• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • "3 BIT"
Napište svůj komentář k receptu

"3 BIT"

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
"3 BIT"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks vejce
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      dl olej
    • 0,25
      l mléko pokojové teploty
    • 2
      lžička kakao
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 300
      g hladká mouka
  • Náplň
    • 2
      balení vanilkový pudink
    • 0,50
      l mléko
    • 2
      balení vanilkový cukr
    • 100
      g moučkový cukr
    • 150
      g máslo
  • Krém
    • 1
      ks máslo
    • 2
      balení sušenky be-be
    • čokoládová poleva
    • salko vařené 2hod

Postup přípravy receptu

1
Žloutky vymícháme s moučkovým cukrem do pěny, přidáme kakao, pomalu přidáváme olej, mléko, mouku s práškem do pečiva a tuhý sníh z bílků. Těsto vylejeme na vymaštěný a vysypaný hluboký plech a upečeme.
2
Na náplň si uvaříme z pugingů, mléka a vanilínového cukru tuhý puding a necháme vychladnout. Do vychlazeného všleháme máslo pokojové teploty a moučkový cukr. Tuto náplň natřeme na upečený korpus, na náplň poukladáme BB sušenky a natřeme karamelový krém-do den dopředu vařeného SALKA
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Týna | 20. 5. 2016 14:05

    Jak dlouho se peče těsto prosím :'( ??

  • Týna | 20. 5. 2016 14:05

    Jak dlouho se peče těsto prosím :'( ??

  • Katka | 28. 8. 2014 14:43

    plně souhlasím, přístup hysterických matek :'( mi nahání husinu :-S

  • Míša | 30. 8. 2013 10:27

    Salko se vaří v plechovce (v papiňáku je to o něco rychlejší než v normálním hrnci), počkáte, až trochu vychladne, otevřete a přimícháte máslo... ;-)

  • madinka13 | 4. 8. 2012 14:20

    vyzkoušeli jsme a nechali si pořádně chutnat!! doporučuji ;-)

  • jana | 28. 5. 2012 15:38

    co ty i

  • jana | 28. 5. 2012 15:36

    co to je

  • Martina | 1. 5. 2012 13:29

    Jojo... jen bio mrkve, mleko od maminky... že? :-DDD bože bože...

  • Hanka | 30. 4. 2012 12:50

    a to salko mam vařit jak? jen holý nebo do toho přijde máslo a ta poleva?????

  • Ladia
    Ladia | 31. 8. 2011 10:55

    Proč? Jelikož dříve byly v sekci receptů pro děti recepty vhodné pro děti do cca 3 let věku, tak proto. Domnívala jsem se, že to tak zůstane zachováno. Dnes je v sekci kde co, takže klidně 3 Bit nebo bůček pro batolata :-|

  • Nety
    Nety | 30. 8. 2011 21:56

    proč ?

  • katerina.pikolina | 1. 6. 2011 11:05

    casove dost narocne na pripravu, ale VYNIKAJICI!

  • profi_labuznik
    profi_labuznik | 6. 2. 2011 18:10

    Mnamka!

  • Eva1 | 4. 2. 2011 14:34

    Mám recept vyzkoušený pouze s 1 vejcem, jinak mi suroviny sedí. Tak nevím jestli je to dobře ? ;-)

  • Eva1 | 1. 2. 2011 22:32

    Dělám často, řezy jsou výborné. Dávám 1.

  • hhgy | 17. 1. 2011 18:30

    ghyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :-|

  • Tereza T
    Tereza T | 30. 11. 2010 15:55

    Opraveno, díky.

  • Ladia
    Ladia | 29. 11. 2010 22:42

    Není pro děti

  • Slavka | 21. 11. 2010 19:08

    Bilo bi lepši kdyby bil korpus sam s kremem. :-P

  • Bara | 21. 11. 2010 19:00

    Mislim si že bi to mohlo bit lepši :-X

  • nikolka | 10. 11. 2010 19:53

    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 superrrrrrr

  • eva | 10. 11. 2010 19:49

    temto recept je hrozny :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Dopolední svačina Svačina Pečení Vaření Šlehání Děti Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Hladká mouka Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Olej Prášek do pečiva Salko Sušenky BE-BE Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní pečená kuřecí stehna

Pikantní pečená kuřecí stehna

Buchta nebo bábovka ze šlehačky

Buchta nebo bábovka ze šlehačky

Česnekové kapsy

Česnekové kapsy

Hned měkké vánoční perníčky

Hned měkké vánoční perníčky

Špekové knedlíky v alobalu

Špekové knedlíky v alobalu

Dort "Hlava koně"

Dort "Hlava koně"

Jemná vajíčková pomazánka

Jemná vajíčková pomazánka

Škvarkové pečivo - housky, šneci, uzly... nejen z remosky

Škvarkové pečivo - housky, šneci,…

Třešňová omáčka

Třešňová omáčka

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

40
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Klasické lečo
Klasické lečo
27
Domácí kečup
Domácí kečup
18
Míša řezy
Míša řezy

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Režisér Zdeněk Troška (72): První vystoupení po boji s vážnou nemocí

Režisér Zdeněk Troška (72): První vystoupení po boji s vážnou nemocí

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • "3 BIT"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact