• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Americké bochánky "popovers"
Napište svůj komentář k receptu

Americké bochánky "popovers"

autor: Bonaire
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Americké bochánky "popovers"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      vejce
    • 1,50
      šálek mléko 1-1
    • sůl
    • 1,50
      šálek hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Všechna vejce rozbijeme do hlubší misky a přidáme další ingredience. Promícháme lehce lžící, aby vznikla kašička, ve které mohou zůstat i malé žmolky. Naplníme malé formičky (buď jednotlivé, anebo na plechu, kde je jich 6) do poloviny těstem. Vložíme do studené (!) trouby, ve které nesmíme současně péci nic jiného. Pečeme při 250 °C (horkovzdušná 220 °C) třicet minut, bez otevírání dvířek trouby. Kolem 25-té minuty zpozorujeme, že "popovers" začínají nabývat (pop=vyhoupnout se, over=přes) a přehoupnou se přes okraj formičky, takže vypadají jako velké hřiby. Zároveň dostanou, díky vejcím, krásnou lesklou hnědou barvu. Servírujeme buď jenom s máslem, na sladko s džemem nebo nutelou, naslano se sýrem, pomazánkou nebo plátky uzeniny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Americké bochánky

Americké bochánky

Mini bochánky (mazance) - plněné

Mini bochánky (mazance) - plněné

Máslové mini bochánky (mazance) - drobenkové

Máslové mini bochánky (mazance) -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zvědavka | 23. 10. 2012 01:13

    Není mi jasné proč do studené trouby. Když totiž čtu recepty na amerických stránkách je tam vždy předehřátá trouba. Pekl někdo z vás podle tohoto receptu ? Jak se to vydařilo ?

  • Zvědavka | 23. 10. 2012 01:13

    Není mi jasné proč do studené trouby. Když totiž čtu recepty na amerických stránkách je tam vždy předehřátá trouba. Pekl někdo z vás podle tohoto receptu ? Jak se to vydařilo ?

  • kája | 30. 12. 2010 06:12

    :-( :-P

  • Anonym | 9. 4. 2006 14:30

    Pani Vlasto, mate pravdu a spravny pocit:-) Tady musite prasek do peciva pridat.

  • vlasta hlinková | 9. 4. 2006 10:40

    Zkoušeli jste to někdo? Je mi divné, že těsto nabyde i když v receptu není uveden prášek do pečiva. Mám pocit, že v USA se prodává tzv. samokypřící mouka, ve které je už kypřící prášek namíchaný. Skoro se bojím to vyzkoušet bez toho prášku, nebude to tvrdé a malé???

  • Zuzka Bernátová | 13. 3. 2006 17:32

    Vyzerá to veľmi zaujímavo určite to skúsim ,bude to ľahká večera .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Přílohy Brambory Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Mléko Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Valašská zelňačka s houbami

Valašská zelňačka s houbami

Bulharské řezy

Bulharské řezy

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…

Azu po česku

Azu po česku

Sladká rýže s jahodami

Sladká rýže s jahodami

Jablečná bábovka s vaječným likérem

Jablečná bábovka s vaječným likérem

Jablečný závin s tvarohem z pomazánkového másla

Jablečný závin s tvarohem z…

Dědkova tlačenka z bůčku a vajec

Dědkova tlačenka z bůčku a vajec

Jednoduché špenátové špecle

Jednoduché špenátové špecle

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

381
Máslové řízky
Máslové řízky
303
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
188
Dýňová tortila
Dýňová tortila
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Kubelkové dcera Natálie: Pod krajkou naostro!

Kubelkové dcera Natálie: Pod krajkou naostro!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

  • Recepty.cz
  • Americké bochánky "popovers"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact