• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Angreštový pudink s černým rybízem
Napište svůj komentář k receptu

Angreštový pudink s černým rybízem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Angreštový pudink s černým rybízem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g angrešt
    • 200
      g černý rybíz
    • cukr krupice dle chuti
    • 1
      ks vanilkový pudink
  • Dozdobení:
    • 1
      ks smetana ke šlehání
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • černý rybíz a angrešt

Postup přípravy receptu

1
Omytý angrešt s rybízem dáme do kastrolu a 1 dcl vařící vody a pod pokličkou zvolna rozdusíme za občasného promíchání. Pak přes cedník propasírujeme, slupky a pecičky vyhodíme, tekutinu dáme do odměrky, dolijeme do 0,5 litru tekutiny, kterou osladíme dle chuti a rozmícháme v ní pudink. Dáme krátce povařit do zhoustnutí, nalijeme do misek (skleniček) a necháme dobře vychladit.
2
Hotový vychladlý rosol ozdobíme ušlehanou smetanou s vanilkovým cukrem a bobulemi angreštu a rybízu.
3
* Zdobit můžeme dle vlastní fantazie-cukrářskou piškotou, oplatkou, lupínky, kakaem... .
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řezy s černým rybízem

Řezy s černým rybízem

Eklérky s černým rybízem a ruby čokoládou

Eklérky s černým rybízem a ruby…

Angreštový kompot

Angreštový kompot

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva Bílská | 28. 7. 2016 12:43

    Zkusila jsem puding z posledního angreštu a teď mi mrzí,že byl poslední,protože je vynikající a vnoučatům chutnal víc než nějaký kompot.

  • Vlaďka | 18. 7. 2013 16:13

    Jdu na to, vypadá to lákavě a angreštu máme víc než dost.

  • miss1 | 27. 4. 2012 08:39

    PROSTě DELIKATESA ;-)

  • Tihlaříková
    Tihlaříková | 29. 8. 2011 12:01

    už jsem ho doma zkusila udělat za 1 den byl hned pryč. jiný buchty zmizí až třeba za 3 dny.

  • Tihlaříková | 29. 8. 2011 11:27

    fakt dobrý udělala jsem to doma a za den ta celá mísa byla fuč a přitom nám ta mísa vydrží většinou 3dny. 8-)

  • Mocová | 8. 8. 2011 20:14

    Príma nápad ! Angrešt už opadává, nikdo ho nechce a tak jsem udělala podle rceptu a nalila na piškotovou buchtu. Všichni se na ní sesypali a zítra peču piškot znova, angrešt aspoň zmizí ;-) :-) .

  • Jitka M. | 21. 7. 2011 08:27

    Moc dobré :-) . Děti si přikusovaly loupáček a měly dobrou večeři. Posbírám ovoce, odšťavním a zavařím jen čistý produkt na zimu, protože tímto způsobem ho určitě spotřebuji velmi brzy, děkuji, Jitka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Nejlepší dezerty
Zdravě i chutně Moučníky Ovoce Dezerty Svačina Večeře Vaření Děti Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Angrešt Černý rybíz Cukr krupice Smetana ke šlehání Vanilkový cukr Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové plátky na medu

Vepřové plátky na medu

Špagety s mletým masem a zeleninou

Špagety s mletým masem a zeleninou

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Jednoduchá ovocná bublanina

Jednoduchá ovocná bublanina

Houskový knedlík

Houskový knedlík

Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou

Pudinkové řezy čtyř barev se…

Jednoduché tiramisu

Jednoduché tiramisu

Masová minutka s hráškem

Masová minutka s hráškem

Bramborovo-fazolový salát

Bramborovo-fazolový salát

Doporučujeme

70 minut
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou omáčkou

Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

34
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
33
Zelný salát s křenem a paprikou
Zelný salát s křenem a…
29
Cizrnová polévka - vydatná
Cizrnová polévka -…
28
Krémový dušený špenát
Krémový dušený špenát
28
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Tvarohové šátečky (závin…

Zajímavé články

Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
AHA.cz Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Anna Dvořáková (23) o nervovém kolapsu: Přestalo mi fungovat tělo!

Anna Dvořáková (23) o nervovém kolapsu: Přestalo mi fungovat tělo!

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

Další doporučené recepty:

Angreštová marmeláda s medem
Angreštová marmeláda s medem
Angreštové / rybízové knedlíky
Angreštové / rybízové knedlíky
Angreštový kompot
Angreštový kompot
Áni slaný štrůdl
Áni slaný štrůdl
Aninky
Aninky
Antistresový drink
Antistresový drink
  • Recepty.cz
  • Angreštový pudink s černým rybízem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact