• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • "10, 20, 30"
Napište svůj komentář k receptu

"10, 20, 30"

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
"10, 20, 30"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g hera
    • 200
      g moučkový cukr
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 2
      ks vejce
    • 0,25
      l mléko
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • ovoce
    • žmolenka

Postup přípravy receptu

1
Všechny suroviny spolu vymícháme, vylejeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech, poklademe ovocem a posypeme žmolenkou.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavla | 26. 1. 2014 19:31

    Malé zamyšlení. Proč jsou k takovým uživatelům editoři benevolentní?

  • Iva | 26. 1. 2014 17:13

    Má to sice blbý název,ale tobě by to vadit nemělo,když dokážeš krást a lhát.

  • Jačna
    Jačna | 26. 1. 2014 14:53

    Hm.. je to vůbec jedlý??? :-o

  • Zdenka | 2. 11. 2011 01:10

    Tak to modré se nejmenovalo žmolka, ale ŠMOLKA, vážení , a opravdu se to přidávalo po praní při posledním máchání, aby bílé prádlo nežloutlo.Eště ji mám schovanou !!! <3

  • František Brusák
    František Brusák | 1. 11. 2011 22:38

    Ještě bych chtěl podotknout že žmolka byla sypká modrá barva která se dávala do vápna při bílení aby bílá byla jasnější a také se dávala do praní cích aby se nemasely na slunci kropit a bělit.Hospodyně je přidávaly do škrobu na škrobení prádla,tak to nezaměňte..... :-D

  • František Brusák
    František Brusák | 1. 11. 2011 22:22

    No trochu divný název to je jako 6x6 nebo 5x5.Co je to Žmolenka myslíte drobenku která se drobí? :-!

  • Anna | 12. 11. 2010 06:54

    Je to vímisl :-X

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Dopolední svačina Svačina Vaření Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hera Mléko Moučkový cukr Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce Žmolenka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažené houskové knedlíky

Smažené houskové knedlíky

Bramborové pyré s brokolicí

Bramborové pyré s brokolicí

Tetino maso

Tetino maso

Buřty s cibulí

Buřty s cibulí

Bílé kokosové kuličky  -  nepečené

Bílé kokosové kuličky - nepečené

Bramborovo-hrášková kaše

Bramborovo-hrášková kaše

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…

Citronový nebo pomerančový koláč (řez) - křehký a pikantní

Citronový nebo pomerančový koláč (řez…

Hasenöhrl (zaječí uši)

Hasenöhrl (zaječí uši)

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

86
Dvoubarevná čokoláda do formiček
Dvoubarevná čokoláda do…
41
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
25
Křupaví netopýři
Křupaví netopýři
19
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské cupcakes…
14
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Smyslná múza Dragounová v bahnivé krustě: Takhle vzniká unikátní umělecké dílo!

Smyslná múza Dragounová v bahnivé krustě: Takhle vzniká unikátní umělecké dílo!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

  • Recepty.cz
  • "10, 20, 30"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact