• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Žloutek

Žloutek

 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Čokoládové koule II.

Čokoládové koule II.

Ve šlehači ušleháme celá vejce, zašleháme cukr a nakonec mouku. Těsto nalijeme do dortové formy, kterou jsme vymazali tukem a vysypali moukou. Pečeme... více o Čokoládové koule II.

Nadívaný kapr - na pečení a grilování

Nadívaný kapr - na pečení a grilování

Kapra bez šupin páteře zbavíme: na hřbetě ho podle hřbetní ploutve od hlavy k ocasu nakrojíme a páteř vyřízneme. Otvorem pak rybu vykucháme, uvnitř... více o Nadívaný kapr - na pečení a grilování

Valašské frgály s borůvkami

Valašské frgály s borůvkami

Do mouky a cukru se špetkou soli vlijeme mléko, do kterého jsme vmíchali droždí, žloutky, přidáme olej a vypracujeme vláčné těsto. Necháme na teplém... více o Valašské frgály s borůvkami

60 minut
Křehké rohlíčky z rychlého listového těsta

Křehké rohlíčky z rychlého listového…

Mouku nasypte na vál a posolte. Do důlku dejte změklé máslo pokrájené na malé kousky. Ocet přidejte do vody, postupně přilévejte k mouce a vypracujte... více o Křehké rohlíčky z rychlého listového těsta

Milánská paštika

Milánská paštika

Najemno pomleté maso důkladně smícháme s vajíčky, strouhankou, kečupem a smetanou. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, olivy a houby, osolíme, opepříme.... více o Milánská paštika

Rohlíčky pro bezdomovce

Rohlíčky pro bezdomovce

Uděláme si kynuté těsto z mouky, mléka, oleje, droždí, soli, cukru a vanilkového cukru. Necháme vykynout v teple, rozdělíme na dva díly. Každou půlku... více o Rohlíčky pro bezdomovce

Česneková majonéza

Česneková majonéza

Česnek oloupeme a nařežeme, dáme do hmoždíře a paličkou utřeme. Přidáme lžičku olivového oleje a sůl a utřeme v pastu. Přidáme žloutky a hořčici.... více o Česneková majonéza

Rumové řezy

Rumové řezy

Žloutky vyšleháme s cukrem, přičmž postupně přidáváme vodu. Potom střídavě vmícháme mouku s práškem a sníh z bílků. Těsto rozdělíme na třetiny, do... více o Rumové řezy

Žabí tlamičky (pečivo)

Žabí tlamičky (pečivo)

Náplň dle fantazie, např: sezamová, lněná, slunečnicová semínka, sůl, kmín, mák, sůl, kečup, salza, sýr. Z 1/8 teplého mléka, cukru a droždí uděláme... více o Žabí tlamičky (pečivo)

Jiřinčin mls

Jiřinčin mls

Smícháme sypké směsi, přidáme jemně nastrouhanou Margotku, vejce, přidáme mléko, šlehačku a olej. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech (nebo peč... více o Jiřinčin mls

Skořicová zmrzlina

Skořicová zmrzlina

Lusk vanilky nařízneme a vydlabeme dřeň. Do hrnce nalijeme mléko, přidáme vanilkovou dřeň i lusk a zahřejeme. Stáhneme z plotny a necháme odstát.... více o Skořicová zmrzlina

Nanukové řezy III.

Nanukové řezy III.

Žloutky smíchat s cukrem, přidat zrnkovou kávu, mleté ořechy, mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec vmíchat sníh. Trouba na 180 °C, 20 minut... více o Nanukové řezy III.

60 minut
Výborné řezy

Výborné řezy

Jablka nastouháme nahrubo, přidáme ostatní ingredience. Plech vymažeme, vysypeme a nalijeme těsto. Pečeme 40 minut při 160 °C. Vychladlé rozkrojíme a... více o Výborné řezy

Bábovka s překvapením

Bábovka s překvapením

Ze lžíce cukru, mouky a trochy vlažného mléka zaděláme kvásek. Až vykyne, smícháme se zbytkem cukru, mouky, žloutky, rozehřátým máslem, citronovou... více o Bábovka s překvapením

Flan

Flan

Nejprve připravíme karamel, který použijeme k vytření nádoby pro Flan. Asi 3 lžíce cukru (krystalový) smícháme se lžičkou vody a zvolna zahříváme.... více o Flan

Zapékané medailónky s omáčkou

Zapékané medailónky s omáčkou

Naklepané maso opepříme, osolíme a zprudka po obou stranách opečeme na oleji. Pak vyrovnáme do zapékací mísy. Na oleji, ve kterém jsme maso opékali,... více o Zapékané medailónky s omáčkou

Mřížkový koláč naší babi

Mřížkový koláč naší babi

Smícháme ingredience na těsto - mouku, cukr, žloutky atd. a postupně doléváme mléko dle potřeby. Těsto by nemělo být řídké ani tuhé, je to taková... více o Mřížkový koláč naší babi

120 minut
Mřížkový koláč s tvarohem

Mřížkový koláč s tvarohem

Připravíme křehké těsto obvyklým způsobem (s úspěchem používám hnětač) a rozdělíme je na 1/3 a 2/3. Větší část vyválíme a přeneseme na vymazaný plech,... více o Mřížkový koláč s tvarohem

Skládané řezy

Skládané řezy

Ze surovin zaděláme vláčné těsto, rozdělime na 3 díly, ze kterých vyválíme pláty ve velikosti plechu a každý zvlášť upečeme. Jeden plát potřeme... více o Skládané řezy

Šunkový salát

Šunkový salát

Mrkev a chřest 5 minut povaříme v osolené vodě. Hrášek necháme rozmrazit. Šunku, sýr a mrkev nakrájíme na kostky s hranou 1 cm, chřest na malé kousky,... více o Šunkový salát

Italské špagety - rychlá večeře

Italské špagety - rychlá večeře

Špagety dáme vařit. Můžou být více osolené, pokud tam nedáváte nivu ta je dost slaná. Vedle v kastrůlku si rozehřejeme máslo, na kterém orestujeme... více o Italské špagety - rychlá večeře

Salátová omáčka

Salátová omáčka

Hlávkový salát rozdělíme, vypereme, vymačkáme vodu a nakrájíme na menší proužky. Z másla a mouky uvaříme zlatavou jíšku. Přidáme salát, lehce osmažíme... více o Salátová omáčka

Anežčiny knedlíky

Anežčiny knedlíky

Droždí rozpustíme s cukrem, zalijeme vlažným mlékem a přidáme trochu mouky. Kvásek necháme vykynout. Do mísy s moukou přidáme žloutek, nakynutý kvásek... více o Anežčiny knedlíky

60 minut
Italská pizza

Italská pizza

Těsto zaděláme a necháme 2 hodiny kynout. Rozdělíme na 2 bochánky a dáme do lednice na 10 minut vychladit. Potom rozděláme na plech a potřeme kečupem,... více o Italská pizza

Karásci

Karásci

Do mísy rozdrobím droždí, přidám sůl, rozmíchám, až se droždí rozpustí, přidám prosátou mouku, sádlo, vlažné mléko, žloutky a vypracuji vláčné těsto,... více o Karásci

30 minut
Žloutkové řezy bez cukru

Žloutkové řezy bez cukru

Listové těsto rozválíme na pomoučeném vále, vložíme na plech vypláchnutý vodou a v předehřáté troubě prudce upečeme. Dozlatova upečený moučník vyjmeme... více o Žloutkové řezy bez cukru

Cukroví z vaječného likéru

Cukroví z vaječného likéru

Na vále promísit sypké suroviny, přidat likér, máslo, žloutky. Vypracovat hladké těsto. Dát na 1/2 hodiny do chladničky. Mezitím si udělat krém přesně... více o Cukroví z vaječného likéru

Fíková kolečka

Fíková kolečka

Perník a ořechy nastrouháme, fíky umeleme na masovém strojku. Na vále smícháme dvě třetiny cukru s ořechy, fíky a perníkem. Přidáme citronovou kůru,... více o Fíková kolečka

Mazanec - vánočka

Mazanec - vánočka

Máslo, cukr a žloutky utřeme v zadělávací míse do pěny, z droždí si připravíme kvásek. Do mísy dáme mouku, citronovou kůru, sůl, kvásek a přiléváme... více o Mazanec - vánočka

Kávová cihla

Kávová cihla

Žloutky vyšleháme s cukrem, postupně přidáváme horkou kávu. Dobře vyšleháme. Postupně přimícháme sníh z bílků a mouku s práškem. Těsto vlejeme na... více o Kávová cihla

Barevný řez

Barevný řez

Žloutky a cukr utřeme do pěny. Lehce vmícháme pudinky, prášek do pečiva, mouku, sníh. Dáme na plech vyložený papírem na pečení a upečeme. Vychladlý... více o Barevný řez

Domácí perník našich prababiček

Domácí perník našich prababiček

Vezmeme jisté množství medu, dle libosti se zaděláme moukou žitnou tak, že z toho povstane těsto tuhé, jak chlebové. Toto se dobře propracuje a nechá... více o Domácí perník našich prababiček

Rychlé listové těsto

Rychlé listové těsto

Tuk nastrouháme na hrubším struhadle, přidáme mouku, vodu, žloutky a sůl a vypracujeme hladké těsto. To uložíme na chvilku do lednice, aby se dobře... více o Rychlé listové těsto

Mazanec

Mazanec

Z mouky, másla, soli, cukru, droždí, mléka, vanilkového cukru a žloutků vypracujeme kynuté těsto. Vmícháme rozinky a necháme hodinu kynout. Potom z... více o Mazanec

45 minut
Holandská vejce

Holandská vejce

Vejce nakrájíme kráječem na plátky. Uzené maso nakrájíme na malé kostičky. Do vymazaného pekáče uložíme vrstvu vaječných plátků, posypeme polovinou... více o Holandská vejce

Čokoládové řezy III.

Čokoládové řezy III.

Žloutky vyšleháme s cukrem, přidáme postupně sníh z bílků a mouku s práškem, kakaem a čokoládou. Rozdělíme na 2 části a každou zvlášť na plechu... více o Čokoládové řezy III.

Jidášky našich babiček

Jidášky našich babiček

V míse třeme máslo, cukr a žloutky, přimícháme kvásek z kvasnic - připravený z trochu mouky, cukru a mléka. Když je vše rozmícháno, přidáme sůl,... více o Jidášky našich babiček

20 minut
Zelňáky III.

Zelňáky III.

Těsto: do misky dáme mouku, přidáme rozdrobené droždí, vlažné mléko, cukr, rozpuštěné vlažné sádlo, žloutek, sůl. Vypracujeme těsto a necháme ho na... více o Zelňáky III.

Tatarský Biftek - pravý

Tatarský Biftek - pravý

Nejdříve nameleme svíčkovou nebo naškrábeme - podle možností, nicméně platí zde, čím jemnější, tím lepší. Cibuli nakrájíme co možná nejvíce najemno a... více o Tatarský Biftek - pravý

Kokosová bábovka s čokoládou

Kokosová bábovka s čokoládou

Tuk utřeme s cukrem a žloutky do pěny. Přidáme hrubě sekanou čokoládu a kokosovou moučku. Mouku, Solamyl a prášek do pečiva smícháme a přidáváme do... více o Kokosová bábovka s čokoládou

20 minut
Beránek z kynutého těsta

Beránek z kynutého těsta

Z droždí, části mléka, lžíce cukru a 2 lžic mouky uděláme kvásek. Máslo utřeme se žloutky a zbylým cukrem do pěny. Do utřené hmoty přidáme vykynutý... více o Beránek z kynutého těsta

Skořicový flan

Skořicový flan

Předehřát troubu na 160 °C. Udělat karamel: na ohni bez vaření rozpustíme cukr ve vodě, přivedeme k varu a pokud má kastrolek silné dno, tak pozvolna... více o Skořicový flan

Peřinkový koláč

Peřinkový koláč

Ušleháme žloutky s cukrem, smícháme s ostatními ingrediencemi. Rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech, tvarohovou nádivku nastříkáme zdobicím sáčkem... více o Peřinkový koláč

Maminčin kokosový koláč

Maminčin kokosový koláč

Cukr, máslo, žloutky a citronová kůra se utřou do pěny. Přidá se veškerá mouka smíchaná s práškem do pečiva a celé vejce. Zpracuje se těsto, které... více o Maminčin kokosový koláč

Řezy Snickers

Řezy Snickers

Ingredience na těsto smícháme a na vymazaném a vysypaném plechu upečeme. Necháme vychladnout. Plechovku Salka smícháme s vyšlehaným máslem (den předem... více o Řezy Snickers

Templářský dort tmavý

Templářský dort tmavý

Obě těsta spojíme a přimícháme mleté ořechy. Dort pečeme pomalu, korpus již nerozkrajujeme, neplníme krémem, je velmi vláčný, chutný. Vhodný pro děti.... více o Templářský dort tmavý

Zapečené omelety

Zapečené omelety

Z přísad zaděláme těsto na omelety, necháme chvíli odstát a běžným způsobem je usmažíme na oleji. Potom si připravíme tvarohovou náplň: utřeme máslo s... více o Zapečené omelety

Koláče z Čejkovické laťky s tvarohem

Koláče z Čejkovické laťky s tvarohem

Rozdrobíme droždí s troškou cukru, vlažné mléko, necháme kvásek v hrnku vykynout. Do mísy dáme mouku, sůl, žloutky, rozpuštěné máslo (vlažné), olej,... více o Koláče z Čejkovické laťky s tvarohem

Žloutkové řezy II.

Žloutkové řezy II.

Ušleháme z 5 bílků sníh, přidáme postupně cukr, žloutky, mouku a kakao. Pečeme v mírné troubě. Na vychladlý piškot dáme náplň č. 1: z mléka a maizeny... více o Žloutkové řezy II.

Čokoládový nepečený dort

Čokoládový nepečený dort

Kakao s vodou svaříme na hustou hmotu a necháme vychladit. Máslo, cukr, žloutky a vanilkový cukr vyšleháme do pěny a zašleháme vychladlou kakaovou... více o Čokoládový nepečený dort

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • ...
  • 42
  • Další stránka

Doporučujeme

60 minut
Panenka s batátem a pestem

Panenka s batátem a pestem

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

Poslední sledované recepty

16
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…
11
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
11
Avokádovo-bazalkové pesto
Avokádovo-bazalkové pesto
11
Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami
Salát s kuřecími prsíčky…
10
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Meghan Markleová se vrací k herectví: Co na to Harry?

Meghan Markleová se vrací k herectví: Co na to Harry?

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Nedávno navštívené recepty:

Drobenkový tvarohový dort Tvarohová štola Excelentní zážitek
Mrkvový dort s mandlemi Dětská pomazánka Moravské zelí zahušťené bramborem
Křenová pomazánka na jednohubky Pečený amur se žampiony a cibulí Květák s mletým masem po boloňsku
Lilkový tatarák Piña colada / Koktejly Bylinkové kotlety na houbách

Další doporučené ingredience:

Želé bonbony Želé dortové Želírovací cukr Želírovací prostředek Žemle
Žervé Žitná hladká mouka Žitná chlebová mouka Žitná mouka Žitný chléb RACIO
Živná sůl žloutky Žloutky na tvrdo Žluté papričky Žlutý hrách
Žlutý meloun Žlutý sýr Žmolenka Žraločí steak Žvýkačky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Žloutek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact