• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Angreštový pudink s černým rybízem
Napište svůj komentář k receptu

Angreštový pudink s černým rybízem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Angreštový pudink s černým rybízem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g angrešt
    • 200
      g černý rybíz
    • cukr krupice dle chuti
    • 1
      ks vanilkový pudink
  • Dozdobení:
    • 1
      ks smetana ke šlehání
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • černý rybíz a angrešt

Postup přípravy receptu

1
Omytý angrešt s rybízem dáme do kastrolu a 1 dcl vařící vody a pod pokličkou zvolna rozdusíme za občasného promíchání. Pak přes cedník propasírujeme, slupky a pecičky vyhodíme, tekutinu dáme do odměrky, dolijeme do 0,5 litru tekutiny, kterou osladíme dle chuti a rozmícháme v ní pudink. Dáme krátce povařit do zhoustnutí, nalijeme do misek (skleniček) a necháme dobře vychladit.
2
Hotový vychladlý rosol ozdobíme ušlehanou smetanou s vanilkovým cukrem a bobulemi angreštu a rybízu.
3
* Zdobit můžeme dle vlastní fantazie-cukrářskou piškotou, oplatkou, lupínky, kakaem... .
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řezy s černým rybízem

Řezy s černým rybízem

Eklérky s černým rybízem a ruby čokoládou

Eklérky s černým rybízem a ruby…

Angreštový kompot

Angreštový kompot

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva Bílská | 28. 7. 2016 12:43

    Zkusila jsem puding z posledního angreštu a teď mi mrzí,že byl poslední,protože je vynikající a vnoučatům chutnal víc než nějaký kompot.

  • Vlaďka | 18. 7. 2013 16:13

    Jdu na to, vypadá to lákavě a angreštu máme víc než dost.

  • miss1 | 27. 4. 2012 08:39

    PROSTě DELIKATESA ;-)

  • Tihlaříková
    Tihlaříková | 29. 8. 2011 12:01

    už jsem ho doma zkusila udělat za 1 den byl hned pryč. jiný buchty zmizí až třeba za 3 dny.

  • Tihlaříková | 29. 8. 2011 11:27

    fakt dobrý udělala jsem to doma a za den ta celá mísa byla fuč a přitom nám ta mísa vydrží většinou 3dny. 8-)

  • Mocová | 8. 8. 2011 20:14

    Príma nápad ! Angrešt už opadává, nikdo ho nechce a tak jsem udělala podle rceptu a nalila na piškotovou buchtu. Všichni se na ní sesypali a zítra peču piškot znova, angrešt aspoň zmizí ;-) :-) .

  • Jitka M. | 21. 7. 2011 08:27

    Moc dobré :-) . Děti si přikusovaly loupáček a měly dobrou večeři. Posbírám ovoce, odšťavním a zavařím jen čistý produkt na zimu, protože tímto způsobem ho určitě spotřebuji velmi brzy, děkuji, Jitka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Nejlepší dezerty
Zdravě i chutně Moučníky Ovoce Dezerty Svačina Večeře Vaření Děti Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Angrešt Černý rybíz Cukr krupice Smetana ke šlehání Vanilkový cukr Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninová polévka s rýží

Zeleninová polévka s rýží

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Jablkový koláč s pudinkem

Jablkový koláč s pudinkem

Zapečené kuřecí závitky II.

Zapečené kuřecí závitky II.

Hrníčková rychlo - pizza - těsto

Hrníčková rychlo - pizza - těsto

Ořechový chléb II.

Ořechový chléb II.

Zeleninová česnečka s krutony

Zeleninová česnečka s krutony

Koprová omáčka se žampiony

Koprová omáčka se žampiony

Sněhové pusinky II.

Sněhové pusinky II.

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

64
Kuře a la Burgas
Kuře a la Burgas
50
Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)
Cereální hruškový /…
43
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
32
Jogurtový chléb
Jogurtový chléb
26
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz 13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Angreštová marmeláda s medem
Angreštová marmeláda s medem
Angreštové / rybízové knedlíky
Angreštové / rybízové knedlíky
Angreštový kompot
Angreštový kompot
Áni slaný štrůdl
Áni slaný štrůdl
Aninky
Aninky
Antistresový drink
Antistresový drink
  • Recepty.cz
  • Angreštový pudink s černým rybízem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact