• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř celý

Pepř celý

Podobné ingredience

  • Bílý pepř
  • Cayenský pepř
  • Černý pepř
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Kuřecí čtvrtky po pražsku

Kuřecí čtvrtky po pražsku

Na másle opečeme játra a vyjmeme. Opečeme osolené kuřecí čtvrtky, kostky slaniny, přidáme koření, přilijeme brusinkový kompot a pečeme pod poklicí ... více o Kuřecí čtvrtky po pražsku

60 minut
Vesnický boršč

Vesnický boršč

Omyté maso zalijeme 1 a 1/2 litrem vody, osolíme, přidáme bobkový list a několik zrnek pepře. Vaříme hodinu. V hrnci rozpustíme 2 lžíce másla, vložíme... více o Vesnický boršč

Hovězí pečeně na divoko

Hovězí pečeně na divoko

Maso omyjeme a osušíme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kousky. Rozložíme ji na hovězí plátky společně s bobkovým listem, zrnky pepře, nového... více o Hovězí pečeně na divoko

Babiččiny závitky

Babiččiny závitky

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Maso poklademe nejprve slaninou, na ni rozdělíme plátky žampionů, pak párek a... více o Babiččiny závitky

Jogurtovo-bylinková zálivka

Jogurtovo-bylinková zálivka

Bylinky rozmixujeme s takovým množstvím jogurtu, aby vzniklo hladké pyré. Pyré vlijeme do misky, vmícháme zbylý jogurt, citronovou kůru a šťávu,... více o Jogurtovo-bylinková zálivka

Vepřové špízy se zeleninou

Vepřové špízy se zeleninou

Oloupanou kedlubnu a mrkve nakrájíme na kousky a dusíme ve 1/4 litru vroucí vody asi 10 minut. Zeleninu necháme okapat a vývar si zachytíme. Na... více o Vepřové špízy se zeleninou

Marinovaní sledi

Marinovaní sledi

Vodu převaříme s octem, olejem a nakrájenou cibulí, přidáme sůl, pepř a nové koření, bobkový list, tymián a worchestrovou omáčku. Horkým odvarem... více o Marinovaní sledi

Grilovaný kozí sýr

Grilovaný kozí sýr

Cukety očistíme, omyjeme a podélně nakrájíme na tenké plátky. Střídavě jimi ovinujeme malé bochníčky sýra. Plátky cukety opatrně ovineme snítkami... více o Grilovaný kozí sýr

Marinovaný plísňový sýr

Marinovaný plísňový sýr

Sýr nakrájíme na plátky a rozložíme na míse. Cibulky nakrájíme na kroužky, česnek rozdrtíme a pepř nahrubo pomeleme. Vše smícháme s vínem a olejem,... více o Marinovaný plísňový sýr

Hodolanská omáčka

Hodolanská omáčka

V litru vody uvaříme oloupané brambory se zeleninou, kořením a solí. Zvlášť na tuku osmahneme cibulku, přisypeme mouku a zalijeme podmáslím. Krátce... více o Hodolanská omáčka

Okurky

Okurky

Z uvedených surovin svaříme nálev - necháme vychladnout. Na dno každé sklenice dáme několik koleček mrkve, cibule na to naskládáme očištěné okurky a... více o Okurky

150 minut
Hovězí na celeru

Hovězí na celeru

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a dobře naklepeme. Polovinu celeru nakrájíme na malé kostičky. Marinádu připravíme smícháním vody, octa a... více o Hovězí na celeru

Hovězí na červeném víně

Hovězí na červeném víně

Zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na kostičky a vložíme do kameninové nádoby. Přidáme víno, bobkový list, česnek a několik zrnek pepře. Maso... více o Hovězí na červeném víně

Uzené maso v kysaném zelí

Uzené maso v kysaném zelí

Kysané zelí překrájíme, uzené maso nakrájíme na plátky. Pekáč vymažeme tukem, vyložíme střídavě vrstvou zelí, vrstvou uzeného masa, přidáme celý pepř... více o Uzené maso v kysaném zelí

Králík na slanině

Králík na slanině

Králíka přes noc namočíme do studené vody a poté odblaníme. Porce prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a posypeme novým kořením. Nastrouhanou... více o Králík na slanině

15 minut
Nakládaný ementál

Nakládaný ementál

Cibuli, kousky papriky a okurky vložíme do síta a necháme dobře okapat. Ementál nakrájíme na 3-4 cm velké kostky. Kousky ementálu, zeleninu, rozmarýn,... více o Nakládaný ementál

Čočka s uzeným masem

Čočka s uzeným masem

Opláchnutou čočku namočíme a necháme nabobtnat ve vodě (nejméně 2 hodiny). Pak přidáme koření a uvaříme ji doměkka. Na jíšku na oleji osmahneme... více o Čočka s uzeným masem

Dušené hovězí plátky

Dušené hovězí plátky

Plátky masa mírně naklepeme, po obvodu na několika místech nařízneme, osolíme a okořeníme černým pepřem. Kořenovou zeleninu nakrájíme na nudličky a... více o Dušené hovězí plátky

Roastbeef v peprném plášti

Roastbeef v peprném plášti

Troubu předehřejeme na 170 °C. Maso omyjeme, osušíme a do povrchu vetřeme sůl s pepřem. Položíme do pekáče tukovou vrstvou dolů. Zelený pepř nasekáme.... více o Roastbeef v peprném plášti

Papriky plněné zelím

Papriky plněné zelím

Hlávku zelí opláchneme a nastrouháme, prosladíme, osolíme a necháme 1,5 hodiny uležet. Papriky omyjeme, odkrojíme vrchní část. Z paprik odstraníme... více o Papriky plněné zelím

Bylinková zálivka

Bylinková zálivka

Oloupeme česnek a nakrájíme ho na plátky. Pak opereme bylinky, které smícháme s nakrájeným česnekem a dalšími přísadami. Zalijeme přibližně 100 ml... více o Bylinková zálivka

Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Všechnu zeleninu řádně očistíme, opereme nebo omyjeme. Saláty natrháme na menší kousky, okurku nakrájíme na půlměsíčky, papriky na tenké nudličky.... více o Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Houbový salát s vínem

Houbový salát s vínem

Očistěné, na plátky pokrájené houby a na kolečka pokrájenou cibuli podusíme doměkka v malém množství vody s přídavkem soli, octa a pepře. Houby... více o Houbový salát s vínem

120 minut
Losos v žampionové omáčce se zeleným pepřem

Losos v žampionové omáčce se zeleným…

Lososa omyjeme, osušíme, zakapeme citronovou šťávou a osolíme. Žampiony očistíme, omyjeme a rozpůlíme. Nudle vaříme asi 10 minut v osolené vodě, potom... více o Losos v žampionové omáčce se zeleným pepřem

140 minut
Svíčková na smetaně

Svíčková na smetaně

Svíčkovou osolíme, protkneme 2/3 slaniny nakrájené na klínky a na tuku zprudka po všech stranách opečeme. Maso za chvíli vyjmeme, přidáme zbytek na... více o Svíčková na smetaně

Česneková omáčka

Česneková omáčka

Rozkrájenou cibuli, zpěněnou na části tuku, zasypeme moukou a připravíme světlou jíšku, kterou za stálého míchání zalijeme vývarem. Ochutíme pepřem a... více o Česneková omáčka

Bifteky se zeleným pepřem

Bifteky se zeleným pepřem

Svíčkovou odblaníme a maso nakrájíme na 4 špalíky. Lehce je naklepeme dlaní, osolíme, opepříme a pokapeme po obou stranách olejem. Necháme 30 minut v... více o Bifteky se zeleným pepřem

Hovězí polévka s masovými knedlíčky

Hovězí polévka s masovými knedlíčky

Opláchnuté maso zalijeme studenou vodou, přidáme sůl, pepř, nové koření, nať libečku, cibuli a vaříme na malém plaménku, až maso změkne. Ke konci... více o Hovězí polévka s masovými knedlíčky

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15

Doporučujeme

20 minut
Pórková polévka s fazolemi a toasty

Pórková polévka s fazolemi a toasty

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

Poslední sledované recepty

40
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…
34
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Vepřové řízky v…
30
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
23
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
20
Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou
Sýrová omáčka s čerstvou…

Zajímavé články

Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
AHA.cz Rozzuřená Feuereislová o ex Soukupovi: Hraje si na milionáře, ale…

Rozzuřená Feuereislová o ex Soukupovi: Hraje si na milionáře, ale…

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy V šatníku Marty Jandové (51): I na túrách chci, aby mi to slušelo

V šatníku Marty Jandové (51): I na túrách chci, aby mi to slušelo

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Věčné čekání Toma Cruise je pryč: Konečně dostal Oscara! Čekal na něj 40 let

Věčné čekání Toma Cruise je pryč: Konečně dostal Oscara! Čekal na něj 40 let

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy 4 podrazáci podle znamení zvěrokruhu: Štíři klidně zradí vlastní rodinu, Ryby na to jdou přes city

4 podrazáci podle znamení zvěrokruhu: Štíři klidně zradí vlastní rodinu, Ryby na to jdou přes city

Nedávno navštívené recepty:

Kuřecí polévka se svítkem Plněné kokosky Kapr pro paní Jarčuškovou
Zapékané brambory Bílá káva Medové perníčky hned k jídlu
Vločkové řezy s krémem Míchaná bezinková limonáda Květák - nakládaný, sterilovaný
Kuřecí stehna na medu s jablky Dušený králík (nejen) se zeleninou chili-medové paličky

Další doporučené ingredience:

Pekingské koření Pekingské nudličky Pekingské zelí Pektin Pektogel
Pelyněk Penne Peprmintové bonbóny Peprmintový likér Peproncino
Pepř drcený Pepř mletý Pergamenový papír Perla Perlička
Perlivá voda Perník Perník na strouhání Perníkové koření Pesto
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pepř celý
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact