• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ašak (z Afghánistánu)
Napište svůj komentář k receptu

Ašak (z Afghánistánu)

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ašak (z Afghánistánu)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g mleté maso
    • 1
      kg hladká mouka
    • 0,50
      kg cibule
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      lžička pepř celý
    • olej
    • 0,50
      kg tvaroh
    • 2
      ks pórek
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      lžíce majoránka
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Odebereme trochu mouky, promícháme s teplou vodou a špetkou soli. Pak postupně přidáváme další mouku, až máme hotové těsto. Nakrájíme pórek na kolečka a s olejem a se špetkou soli necháme 5 min. povařit. Vyválíme těsto do tenka a skleničkou z něj vykrájíme malá kolečka, do nichž zabalíme malý pórek. Vložíme do vařící vody a vaříme asi 5 minut.
2
Do mletého masa dáme polovinu pokrájené cibule, nastrouhanou mrkev, pokrájená rajčata, sůl, česnek a pepř. Vše promícháme a tvoříme kuličky. Potom na oleji osmahneme zbytek cibule s kousky rajčat a přidáme 4 sklenice vody. Do omáčky vložíme masové kuličky a dusíme pod pokličkou asi hodinu. Tvaroh promícháme s trochou vody, soli a česneku. Tuto směs dáme na talíř, na ni položíme knedlíčky s pórkem a navrch mleté maso. Okořeníme majoránkou.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 4. 8. 2012 13:24

    Jídlo bylo moc dobré, jen by to chtěla se s receptem trochu pohrát, toto je taková neúplná skica - chybí množství vody, poměr těstových taštiček a masa není optimální, je třeba víc solit, maso na pánvi nechat trochu zatáhnout, než se bude podlévat, jinak se rozbředne... a vody na podlévání je v receptu hrozně moc. Ale pokud se s tím trochu pohrajete, bude z toho opravdu moc dobré jídlo!

  • Evangelina Ciprová | 4. 4. 2008 22:22

    Věřím, že to bude dobré, ale nejen, že to vypadá strašně pracně, navíc je to dost zmateně popsané. Úplně tam chybí množstvé té vody.

  • Gábina H | 25. 9. 2007 14:58

    Kolik se asi dává té vody a jakou hustotu by mělo mít těsto?

  • Bobiak Bublifuk | 21. 9. 2007 16:43

    Pro mě neuvěřitelně pracné. Na druhou stranu moje žena z toho byla úplně paf. Moc jí to chutnalo.

  • IVIK KOLÁŘOVÁ | 29. 12. 2006 18:32

    Vynikajicí recept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mňam,jednou jsem ochutnala a mňam.Neznám nic co by se tomu vyrovnalo,prostě úža!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Afghánistán Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Majoránka Mleté maso Mrkev Olej Pepř celý Pórek Rajčata Sůl Tvaroh
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jogurtový dort s jahodami

Jogurtový dort s jahodami

Krkonošská pohádka

Krkonošská pohádka

Bábovka triviální olejová

Bábovka triviální olejová

Kokosový dort

Kokosový dort

Tvarohová pomazánka levně

Tvarohová pomazánka levně

Jehněčí kotlety - grilované

Jehněčí kotlety - grilované

Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony

Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…

Kuskus s krabími tyčinkami

Kuskus s krabími tyčinkami

Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou

Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

26
Klasické lečo
Klasické lečo
23
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
21
Brambory s lososovým tvarohem
Brambory s lososovým…
15
Domácí kečup
Domácí kečup
12
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Ašak (z Afghánistánu)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact