• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Sardelky

Sardelky

 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Špagety se sardinkami

Špagety se sardinkami

Nejprve dejte vařit vodu a špagety, do vroucí přidejte sůl a špagety. Na oleji ze sardinek opékejte cibuli až je měkká, ale nezmění barvu. Nyní... více o Špagety se sardinkami

60 minut
Kapr na bylinkovém másle

Kapr na bylinkovém másle

Kapra rozpůlíme, vyřízneme páteř a naporcujeme. Osolíme, pomoučíme a obalíme v rozšlehaném vejci a pečeme na rozpáleném oleji z obou stran. Pokrájíme... více o Kapr na bylinkovém másle

Lososová, sardelová a rajská pěna

Lososová, sardelová a rajská pěna

Tvaroh, máslo, sůl (minimum), cibuli dobře našleháme a nakonec lehce vmícháme ušlehanou šlehačku. Rozdělíme na tři díly. Do jednoho vmícháme lososa,... více o Lososová, sardelová a rajská pěna

Bramborový salát se sardelkami

Bramborový salát se sardelkami

Nakrájené brambory smícháme s na kolečka nakrájenou cibulí, natí a nakrájenými sardelkami. Hořčici, šťávu, olej, cukr, sůl, pepř vyšleháme dobře... více o Bramborový salát se sardelkami

Sendviče

Sendviče

Bagety rozkrojíme a potřeme česnekem. Celou papriku dáme do trouby a pečeme asi 10 minut středně. Po 10 minutách vytáhneme papriku z trouby,... více o Sendviče

Plněné šnečí ulity

Plněné šnečí ulity

Tělíčka dáme do masového vývaru a ještě 0,5-1 hod. vaříme pro chuť. Vyndáme vychladíme a nasekáme na jemno. Namočené žemle v mléce vymačkáme a... více o Plněné šnečí ulity

Králík po myslivecku II.

Králík po myslivecku II.

Maso nakrájíme na kousky, řádně omyjeme a osušíme. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme do něj šalvějové lístky, stroužky česneku a kousky masa. Při velké... více o Králík po myslivecku II.

Olivová pasta (La Tapenade)

Olivová pasta (La Tapenade)

Olivy vypeckujeme a rozmixujeme společně s kapary, sardelkami a olejem. Opepříme. Mažeme na opečenou bagetu. Podáváme jako aperitiv nebo předkrm.... více o Olivová pasta (La Tapenade)

45 minut
Boloňská Pizza

Boloňská Pizza

Na oleji zpěníme cibuli,přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, protlak nebo kečup, rozsekaný česnek, cukr, sůl, pepř a a uvaříme hustou omáčku.... více o Boloňská Pizza

Pravá tatarská omáčka

Pravá tatarská omáčka

Do majonézy vmícháme směs fines herbes (najemno nasekané kyselé okurky, šalotka, sardelky, kapari, petrželová nať, žampióny nebo hřiby, citrónová kůra... více o Pravá tatarská omáčka

10 minut
Studená italská omáčka

Studená italská omáčka

Žloutek osolíme a za stálého míchání přikapáváme olej, až vznikne hustá majonéza. Citrónovou kůru, zelenou papriku, petrželovou nať, sardel, okurku a... více o Studená italská omáčka

olivová pasta

olivová pasta

Na 300g pasty dáme do mixéru 150g černých oliv bez pecek, 8 sardelových řezů, 60g scezených kaparů, 2-3 oloupané stroužky česneku. Mixujeme nejdříve... více o olivová pasta

30 minut
Kuřecí prsíčka po vídeňsku

Kuřecí prsíčka po vídeňsku

Prsíčka vykostíme, naklepeme, osolíme a opepříme, obalíme ve vajíčkách rozšlehaných s trochou mléka a ve strouhance. Na másle smažíme do zlatova.... více o Kuřecí prsíčka po vídeňsku

Kuřecí směs s bylinkovým máslem - dieta

Kuřecí směs s bylinkovým máslem -…

Kuřecí maso nakrájíme na drobnější kousky, osolíme, obalíme ve škrobové moučce, osmahneme na oleji, přidáme na nudličky nakrájenou šunku, pórek a... více o Kuřecí směs s bylinkovým máslem - dieta

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

Poslední sledované recepty

34
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Dvoubarevná čokoláda do formiček
Dvoubarevná čokoláda do…
17
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
15
Černé trubičky
Černé trubičky

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Miss Earth Natálie Puškinová prozradila v Blesku: Podvod s korunkou!

Miss Earth Natálie Puškinová prozradila v Blesku: Podvod s korunkou!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Nedávno navštívené recepty:

Vaječný likér Slepice na smetaně Šafránová omáčka
Mléčná polévka s brambory Balkánský salát Obalované koblížky
Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo srnčí hřbet Slané sýrové tyčinky Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové omáčce
Lišky na smetaně Přírodní plátek se sýrovou zeleninou - minutka Čevapčiči po našem

Další doporučené ingredience:

Salátové koření Salátové listy Salko Salko slazené Salsa
Salsa de chile rojo Sambal Sambal olej Samokypřicí mouka (self-raising flour) Sanitrová směs
Sardelová očka Sardelová pasta Sardinky Sardinky v oleji Sardinky v tomatě
Saturejka Sedlčanský vltavín Sedmikráskové květy Sekaná Sekaná rajčata
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Sardelky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact