• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vermouth

Vermouth

 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Játra básníka Li-Po

Játra básníka Li-Po

Hlávkové zelí nakrájíme na kostičky a 2 minuty povařime, scedíme a dáme stranou. Játra nakrájíme na nudličky. V míse smícháme játra, zázvor, pepř,... více o Játra básníka Li-Po

Kuře po francouzsku

Kuře po francouzsku

Kuře naporcujeme, vložíme do vymaštěného pekáčku, osolit, opepřit, posypat tymiánem. Nalít všechny tekutiny a přidat česnek. Dáme péct asi na hodinku.... více o Kuře po francouzsku

Losos s penne těstovinami a koprovou omáčkou

Losos s penne těstovinami a koprovou…

Těstoviny uvaříme v osolené vodě a scedíme. Lososa nakrájíme na menší kousky, zhruba 3x3 cm. Těstoviny spolu s lososem a zeleninou promícháme a... více o Losos s penne těstovinami a koprovou omáčkou

Opečená kachní prsa

Opečená kachní prsa

Kachní prsíčka nakrájíme na plátky, obalíme ve škrobu s vejcem a prudce opečeme na tuku. Vyndáme a přidáme cibulku, listový špenát, česnek, obě omáčky... více o Opečená kachní prsa

Blanchette

Blanchette

Okraj sklenky potřeme citronovou šťávou a obalíme v cukru. Neulpělý cukr setřeme. Do sklenky nalijeme campari, vermut a pomerančovou šťávu. Dolijeme... více o Blanchette

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

Poslední sledované recepty

21
Zapečené brambory s kuřecím masem
Zapečené brambory s…
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Zavařená strouhaná jablka do štrůdlu
Zavařená strouhaná…
14
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše
Husí stehna, červené…
13
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Velká radost v rodině Ivana Hlase: Další miminko!

Velká radost v rodině Ivana Hlase: Další miminko!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

Nedávno navštívené recepty:

Nejrychlejší tvarohové kuličky Avokádo zapečené se sýrem Muffiny pro vnučku
Kyprý jablkový koláč Přírodní Roštěná Dort pohádka
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou Kokosovo-pomerančový koláč Knedlíčky ze strouhanky
Borůvkový koláč Ořechový biskupský chlebíček Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou a sýrem

Další doporučené ingredience:

Vepřové maso Vepřové maso ve vlastní šťávě Vepřové nožičky Vepřové ramínko Vepřové sádlo
Vepřový bůček Vepřový jazyk Vepřový mozeček Vepřový perkelt Vepřový vývar
Vermut bitter Vermut Dry Vermut Rosso Vídeňské párky Vinná klobása
Vinné hrozny Vinné kvasinky Vinné listy Vinný kámen Vinný ocet
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vermouth
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact