• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Maso & ryby & mořské plody
  • Maso
  • Jehněčí

Recepty z jehněčího masa – postup přípravy, suroviny a více variant receptu

Recepty z jehněčího masa – postup přípravy, suroviny a více variant receptu

Doba, do kdy je maso považováno za jehněčí se uvádí do třech měsíců, pak už je řazeno mezi skopové. Někde však uvádí, že i až do 6 měsíců. Maso jehňat je jemné, zdravé, netučné a obsahuje bílkoviny, fosfor, vápník, železo a vitamíny skupiny B.

Kýta, ramínko nebo hřbet je vhodné k úpravě pečením. Kotletky a svíčková jsou spíše minutková masa. Jehněčí se v dobré teplotě může nechat vyvěsit, aby bylo křehčí.

Někteří odmítají jehněčí i skopové konzumovat pro jeho vůni. Ta se bere především z tučné části, kterou je možné odstranit. Lepší je však maso správně kořenit rozmarýnem, česnekem či tymiánem. Jehněčí se často kombinuje i se skořicí nebo badyánem.

45 minut
Jehněčí kotlety

Jehněčí kotlety

Nejprve si připravte marinádu. V hrnci prošlehejte med společně se sójovou omáčkou a zbylými přísadami. Vše společně promíchejte a nechte slabě ohřát,... více o Jehněčí kotlety

30 minut
Jehněčí na mangoldu s citronem

Jehněčí na mangoldu s citronem

Kotlety osolte, opepřete a naložte do jogurtu s olejem, drceným česnekem a petrželkou. Marinujte v chladu minimálně 1 hodinu. Maso osušte a z obou... více o Jehněčí na mangoldu s citronem

30 minut
Jehněčí kotlety na bylinkách

Jehněčí kotlety na bylinkách

2 lžíce olivového oleje sůl a pepř 100 ml oleje smíchejte s rozmarýnem, tymiánem, nadrceným česnekem, citronovou kůrou, solí a pepřem. Kotlety vložte... více o Jehněčí kotlety na bylinkách

90 minut
Shepherd´s pie

Shepherd´s pie

Kaši promíchejte se žloutkem; pokud koláč nebudet dělat ze zbylé kaše, nechte brambory rozšťouchané trochu hruběji. Troubu zapněte na 200 °C. Cibuli... více o Shepherd´s pie

45 minut
Mini Shepherd´s Pies

Mini Shepherd´s Pies

1. Brambory oloupejte, nakrájejte a vařte v osolené vodě doměkka. Rozšlehejte vajíčko s cream cheese (nebo zakysankou), lehce osolte a dejte zatím... více o Mini Shepherd´s Pies

160 minut
Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Předehřejte si troubu na 200°C. V robotu nebo hmoždíři zpracujte 2 lžíce olivového oleje, čerstvé lístky ze 3 snítek oregána a rozmarýnu, 3 stroužky... více o Jehněčí na bylinkách a rajčatech

30 minut
Jehněčí filet s borůvkami

Jehněčí filet s borůvkami

Maso očistěte, odblaňte, osolte a opepřete. Opečte zprudka na rozpáleném tuku. Mezitím smíchejte dijonskou hořčici s džemem, podle chuti. Touto směsí... více o Jehněčí filet s borůvkami

200 minut
Anglická pečeně (Carvery)

Anglická pečeně (Carvery)

Toto jídlo je časově náročné, ale velice chutné. Dejte si pozor, abyste měli vše dodělané najednou. Carvery od slova "carve" - porcovat maso. Maso si... více o Anglická pečeně (Carvery)

30 minut
Mleté maso po marocku

Mleté maso po marocku

Na oleji osmahneme cibulku dozlatova, pak přidáme mleté maso a necháme opéct, dokud pěkně nezhnědne. Přidáme koření, bylinky, rajčata, kostičku a... více o Mleté maso po marocku

90 minut
Dušené jehněčí Irish Stew

Dušené jehněčí Irish Stew

Maso nakrájejte na kostky podobně jako na guláš, oloupané brambory a cibuli na kolečka, mrkev na větší kusy. Na rozehřátém oleji v silnostěnném... více o Dušené jehněčí Irish Stew

50 minut
Jehněčí na kari s chřestem

Jehněčí na kari s chřestem

Chřest oloupejte, odlomte tuhé konce a šikmo nakrájejte na kousky. Oloupané mrkve nakrájejte nadrobno, stejně jako opláchnuté a osušené maso. V... více o Jehněčí na kari s chřestem

60 minut
Orientální jehněčí kebaby

Orientální jehněčí kebaby

Meruňky nakrájejte na velmi malé kostičky. Na 2 lžících rozehřátého oleje poduste oloupanou a pokrájenou cibuli a česnek. Nechte vychladnout. Mleté... více o Orientální jehněčí kebaby

50 minut
Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf

Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf

Maso opláchněte, osušte a nakrájejte na kostičky. Fazolky nechte trochu povolit, oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno, 1 papričku na kolečka. V... více o Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf

150 minut
Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu

Pečená jehněčí kýta po středomořském…

1. Troubu předehřejte na 220 °C. Pekáč vymažte olejem a rozložte do něj očištěné a pokrájené papriky, bobkový list, hřebíčky a kardamom. Posypte... více o Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu

60 minut
Jehněčí kotletky & karotky na balzamiku

Jehněčí kotletky & karotky na…

Troubu rozehřejte na 180 °C i s pekáčem, položeným na druhé příčce odspodu. Maso nařízněte u kostí do hloubky asi 3 cm, případnou tukovou vrstvičku na... více o Jehněčí kotletky & karotky na balzamiku

240 minut
Dušené jehněčí na limetkách

Dušené jehněčí na limetkách

Maso nakrájejte na kostky o hraně asi 5 cm (jako na guláš). Mrkev a petržel oloupejte a nakrájejte na kousky, oloupanou cibuli a česnek na plátky.... více o Dušené jehněčí na limetkách

120 minut
Jehněčí nožička dušená v zelenině

Jehněčí nožička dušená v zelenině

Dvě cibule nakrájejte na plátky, do třetí neoloupané vpíchněte hřebíčky a bobkový list. Nakrájenou cibuli osmažte v pekáči na másle. Vložte osolené a... více o Jehněčí nožička dušená v zelenině

70 minut
Jehněčí na víně

Jehněčí na víně

Maso opláchněte a osušte. Lístky rozmarýnu nadrobno nasekejte a promíchejte s trochou muškátového květu, 2 lžícemi oleje, solí a pepřem. Maso potřete... více o Jehněčí na víně

60 minut
Mrkvová polévka s fazolemi

Mrkvová polévka s fazolemi

Mrkve oloupejte nebo oškrábejte a nakrájejte na kousky. Fazole nechte okapat v cedníku a ještě je opláchněte z nálevu. Brambory oloupejte a rozpulte.... více o Mrkvová polévka s fazolemi

120 minut
Boršč s jehněčím masem

Boršč s jehněčím masem

Kolínka osolte, opepřete a na středním plameni ze všech stran opečte v kastrolu na 3 lžících rozehřátého oleje. Vlijte vývar, uveďte do varu, pak... více o Boršč s jehněčím masem

30 minut
Jehněčí panenka s višňovým čatní

Jehněčí panenka s višňovým čatní

Opláchnuté a vypeckované višně svařte v hrnci s hroznovou šťávou, vínem, nakrájenými šalotkami, kořením a cukrem, asi 10 minut. Posypte pektinem a... více o Jehněčí panenka s višňovým čatní

35 minut
Minipizzy s jehněčím masem a lilkem

Minipizzy s jehněčím masem a lilkem

Troubu předehřejte na 200 °C. Korpusy poklaďte plátky rajčat, lehce potřete olejem a dejte na chvíli zapéct do trouby. Mezitím rozpalte gril na... více o Minipizzy s jehněčím masem a lilkem

90 minut
Dušené jehněčí kolínko s květákovo-bramborovým pyré

Dušené jehněčí kolínko s květákovo…

Do směsi dvou mrkví a dvou řapíků celeru a jedné cibule vložte kolínka, přidejte bylinky a zalijte vínem tak, aby maso bylo zcela ponořené a nechte v... více o Dušené jehněčí kolínko s květákovo-bramborovým pyré

150 minut
Pečené jehněčí s mátovým jogurtem

Pečené jehněčí s mátovým jogurtem

Troubu předehřejte na 180 °C. Všechno koření krátce prohřejte na suché pánvi, smíchejte s mandlemi, datlemi, kandovanou citronovou kůrou, mátou,... více o Pečené jehněčí s mátovým jogurtem

120 minut
Jehněčí pečeně

Jehněčí pečeně

Troubu předehřejte na 200 °C. Maso omyjte, odblaňte, zbavte přebytečného tuku a důkladně osušte papírovou kuchyňskou utěrkou. Osolte ho a opepřete.... více o Jehněčí pečeně

Jehněčí kotlety - grilované

Jehněčí kotlety - grilované

Česnek smícháme s bylinkami a olejem, bobkové listy přepůlíme. Každou kotletu položíme zvlášť na alobalový čtverec, osolíme a opeříme, pokapeme... více o Jehněčí kotlety - grilované

Gurdakapúra kabáb

Gurdakapúra kabáb

**Pistáciové máslo: ** Pistácie lehce opražíme v těžké pánvi. Když vychladnou, rozemeleme je a smícháme je s máslem a sekanou pažitkou. Uschováme na... více o Gurdakapúra kabáb

120 minut
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína

Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…

Jehněčí kýtu omyjeme, prošpikujeme kousky slaniny, jemně osolíme, potřeme plnotučnou hořčicí, jemně po povrchu maso nařežeme, dáme do pekáčku, Přidáme... více o Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína

15 minut
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku - Gigot aux 40 gousses d ail

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…

Předehřejte troubu na 240 °C. Jehněčí kýtu vložte do pekáče, pokropte olivovým olejem, osolte, opepřete, posypte tymiánem a dejte stranou. Jednotlivé... více o Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku - Gigot aux 40 gousses d ail

Jehněčí kotlety s mátou

Jehněčí kotlety s mátou

Maso očistěte a jemně naklepejte, osolte. Smíchejte ingredience na marinádu, kotlety touto směsí potřete a nechte alespoň půl hodinky stát. Máslo... více o Jehněčí kotlety s mátou

Liptovský špíz

Liptovský špíz

Kýtu, papriky, sýry pokrájíme na kousky (kostičky), slaninu na čtverečky. Připravené suroviny střídavě napichujeme na navlhčené, zaostřené špejle a... více o Liptovský špíz

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s tzatziki

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…

Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme... více o Paprikové (nejen) jehněčí špízy s tzatziki

Jehněčí plec pečená

Jehněčí plec pečená

Jehněčí plec odblaníme a nožem propícháme (prošpikujeme) polijemem olivovým olejem a potřeme česnekem a vtlačíme rozmačkaný česnek do masa. Pod maso... více o Jehněčí plec pečená

30 minut
Husí játra jako předkrm

Husí játra jako předkrm

Játra namočíme přes noc v mléce nebo podmáslí. Druhý den otřeme do sucha. Do rozpáleného sádla přidáme cibuli nakrájenou na měsíčky, česnek, oregáno,... více o Husí játra jako předkrm

45 minut
Jehněčí kotlety

Jehněčí kotlety

Kotlety okořeníme, osolíme, natřeme prolisovaným česnekem, posypeme tymiánem, pokapeme olejem a uložíme do mísy. Necháme přes noc naložené v oleji v... více o Jehněčí kotlety

Jehněčí pečeně na rozmarýnu

Jehněčí pečeně na rozmarýnu

Do masa připraveného na pečení vetřeme rozmarýn, pepř, česnek a trochu oleje (nejlépe olivového). Necháme odležet v chladu. Poté kýtu opečeme, osolíme... více o Jehněčí pečeně na rozmarýnu

Specialni jehneci kotlety

Specialni jehneci kotlety

Postup jako u rizku s tim, ze s vejcem rozslehame horcici a do strouhanky vmichame sezamova seminka. Po obaleni dame na 15 minut do lednicky... více o Specialni jehneci kotlety

jehněčí po římsku

jehněčí po římsku

Ve velké pánvi rozehřejte olej a máslo. Přidejte pokrájené jehněčí maso a za častého míchání smažte 4-5 minut, dokud po všech stranách nezhnědne. V... více o jehněčí po římsku

Jehněčí karbanátky

Jehněčí karbanátky

Do mísy dáme suroviny určené na karbanátky. Dochutíme solí, pepřem a pořádně zamícháme. Tvoříme karbanátky, které později opečeme na rozpáleném oleji.... více o Jehněčí karbanátky

Jehněčí žebírka na majoránce

Jehněčí žebírka na majoránce

Žebírka nasekáme na kousky, opereme, krátce orestujeme, přidáme na nudličky nakrájenou mrkev, celer a petržel, na kostičky nakrájenou cibuli a... více o Jehněčí žebírka na majoránce

Plněná jehněčí kýta

Plněná jehněčí kýta

V odblaněné jehněčí kýtě nařízneme střední otvor pro plnění. Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme drobně pokrájené žampiony a po... více o Plněná jehněčí kýta

Jehněčí kotlety se žampiony

Jehněčí kotlety se žampiony

Kotlety omyjeme, osušíme, opepříme a posypeme mletým hořčičným semínkem. Necháme asi 30 minut v chladu odležet. Mezitím očistíme žampiony, nožičky... více o Jehněčí kotlety se žampiony

Kebab III.

Kebab III.

Rajčata a cibuli nakrájíme. Na větší kostce másla osmahneme cibulku do zlatova. Maso na kostičky, osolíme, opepříme a vložíme do cibulky, dusíme.... více o Kebab III.

Další podobné recepty

90 minut
Shepherd´s pie

Shepherd´s pie

Kaši promíchejte se žloutkem; pokud koláč nebudet dělat ze zbylé kaše, nechte brambory rozšťouchané trochu hruběji. Troubu zapněte na 200 °C. Cibuli... více o Shepherd´s pie

45 minut
Mini Shepherd´s Pies

Mini Shepherd´s Pies

1. Brambory oloupejte, nakrájejte a vařte v osolené vodě doměkka. Rozšlehejte vajíčko s cream cheese (nebo zakysankou), lehce osolte a dejte zatím... více o Mini Shepherd´s Pies

160 minut
Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Předehřejte si troubu na 200°C. V robotu nebo hmoždíři zpracujte 2 lžíce olivového oleje, čerstvé lístky ze 3 snítek oregána a rozmarýnu, 3 stroužky... více o Jehněčí na bylinkách a rajčatech

30 minut
Jehněčí filet s borůvkami

Jehněčí filet s borůvkami

Maso očistěte, odblaňte, osolte a opepřete. Opečte zprudka na rozpáleném tuku. Mezitím smíchejte dijonskou hořčici s džemem, podle chuti. Touto směsí... více o Jehněčí filet s borůvkami

200 minut
Anglická pečeně (Carvery)

Anglická pečeně (Carvery)

Toto jídlo je časově náročné, ale velice chutné. Dejte si pozor, abyste měli vše dodělané najednou. Carvery od slova "carve" - porcovat maso. Maso si... více o Anglická pečeně (Carvery)

30 minut
Mleté maso po marocku

Mleté maso po marocku

Na oleji osmahneme cibulku dozlatova, pak přidáme mleté maso a necháme opéct, dokud pěkně nezhnědne. Přidáme koření, bylinky, rajčata, kostičku a... více o Mleté maso po marocku

90 minut
Dušené jehněčí Irish Stew

Dušené jehněčí Irish Stew

Maso nakrájejte na kostky podobně jako na guláš, oloupané brambory a cibuli na kolečka, mrkev na větší kusy. Na rozehřátém oleji v silnostěnném... více o Dušené jehněčí Irish Stew

50 minut
Jehněčí na kari s chřestem

Jehněčí na kari s chřestem

Chřest oloupejte, odlomte tuhé konce a šikmo nakrájejte na kousky. Oloupané mrkve nakrájejte nadrobno, stejně jako opláchnuté a osušené maso. V... více o Jehněčí na kari s chřestem

60 minut
Orientální jehněčí kebaby

Orientální jehněčí kebaby

Meruňky nakrájejte na velmi malé kostičky. Na 2 lžících rozehřátého oleje poduste oloupanou a pokrájenou cibuli a česnek. Nechte vychladnout. Mleté... více o Orientální jehněčí kebaby

50 minut
Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf

Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf

Maso opláchněte, osušte a nakrájejte na kostičky. Fazolky nechte trochu povolit, oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno, 1 papričku na kolečka. V... více o Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf

150 minut
Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu

Pečená jehněčí kýta po středomořském…

1. Troubu předehřejte na 220 °C. Pekáč vymažte olejem a rozložte do něj očištěné a pokrájené papriky, bobkový list, hřebíčky a kardamom. Posypte... více o Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu

60 minut
Jehněčí kotletky & karotky na balzamiku

Jehněčí kotletky & karotky na…

Troubu rozehřejte na 180 °C i s pekáčem, položeným na druhé příčce odspodu. Maso nařízněte u kostí do hloubky asi 3 cm, případnou tukovou vrstvičku na... více o Jehněčí kotletky & karotky na balzamiku

240 minut
Dušené jehněčí na limetkách

Dušené jehněčí na limetkách

Maso nakrájejte na kostky o hraně asi 5 cm (jako na guláš). Mrkev a petržel oloupejte a nakrájejte na kousky, oloupanou cibuli a česnek na plátky.... více o Dušené jehněčí na limetkách

120 minut
Jehněčí nožička dušená v zelenině

Jehněčí nožička dušená v zelenině

Dvě cibule nakrájejte na plátky, do třetí neoloupané vpíchněte hřebíčky a bobkový list. Nakrájenou cibuli osmažte v pekáči na másle. Vložte osolené a... více o Jehněčí nožička dušená v zelenině

70 minut
Jehněčí na víně

Jehněčí na víně

Maso opláchněte a osušte. Lístky rozmarýnu nadrobno nasekejte a promíchejte s trochou muškátového květu, 2 lžícemi oleje, solí a pepřem. Maso potřete... více o Jehněčí na víně

60 minut
Mrkvová polévka s fazolemi

Mrkvová polévka s fazolemi

Mrkve oloupejte nebo oškrábejte a nakrájejte na kousky. Fazole nechte okapat v cedníku a ještě je opláchněte z nálevu. Brambory oloupejte a rozpulte.... více o Mrkvová polévka s fazolemi

120 minut
Boršč s jehněčím masem

Boršč s jehněčím masem

Kolínka osolte, opepřete a na středním plameni ze všech stran opečte v kastrolu na 3 lžících rozehřátého oleje. Vlijte vývar, uveďte do varu, pak... více o Boršč s jehněčím masem

30 minut
Jehněčí panenka s višňovým čatní

Jehněčí panenka s višňovým čatní

Opláchnuté a vypeckované višně svařte v hrnci s hroznovou šťávou, vínem, nakrájenými šalotkami, kořením a cukrem, asi 10 minut. Posypte pektinem a... více o Jehněčí panenka s višňovým čatní

35 minut
Minipizzy s jehněčím masem a lilkem

Minipizzy s jehněčím masem a lilkem

Troubu předehřejte na 200 °C. Korpusy poklaďte plátky rajčat, lehce potřete olejem a dejte na chvíli zapéct do trouby. Mezitím rozpalte gril na... více o Minipizzy s jehněčím masem a lilkem

90 minut
Dušené jehněčí kolínko s květákovo-bramborovým pyré

Dušené jehněčí kolínko s květákovo…

Do směsi dvou mrkví a dvou řapíků celeru a jedné cibule vložte kolínka, přidejte bylinky a zalijte vínem tak, aby maso bylo zcela ponořené a nechte v... více o Dušené jehněčí kolínko s květákovo-bramborovým pyré

150 minut
Pečené jehněčí s mátovým jogurtem

Pečené jehněčí s mátovým jogurtem

Troubu předehřejte na 180 °C. Všechno koření krátce prohřejte na suché pánvi, smíchejte s mandlemi, datlemi, kandovanou citronovou kůrou, mátou,... více o Pečené jehněčí s mátovým jogurtem

120 minut
Jehněčí pečeně

Jehněčí pečeně

Troubu předehřejte na 200 °C. Maso omyjte, odblaňte, zbavte přebytečného tuku a důkladně osušte papírovou kuchyňskou utěrkou. Osolte ho a opepřete.... více o Jehněčí pečeně

Jehněčí kotlety - grilované

Jehněčí kotlety - grilované

Česnek smícháme s bylinkami a olejem, bobkové listy přepůlíme. Každou kotletu položíme zvlášť na alobalový čtverec, osolíme a opeříme, pokapeme... více o Jehněčí kotlety - grilované

Gurdakapúra kabáb

Gurdakapúra kabáb

**Pistáciové máslo: ** Pistácie lehce opražíme v těžké pánvi. Když vychladnou, rozemeleme je a smícháme je s máslem a sekanou pažitkou. Uschováme na... více o Gurdakapúra kabáb

120 minut
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína

Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…

Jehněčí kýtu omyjeme, prošpikujeme kousky slaniny, jemně osolíme, potřeme plnotučnou hořčicí, jemně po povrchu maso nařežeme, dáme do pekáčku, Přidáme... více o Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína

Jehněčí kotlety s mátou

Jehněčí kotlety s mátou

Maso očistěte a jemně naklepejte, osolte. Smíchejte ingredience na marinádu, kotlety touto směsí potřete a nechte alespoň půl hodinky stát. Máslo... více o Jehněčí kotlety s mátou

Liptovský špíz

Liptovský špíz

Kýtu, papriky, sýry pokrájíme na kousky (kostičky), slaninu na čtverečky. Připravené suroviny střídavě napichujeme na navlhčené, zaostřené špejle a... více o Liptovský špíz

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s tzatziki

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…

Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme... více o Paprikové (nejen) jehněčí špízy s tzatziki

30 minut
Husí játra jako předkrm

Husí játra jako předkrm

Játra namočíme přes noc v mléce nebo podmáslí. Druhý den otřeme do sucha. Do rozpáleného sádla přidáme cibuli nakrájenou na měsíčky, česnek, oregáno,... více o Husí játra jako předkrm

Specialni jehneci kotlety

Specialni jehneci kotlety

Postup jako u rizku s tim, ze s vejcem rozslehame horcici a do strouhanky vmichame sezamova seminka. Po obaleni dame na 15 minut do lednicky... více o Specialni jehneci kotlety

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

109
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
38
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
34
Quinoa s dýňovým pyré
Quinoa s dýňovým pyré
31
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
29
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Maso & ryby & mořské plody
  • Maso
  • Jehněčí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact