udělat i ze šťávy z kompotu - na litr šťávy dáme opět 3 pudingy nejlépe vanilkové a uvaříme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Super letní tvarohový koláč s ovocem

Super letní tvarohový koláč s ovocem

Makový koláč se švestkami a mandlemi

Makový koláč se švestkami a mandlemi

Křehký koláč s kaštanovým pyré

Křehký koláč s kaštanovým pyré

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andrea dddd | 30. 4. 2009 17:58

    Tak nevím jestli je to vě mě,ale ten koláč je divný!!!Je tvrdší a na plech málo těsta...dá se říct,že znám a umím jiné a lepší koláče!!!!!

  • Ivana Samcová | 1. 4. 2008 17:38

    Je to velmi dobrá buchta, navíc i pěkně vypadá.Dělala jsem o víkendu, jako ovoce jsem použila kompotované meruňky. Místo želatiny, kterou my moc nemusíme, jsem do 1 l vody a zbylé šťávy z meruněk dala pomerančový TANG a uvařila v tom 3 pudinky. Měla jsem sice větší spotřebu pudinků, ale určitě to zato stálo. Dík za recept.

  • Ivana Ivanová | 4. 2. 2008 21:22

    Pekla jsem podruhé v životě a koláč se mi povedl je moc dobrý jednoduchý a rychlý a všem chutnal.

  • Jirka Ježek | 24. 1. 2007 14:13

    Koláč jsem upekl a mace se zbýhaly sliny

  • lenka dubová | 30. 10. 2006 10:31

    Dělala jsem s banány,mouky 2 hrnky,skvělé!Na teplé těsto,teplý pudink.Rodina mlaskala.

  • Věrka od vlka | 16. 4. 2006 13:31

    myslím,že by se placka měla nechat vychladnout.Vypadá jako zdrclá.Jinak dobré.Želatinu dělám:na 1 litr šťávy 1 puding.Zkusím a ozvu se...

  • Mirka Vašulková | 27. 3. 2006 23:00

    Nevím jak kdo ale já i moje rodina byla nadšena,nebot do věčera na plechu nezbalo nic.Dělala jsem to z kompotovaných meruněk.Opravdu skvělé!!!!!

  • Helča | 30. 12. 2005 15:39

    Nedávno jsem koláč také pekla, dala jsem 2 a půl hrnku mouky a trochu kakaa a těsto bylo moc husté, takže pak vypadalo trochu zdrcle(ale nebylo). Jinak dobré, koláč jsem rozřízla a namazala krémem z Banánových řezů s čokoládou, navrchu jsem to polila čokoládou. Mňam. Souhlasím, že pekáček je lepší.

  • Alena | 22. 10. 2005 12:12

    Koláč(dort) jsem upekla nedávno. Dala jsem na něj jahody. Byl vynikající! Já i můj přítel(šéfkuchař!)jsme si ohromně pochutnali. Za týden si ho opět vyžádal. Udělala jsem ho s kiwi, kompot. broskví a kompot.mandarinkou. Koláč jsem upekla přesně podle návodu a vše vyšlo dokonale, puding i těsto. Nevím, co se vám na tom nemohlo podařit. Místo velkého plechu je určitě lepší pekáček.

  • Evca | 12. 10. 2005 18:49

    Koláč jsem upekla v neděli pro návštěvu, ale musím říct, že jsem z něj byla celkem zklamaná.A nevím,proč se jmenuje zrovna atomový.

  • Zuzka | 8. 10. 2005 21:00

    Mouky stačí 2 hrnky a těsta je na můj vkus málo na velký hluboký plech, takže jsem použila užší plech. Ze 3 pudinků vznikla "kejda", kterou jsem vyhodila a raději jsem uvařila pudink z 1 sáčku a bylo to dobré. Souhlasím s použitím kyselejšího ovoce - na sladkém pudinku více vynikne.

  • stanislava senderaková | 1. 8. 2005 21:37

    Samozřejmě že pudink sladíme ,vaříme jej dle návodu ,jen místo 1 sáčku pudinku na 1/2 l mléka dáváme více sáčků ,ostatní postup je stejný jako když vaříme pudink normálně .

  • Iva Šubrtová | 23. 6. 2005 08:35

    Atomový koláč jsem upekla, ale mouky bych dala jen 2 hrnky (jinak je opravdu atomový) a pudink bych osladila, jinak to je mdlé. Ale jinak můžu říct,že je to po těchto úpravách dobré. A ovoce bych dala nějaké ostřejší (myslím, že rybíz by nebyl špatný- já dala broskve a třešně).

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Mléko Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Puding Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní vepřová játra

Pikantní vepřová játra

Pomazánka na topinky a toasty

Pomazánka na topinky a toasty

Kachna plněná brambory

Kachna plněná brambory

Bulharské papriky s Balkánem

Bulharské papriky s Balkánem

Svařené víno

Svařené víno

Chanso omáčka na špagety

Chanso omáčka na špagety

Veganský thajský sójový guláš

Veganský thajský sójový guláš

Rýžový nákyp s broskvemi

Rýžový nákyp s broskvemi

kuřecí pilaf s kari

kuřecí pilaf s kari

Doporučujeme

30 minut
Gnocchi s česnekem, špenátem a kuřecím masem

Gnocchi s česnekem, špenátem a…

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Poslední sledované recepty

59
Batáty pečené v troubě
Batáty pečené v troubě
56
Léčivý sirup z jitrocele
Léčivý sirup z jitrocele
50
Vepřové na houbách jinak
Vepřové na houbách jinak
46
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
46
Polévka z jarních cibulek
Polévka z jarních cibulek

Zajímavé články

Rychlovky z horkovzdušné fritézy: Tři jednoduché recepty, které vás budou bavit
Rychlovky z horkovzdušné fritézy: Tři jednoduché…
Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak připravit ty nejšťavnatější
Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak…
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
AHA.cz Hezucký (56) děsí o rakvích: Polstrovaný, nebo dřevěný, to je jedno!

Hezucký (56) děsí o rakvích: Polstrovaný, nebo dřevěný, to je jedno!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Módní policie z premiéry filmu Na horách: Sexy Krejčíková, strašidlo Toulová i Pomeje s nebezpečným výstřihem

Módní policie z premiéry filmu Na horách: Sexy Krejčíková, strašidlo Toulová i Pomeje s nebezpečným výstřihem

Ženy.cz Skromnost jako brzda. Jak vám tahle nevinná vlastnost kazí život?

Skromnost jako brzda. Jak vám tahle nevinná vlastnost kazí život?

Blesk.cz Už zítra v Blesku Magazín s prvním TV programem na celé svátky! Recepty Josefa Maršálka na cukroví

Už zítra v Blesku Magazín s prvním TV programem na celé svátky! Recepty Josefa Maršálka na cukroví

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

  • Recepty.cz
  • Atomový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact