• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Papír na pečení

Papír na pečení

Podobné ingredience

  • Červený papír
  • Clara - sladidlo na pečení
  • Koření na vepřovou pečeni
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Šťavnatý jablečník

Šťavnatý jablečník

Vejce vyšleháme s moučkovým cukrem do pěny. Za stálého míchání přidáváme rozpuštěné máslo a smetanu ke šlehání. Prosátou mouku smícháme s kypřícím... více o Šťavnatý jablečník

180 minut
Banoffee irský koláč

Banoffee irský koláč

**Krok 1: Zkaramelizujte kondenzované mléko** \\ Naplňte hrnec ze tří čtvrtin vodou a začněte vodu vařit. Jakmile se začne vařit, vložte uzavřenou... více o Banoffee irský koláč

Citronová roláda

Citronová roláda

Vejce a cukr ušleháme ve šlehači do pěny. Přidáme olej, citrónovou šťávu a polohrubou mouku a promícháme. Plech vyložíme papírem na pečení a těsto na... více o Citronová roláda

Toastová bomba

Toastová bomba

Vyšší plech vyložíme papírem na pečení. Těsně vedle sebe naskládáme krajíčky chleba, nebo veky. V míse smícháme smetanu, vejce, sýr, najemno... více o Toastová bomba

Čokoládové hrudky IV.

Čokoládové hrudky IV.

Rozinky namočím do rumu, aby dostaly dobrou chuť. Oříšky vlašské nasekám nožem na kousky a dám na plech vyložený pečícím papírem. Nechám sušit až... více o Čokoládové hrudky IV.

Obrácený makový jablečník

Obrácený makový jablečník

Žloutky vymícháme s 300 g cukru, přidáme olej, vodu, mouku, prášek do pečiva a sníh. Zvlášť promícháme mák se 150 g cukru, k této směsi přidáme 1/3... více o Obrácený makový jablečník

Pěnové rohlíčky oříškové nebo kokosové

Pěnové rohlíčky oříškové nebo kokosové

Bílky a cukr ušleháme ve vodní lázni na tuhý sníh. Když hmota drží pevně tvar, vyjmeme z horké vody a vložíme do dřezu se studenou vodou. Mírně... více o Pěnové rohlíčky oříškové nebo kokosové

Jídlo z papíru

Jídlo z papíru

Maso a houby nakrájíme na kousky, cibule a rajčata na tenká kolečka. Všechny ingredience smícháme opatrně a ponecháme v lednici alespoň 24 hodin. Pak... více o Jídlo z papíru

Tvarožník III.

Tvarožník III.

Všechny suroviny smícháme a rozetřeme do koláčové formy vyložené pečícím papírem. Poklademe kousky libovolného ovoce (mohou být i banány, ale... více o Tvarožník III.

Kokosové krémové řezy

Kokosové krémové řezy

Těsto: vejce s cukrem ušleháme do pěny a vmícháme prosátou mouku. Nalejeme na plech s vyšším okrajem vyložený pečícím papírem a upečeme jako každé... více o Kokosové krémové řezy

Sloní slzy

Sloní slzy

Z bílků uděláme sníh a všechny suroviny smícháme. Rozetřeme na vymazaný a vysypaný papír na pečení na velký plech. Upečený plát v půlce přeložíme přes... více o Sloní slzy

30 minut
Lístkoví šneci se sýrem

Lístkoví šneci se sýrem

Listové těsto na tenko rozválíme, potřeme kečupem a posypeme směsí sýrů se salámem, směs můžeme ještě dosolit. Pořádně přimáčkneme do těsta a sbalíme... více o Lístkoví šneci se sýrem

45 minut
Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Poznámka úvodem. Tento recept potřebuje rozpálenou troubu na maximum a protože je velmi rychlý, vyplatí se roládu péct po nějakém mase, aby se... více o Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Medovnik VII.

Medovnik VII.

Přísady na těsto vyválet na co nejslabší placky, mělo by jich být 8, ale většinou se povedly jen 4. Hrozně špatně se sundavají z plechu, doporučuji... více o Medovnik VII.

Doporučujeme

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

Poslední sledované recepty

129
Bramborový rychlý salát s hořčicovým dresingem
Bramborový rychlý salát…
101
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
98
Kuřecí vývar s ořechovými nudlemi
Kuřecí vývar s…
48
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
34
Pravá boloňská omáčka
Pravá boloňská omáčka

Zajímavé články

Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Velké jubileum u Křížkových: Sté narozeniny jako oslava života, víry a vytrvalosti

Velké jubileum u Křížkových: Sté narozeniny jako oslava života, víry a vytrvalosti

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

Nedávno navštívené recepty:

Párky na černém pivu Švýcarské fondue Silná česneková pomazánka na jednohubky
Nekynutý koláč s různým ovocem Pumpkin Soup - Dýňová polévka Jablkový mřížkový koláč
Vepřové maso na pórku Kapustová polévka s bramborem Pikantní buřtguláš
Pečená krůta s pečenými brambory a dušenou zeleninou Pečené kuře s rýží Cibulová polévka podle Marušky

Další doporučené ingredience:

Palmarín Pampeliška Pampeliškové kořeny Panák Pancetta
Panenský olivový olej Pangasius Panýr Papája Papardelle
Papírové formičky Papírové košíčky Papričky chipotle Papričky jalapeno Papričky peperoncini
Paprika Paprika - bílá Paprika - sladká Paprika - žlutá Papriková klobása
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Papír na pečení
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact