• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Asijské kuře na pánvi wok
Napište svůj komentář k receptu

Asijské kuře na pánvi wok

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Asijské kuře na pánvi wok
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kuřecí maso kuřecí řízek
    • 2
      lžíce cukr
    • 2
      ks pórek
    • 1
      ks červená paprika
    • 2
      stroužek česnek
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce zázvor
    • 200
      ml drůbeží vývar
    • 3
      lžíce arašídy
    • 2
      ks badyán
    • 2
      lžíce rýžové víno
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Omyté maso nakrájíme na nudličky široké asi 2 cm. Cukr se 4 lžícemi vody zkaramelizujeme v rozehřátém woku do světle hněda a karamelem maso potřeme. Pórek nakrájíme na kolečka, papriku na nudličky, česnek najemno posekáme. Ve woku rozehřejeme 2 lžíce oleje a maso na něm prudce opečeme. Vyjmeme a necháme v teple. Papriku opečeme na zbylém oleji asi 2 minuty, přidáme pórek, česnek a zázvor a vše krátce osmahneme. Poté přidáme maso, vývar, arašídy a badyán a za stálého míchání dusíme asi 5 minut. Badyán vyjmeme. Vše ochutíme vínem, osolíme a opepříme. Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čína v pánvi wok

Čína v pánvi wok

Zelenina v pánvi

Zelenina v pánvi

Pangasius s brokolicí na pánvi

Pangasius s brokolicí na pánvi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • zuzik | 27. 6. 2013 13:04

    Máte někdo zkušenosti s litinovou wok pánví? Tady www.panev-wok.cz ji dost chválí, je to pravda?

  • Ladia - | 29. 5. 2010 09:58

    Rýžové víno zakoupíte snad již v každém super/hyper marketu nebo ve specializovaných obchodech s asijskými potravinami.

  • Michaela Linhartová | 28. 5. 2010 19:12

    Já se chci zeptat, kde seženu to rýžové víno? Díky.

  • Michaela Linhartová | 26. 7. 2009 09:19

    Také jsem zkoušela..... já akorát podávám s čínskýma nudlema od vietnamců, nedala jsem badyán ani rýžové víno a taky to bylo dobré.

  • Zdenda Musil | 2. 3. 2008 11:50

    Paradaaaaaa hustyyyyyy supa nejwic pecky

  • Katy Tymianova | 27. 9. 2006 08:15

    Jitko - nejsem znalec, ale já to míchám jednoduše na pánvi tak dlouho až se vše rozpustí a zhnědne a pak šup a je z toho karamel :OD

  • Jitka Fricová | 23. 10. 2005 14:38

    Jakou jsem udělala chybu v karamelizování cukru?Místo karamelu mi vznikly bílé hrudky. Díky.

  • Kuchařka on-line | 9. 5. 2005 16:19

    Badyán - neměcky Sternanis, anglicky Star Anise. Má vůni podobnou anýzu, chuťově je jemnější.

  • Jana Vzdalena | 7. 5. 2005 22:49

    Nevis prosim Te , co je to badyan ? Nebo treba v nemcine (angl.) ? Predem Diky

  • Karel Eger | 13. 6. 2004 23:48

    Lehce jsem to upravil tím, že jsem záměrně nedal badyán a místo vina jsem dal ocet a hlavně jsem to podal ze smaženou rýží a bylo to naprosto fantastické.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Badyán Červená paprika Česnek Cukr Drůbeží vývar Kuřecí maso Pepř mletý Pórek Rostlinný olej Rýžové víno Sůl Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapustové řízky

Kapustové řízky

Jogurtové řezy

Jogurtové řezy

Jahodová zmrzlina II.

Jahodová zmrzlina II.

Velikonoční perníčky - hned měkké

Velikonoční perníčky - hned měkké

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Hermelínové ranečky se zeleninou

Hermelínové ranečky se zeleninou

Sušenky á la OREO

Sušenky á la OREO

Fish & chips

Fish & chips

Dršťková polévka I.

Dršťková polévka I.

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

26
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
24
Rýžové krokety (noky), základní recept
Rýžové krokety (noky),…
22
Kapustová polévka s drožďovými knedlíčky
Kapustová polévka s…
21
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
21
Toskánská fazolová polévka
Toskánská fazolová…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz 13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Asijské kuře na pánvi wok
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact