• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vepřová hlava

Vepřová hlava

Podobné ingredience

  • Hlava a vnitřnosti z kapra
  • Hlava z kapra
  • Králičí hlava
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

125 minut
Prejt

Prejt

Opláchnutou a očištěnou vepřovou hlavu a bok uvařte v mírně osolené vodě doměkka, asi 1 hodinu. Po půl hodině dejte vařit výřez. Vařené maso nechte... více o Prejt

Sulc - recept po babičce

Sulc - recept po babičce

Na přípravu sulcu používáme suroviny, které po tepelné úpravě "klihovatí" - nožičky, hlavy, kůže, kolínka atd. Množství surovin záleží na tom, kolik... více o Sulc - recept po babičce

Kašparova pikantní tlačenka

Kašparova pikantní tlačenka

Maso, droby i nožku uvaříme, obereme, pokrájíme na kousky, svalovinu z nožek umeleme a vše promícháme. Přilijeme vývar z masa, osolíme, okořeníme... více o Kašparova pikantní tlačenka

Moravská jitrnice

Moravská jitrnice

Všechno maso uvaříme a necháme trochu vychladnout. Potom rozebereme, jazyk očistíme, a vše umeleme na větších očkách masovém strojku, nebo posekáme... více o Moravská jitrnice

Zabijacka - Jaternice nebo Prejt

Zabijacka - Jaternice nebo Prejt

Smes: Veprovou halvu a korinek uvarime v mirne osolene vode do mekka.Zemle namocime ve vyvaru a vymackame. Vychladle uvarene maso dame do food... více o Zabijacka - Jaternice nebo Prejt

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

Poslední sledované recepty

22
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Sulc - recept po babičce
Sulc - recept po babičce
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
10
Šopský salát II.
Šopský salát II.

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Nedávno navštívené recepty:

Domácí Baileys Bezlepkové houskové knedlíky Kynuté těsto na výbornou bublaninu či koláč
Srnčí svíčková Klasická žemlovka "Třešně v těstě" - vláčný koláč
Kuřecí frikasé Rýže s kari na smetaně Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Pečené brambory Plněné kuřecí prsíčko listovým špenátem Tvarohový cheesecake s borůvkami

Další doporučené ingredience:

Vařené brambory Vařené maso Vařené zelí Vařící voda Vdolky
Vegeta Vejce Veka Velké mušle Vepřová bránice
Vepřová játra Vepřová klobása Vepřová krev Vepřová krkovice Vepřová kýta
Vepřová panenka Vepřová pečeně Vepřová pečeně Vepřová plec Vepřová slanina
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vepřová hlava
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact